bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
5
1
topic
Spini
yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 30. maijā, 16:11

čau, uzrakstīšu dažus ieteikumus sakarā ar spiniem

 

Izņemt karmu no spiniem: 

- Pēc būtības karma = reputācija vai like/dislike, kuru lietotājs iegūst no citiem lietotājiem, ja tiek novērtēts viņa ieraksts/videoklips/blogs. Šajā gadījumā tu papildus saņem to miskasti no spiniem, kaut gan realitātē reputāciju nevar nopirkt pa naudu vai loterijā laimēt, to iegūst. Kā arī drop rate tai miskastei ir ļoti low, un satisfaction šim dropam - 0. Karoč useless drops.

 

Palielināt minimālo EXP dropu no spiniem:

- Kuram no jums ir bijis tā, ka tu riktīgi grindo priekš tiem 2 challenge spiniem, čatā lūdz tos 5 skatījumus, ieej challenge sadaļā un ceri, ka izkritīs kaut kas normāls, bet redzi šo? :

Vienkārši tāds hype, kad tev izkrīt tik maz EXP, ka tu vari tik daudz dabūt par 1 postu, vai pat vairāk. Citreiz pat izkrīt 1 EXP, tad vispār ir hype. Vajadzētu minimālo EXP daudzumu palielināt es nez uz cik lielu, varbūt 10, Chemijs izdomās, bet 1 točna ir par maz. :D

 

Lielākus EXP dropus vispārīgi:

- Uzlikt lielākus dropus, sākot no minimālā, kuru droši vien palielinās

 

Izņemt garbage DR un PUB kodus:

- Throw that shit in trashcan, besī dabūt kaut kādus kodus serveros, kuros NEVIENS nespēlē. Un lai viņus iemainītu pret ko citu, vajag 6. lvl, nice nice. :D

 

"1mm līdz 54 centiem trūka trūka, pizģec!":

- Vajadzētu to bultiņu sataisīt, un pašu ātrumu tam griezienam. Citreiz viņš riktīgi ātri griež, un tad pēkšņi apstājās, wtf? 

 

tits or ass?

yes

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 30. maijā, 16:30
0
post

1. Lai jau ir, netraucē.  Viņas vietā vajag ielikt banu.

2. Tas gan jau būs nedaudz palielināts.

3. Cik runājam ar Chemiju, tad XP vairs nebūs parastajos spinos, bet tikai kad izpildi Challenge.

4. Iegūsti DR balvu, uzkačā webā 7. līmeni. 7 līmeni ir iespēja, samainīt kodus uz citu. Izmanto. Pub vietā drīzumā būs gungame serveris.

5. To bultiņu nevar sataisīt, jau cik reizes tika prasīts to salabot.

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 55m
Redzēts 9. aprīlī, 08:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 30. maijā, 16:36
0
post

1.nu... par šo runājot- ir cilvēki kuriem patīk speciāli dislike mest.. (nerunāju par sevi, man ir prasījuši vai tā var vispar darit.) Tapec šoreiz teikšu, ka esmu pret.. tur labi ja karmu dabū 2...

2. Pilnībā piekrītu... spinā max 9xp... par postu aptuveni tik pat.. tapec.. meh.

3.tas pats kas 2 punkts.

4.-kk- jau teica, ka viņus var iemainīt.. kā arī, serveris ir serveris... moš aktīvs kļūs. (Ja noteikti. Kas nu man ticēs. :D )

5.Noteikti tur ir kaut kādi procenti.. bet jā... bieži vien skams notiek.

Image result for Unicorn Gif signature

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 30. maijā, 16:57
0
post

@schoKKur-

1. kaut vai

2. yes

3. nice

4. došu vienu piemēru: cilvēks reģistrējas, izkrīt pub kods, viņš level 7 dabūs maybe tikai pēc kādiem 4 mēnešiem, jo nespamo daudz, dabūn lvl 7 - kods expired, nevar iemainīt. bet nu whatever...

5. kaut ko jau var savādāk uztaisīt, nevis lai ir tā, ka bultiņa ierauga lielu balvu = "fuck you, es apstāšos tagad haHAA"

 

@Unicorn

1. nereāli dabūt low karmu, ja mentally disabled [ tā saku, jo ir tādi cilvēki kickā diemžēl ]

2. yes

3. mhm

4. nekļūs aktīvs, pub vietā būs gg, aktivitāte gan jau nebūs laba uz ilgu laiku

5. yes

Pēdējo reizi rediģēja yostu, 2018. gada 30. maijā, 16:58.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts pirms 20 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 30. maijā, 19:05
0
post

1. doma pareiza - jā, karmai tur nav vietas, bet problēma ir tāda ka nav jau nekā cita ko tur likt, tukšumus saņemt būs vēl nepatīkamām kā pāris karmas punktus, tur jau dod ļoti ļoti maz, tieši dēļ tā iemesla lai šis īpaši kopēj karmu neiespaidotu. Pamatā arī tas ka "negatīvājiem" lietotājiem karma ir mīnusā, kuri pilda čallenge, pierāda ka balanss kaut cik ir ok, bet nu kad būs updeits ar kuru tur varēs jaunas lietas likt iekšā, tad šo noteikti izņemšu. PRET - līdz būs ar ko šo aizstāt, tad par.

2. Pilnīģi un kategoriski pret, jau bija xp resets un arī šobrīdējais resets daļēji bija tikai tāpēc ka challenge sadaļā var nopelnīt pārāk daudz xp - jā, uz kopējā fona tie cipari izklausās mazi, bet ja ir lietotāji kuri griezīs 100 vai pat vairāk spinus dienā, un no tā viņi iegūs simtus xp - tas nav normāli, un nevar būt pat runa par tā palielināšanu. PRET, ja vien tu negribi vēl 1 resetu, jo ar laiku atklāsies ka atkal augstākais lvl ir nevis aktīvākajiem lietotājiem, bet tie kuri pērk spinus.

3. PRET, pat ne par 1 xp vairāk vidēji. atbildēju 2. punktā.

4. Ar lvl updeitu stājās spēlā skils "dileris" un arī augstākos lvl "brokeris" kuri dod iespēju spin kodus mainīt pret citiem vai arī pārdot. Līdz ar man vairāk neinteresē ja tev kaut ka snepatīk kādā kodā, jo to var vnk samainīt, vai arī sarunāt ar citu kuram ir pietiekošs limenis lai viņš samaina tavu kodu un atdod. PRET

5. Tas cik ātri beigās greižas bultiņa tiek noteikts no tā cik tālu tā aitinas. Tālums ir kkur 3000-5000 pikseli, kas nozīmē ka 1x būs jāiegreizās gandrīz uz pusi tālāk kā citu reizi, tas nozīmē ka arī beigās griešanās ātrums būs lielāks. A tas ka apstājas tieši centrā - nesapratu kā tu to vari pasniegt kā kļūdu vai ko tādu - kā tavuprāt ko tādu var sataisīt? vai arī tu gribi lai vienmēr bultiņa apstātos centrā katras balvas? nav loģisks ieteikums. PRET

6. ASS - PAR

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 30. maijā, 20:04
0
post

@Chemijs

1. alternatīvu karmai varētu izdomāt, bet to varētu atsevišķā topikā, man jau ir viena ideja, tāpēc pagaidām lai paliek tā karma.

2. kā jau augšā KK minēja, tad it kā XP būšot TIKAI challenge spinos, un tur varētu šo ieteikumu ņemt vērā.

3. ok

4. ok, tas varētu būt tāds bizness lietotājiem ar augstu lvl :D

5. es to nedomāju tā, ka bultiņai obligāti jābūt centrā, bet gan ar to, ka tas spins ir neprecīzs, nu es nezinu kā izskaidrot. varbūt tas spins ir uztaisīts tā, ka katru reizi mainās griešanās spēks [ nu jo to skatās pēc reālās dzīves ], vai vēl sazin kas, bet citreiz tas spins iegriežot vienkārši kaut kā pēkšņi ļoti lēni sāk griezties un apstājas, it kā kaut kas priekšā atrastos, if you know what i mean..

6. nice

 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0