bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
8
0
topic
SVARĪGI×ZMWAR
emaymyska.
Biedrs
+ ZM GOD +
💎
1357 atbildes forumā
Online: 29d 6h 38m
Redzēts 20. februārī, 21:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 08. aprīlī, 03:19

Man teica , ka par ieteikumiem jazino adminiem lai vini tur barina spriezh ,bet nevareju izsti tos adminus atrast un kada iespeja , tapat tur lielaka dala neko nedara , ka tikai ramba to cs 4h diena .

 

Taka naku pie jums ar saviem ieteikumiem ! 

ZM.KICK.LV

ZM WAR 31LVL MODE

 

IETEIKUMI NOTEIKUMIEM . 

 

ranking - loti svarigs noteikums , jo mums seit ir tadi gudrisi kuri mil pamest serveri , kad ir PIRMAIS ZOMBIJS vai SURVIVORS un it ipasi NEMESIS lai pasi varetu pakachat exp. Itka jau nekas ne ? Ienak pec 10/15minutem itka nekas nebutu noticis un ramba talak .

RANKOSHANA | BANS UZ 1H

 

suicide - protams mums jau ir noteikums par pasnavibas veikshanu , bet tomer slay par suicide ? Kada jega no ta ? Uzskatu , ka tur uzreiz vajag banot , jo parsvara SUICIDE taisa tie kuri nav sasniegusi UNDEAD31LVL , bet tomer padomajiet , kapec tev nemt to ULTIMATE ja nessi sasniedzis 31LVL. 

SUICIDE | BANS UZ 30 MINUTEM

 

retry - diezgan liela problema ar tiem retry chuvaciniem ir tada ka kliedz ka viniem nolagoja , izsledzas nets vai dators un tad admins nesaprot ko darit un mazais merkakis laimigs turpina spelet ! Uzskatu , ka par RETRY ja esi ZM , NEMESIS , SURVIVORS VAI PEDEJAIS HUMANS uzreiz jabano . Neskatoties vai nolagoja vai notika kadas citas kludas ,piedodiet bet mums vel nav neviena extrasensa ar ACC . Ja tomer ta notika , tad pagaidi tas 10m un nac atpakal. 

RETRY | BANS UZ 30M .

 

lamasanas/nepieklajiga uzvesanas -  loti svarigi ir pastiprinat un NOSTIPRINAT so noteikumu , jo mazie , lielie ka ari protams es stipri lamajos serveri ! Jus jautasiet kapec ? Tapec , jo nav neredzu nekadu iemeslu kapec gam nevaretu lamaties , jo neviens ta ari izsti nesaprot kad GAGOT kuru GAGOT ,kad visi lamajas . Uzskatu ka ir jaliek GAG ja rupji izrunajas , nemaz nerunajot ja kadu aizskar/nodirsh ar savam gudribam . GAG un velreiz GAG par katru mazako lamasanos , talak lai iet BAN ja pec 2xGAG nemacas no savam kludam un ticiet man , laikam ejot lielaka dala neuzdrikstesies lamaties jo bus jau izjutusi sodus par meles palaisanu. 

NEPIEKLAJIGA UZVEDIBA | 2XGAG , BAN 1H.

 

abuse - citu aizskarsana ari nav nekas svesh ZM serveri ,tapec pastipriniet so noteikumu un par cita aizskarsanu uzreiz vajag GAGOT ! 1XGAGS un ja turpinas tad BANS ,jo visi esam cilveki un nevienam nav nekadas tiesibas kadu apsaukat/nodirst.

ABUSE | 1XGAG , BAN 1H.

 

blokesana - bloket patik visiem , bet tiesi seit velos pieminet , ka ZMTOXICHOUSE2 mape ir pilnigi negodigi bloket ieeju tuneli , jo izejot cauri tunelim ir izstaba kura var panemt armoru ! Daudzi to ignore , jo seit nav tada noteikuma , kas to aizliegtu ! 

TUNEL BLOCK ZMTOXICHOUSE2 | SLAY

 

spectators - visiem patik pasedet specos , jo jaizskrien uzpipet uz toleti utt , ka ari lielaka dala doma , ka ta kraj stundas statiem ,bet tomer nifiga , sezot specos laiks neskaitas . Uzskatu ,ka specos var sedet admins , ka ari tad , ja speletajam ir aizdomas , ka kads parkapj noteikumus/chito , nevis tupa sedet specos un ta aiznemt vietu ,kad vina vieta kautvai var ienakt tas pats nejedzigais bots.

SPECOS SEDESANA | KICK , BAN 10 MINUTES +

 

Pagaidam tas ir viss , ko speju atcereties , noteikumi ZMWAR3 serveri ir looooti svaki , tos vajag papildinat un uzlabot/pastiprinat

 

 

 

IETEIKUMS SERVERIM . 

#1

Nonemiet to AMMOSHOPA uzcenojumu ept , kads sakars vispar ? Pilnigi normalas cenas bija gan HE gan MADNESSAM ! Itka jau gandriz neko nepielika klat bet tomer tas ir bezsakars , ta vieta labak palielinat cenas VIPAM un problema bus atrisinata ! Tikpat labi ,ka tagad justies tiem kuriem nav VIP ? Vini ta jau ar grutibam sakraja tos 20ammo ,ka lai tagad dabu 30 ? Padomajiet par tiem kuriem nav VIP ! 

 

#2

Iznemiet lielako dalu mapes ! Lielaka dala mapes ir konkrets trash , ta ka armybeta un castlesiege , nu neviens nespele sis mapes , tapat ka FORFFUN kam si mape ir vajadziga ? Tapec jau spele tas vienas un pasas mapes jo no 100MAPEM , cilveki ir redzejui tik 10 ,jo baidas ka atkal uzliks kautkadu trash kur cilveki pazudis . Pats personigi varu saskirot sis mapes . 

#3

Samaziniet NEMESIM HP vismaz PLAGUEMODE jo saja moda ir viens NEMESIS un ja to dabu tad tas ir ka jackpots aparatos , tam ir 20k pari HP un visu ZM bara tas mierigi neitralizes visus HUMANUS . 

 

 

### P.S ###

Es zinu , ka ir vel daudz kas ko pieminet , bet negribu rakstit sikumus jo tapat lielaka dala negribes lasit tos garos tekstus . Ka ari daudz kas aizmirstas . 

Sis ir tiri mans viedoklis un neuzskatu ka ta tam 100% butu jabut ,bet lielaka dala kliedz ka pazud speletaji un nav aktivitates ! Tad salabojiet caurumus ,kautvai nedaudz pakustiniet roku un uztaisiet ta lai tiesam visiem ir intresanti ! Lielaka dala kuri ir foruma tiem ir VIPS un tie nepadoma par tiem kuriem ta nav ! Ka cilveks bez VIPA dabus 30ammo uz HE ? KO ? WTF . Un ta tie jaunie speletaji ienak ,redz tas AMMOSHOPA cenas , redz tas mapes un saprot ka nav verts pat censties kur nu vel foruma registreties . 

Neviens nepirks preci , ja vinam ta uz skata nepatiks , it ipasi ja ejot garam uz to paskatisies un ta nebus simpatiska . Uztaisat serverim kvalitati , apgerbjiet to , savadak rodas sajuta , ka ZMWAR3 vien ir tads bomzitis ,kip kruts ,bet patiesiba prasts servaks .

 

 

KOMENTEJAM , VERTEJAM , IZSKAM SAVAS DOMAS !

ka ari tie kas nespele ZMWAR3SERVERI varetu vispar savas gudribas atstat pie sevis .

 

Pēdējo reizi rediģēja emaymyska., 2018. gada 08. aprīlī, 12:14.

 

vados_parovoz
Lietotājs
18 atbildes forumā
Online: 2d 11h 3m
Redzēts 4. martā, 01:46
Pievienots, 2018. gada 08. aprīlī, 04:18
0
post

Rec ,par ranking piekritu,un par cenam shopa ari agree,jo parastiem playeriem vel grutak dabut kaut-ko

crewified
Lietotājs++
LEĞENDA
阿蒂斯
766 atbildes forumā
Online: 29d 2h 45m
Redzēts 20. februārī, 19:49
Pievienots, 2018. gada 08. aprīlī, 10:58
0
post

Itkā par Suicide taisīšanu banoja. Vismaz es banoju.

 

Rec, piekritīšu par visu.

goosy
Lietotājs
Zosēns
Smudžēēns
319 atbildes forumā
Online: 6d 6h 7m
Redzēts 21. janvārī, 04:12
Pievienots, 2018. gada 08. aprīlī, 11:16
0
post

rec, tas palielinātu spēlētāju godīgumu kā arī pa tām ammo pakām, bez vipa viņas nāk diezgan smagi ja esi jauniņš un paies pat pus mape kamēr sakrās tās 30 ammo...

 

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 23m
Redzēts pirms 10 stundām
Pievienots, 2018. gada 08. aprīlī, 13:20
0
post

abuse - citu aizskarsana ari nav nekas svesh ZM serveri ,tapec pastipriniet so noteikumu un par cita aizskarsanu uzreiz vajag GAGOT ! 1XGAGS un ja turpinas tad BANS ,jo visi esam cilveki un nevienam nav nekadas tiesibas kadu apsaukat/nodirst.

ABUSE | 1XGAG , BAN 1H.

Es ZM serverī nespēlēju, tikai gribu pieminēt, ka praktiski vienmēr par kaut kādiem niekiem admini srazu bano. Es gan personīgi neesmu nekad banots vai gagots par "abuse", bet regulāri redzu, ka admini, neizmantojot gag, met banus. Vajadzētu būt visā kick tā, ka gag iet pa priekšu, un tikai tad, ja atkārtojas, bano. Ja sirsniņas ir no krējuma un dikti sāp, kad kāds interneta randoms pasaka "kuces dēls", tad nav ko spēlēt.

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2018. gada 08. aprīlī, 13:37
0
post

Ka ar to ja cenšas ar undead ultiault uzspridzināt pus tuneli ar ct?

Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 41m
Redzēts 17. martā, 22:08
Pievienots, 2018. gada 09. aprīlī, 00:07
0
post

Par visu par , īpaši par zm_toxic_house2 trubu.

Tāpat runājot par cenām iekš servera. nav obligāti padārdzināt vipu, bet uzlikt parastam spēlētajam nāktu nedaudz vairāk ammo, jo tā runājot spēlētājus arī pievilina adekvātās summas par vipu.

Tāpat tās trash mapes vajag izņemt, kā pieņemsi castlesiege, viņā noķert spēlētāju ar undead rasi ir praktiski neiespējama, tāpat pati karte par sevi nav paredzēta šim modam.

Tāpat runājot par specošanu man būs arī savs viedoklis, par to kā spēlētājs atrodas specos ir galīgi muļķigi mest virsū banu. Ja spēlētājs speciāli atrodas specos, bez ne kādas jēgas, viennozīmīgi uzmest kick, ja nesaprot un pēc kāda 3 brīdinājuma nesaprot, tad vienīgi varētu mest banu.

emaymyska.
Biedrs
+ ZM GOD +
💎
1357 atbildes forumā
Online: 29d 6h 38m
Redzēts 20. februārī, 21:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 29. aprīlī, 07:26
0
post

⬆️⚠️⬆️ UP ⬆️⚠️⬆️

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0