bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Futbols
1
0
topic
FIFA PK informējošais info @ 2018
Tessa&Hardin
Skatās lietotāju
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12825 atbildes forumā
Online: 264d 21h 30m
Redzēts pirms 15 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 07. jūnijā, 21:34

Kick.lv sadarbībā ar pankuksh un rahhtw piedāvā konkursu, kurā Jums būs jāprognozē FIFA Pasaules kausa maču rezultāti. Prognozēšana notiks visa mēneša garumā, balvas tiks piešķirtas pēc turnīra beigām. Lai veicas!

Pirms sāc lasīt šo rakstu, ja vēl neesi izlasījis, tad izlasi Ievas veidoto rakstu par FIFA World Cup 2018, kur arī ir gana svarīga informācija pateikta, proti, par spēļu rezultātiem un laikiem.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?
Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portālā www.kick.lv lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot skype reinyy vai saimnieks22.

Kā norisināsies konkurss?
Konkurss norisināsies visa mēneša laikā. Konkursa pamatā būs precīza rezultātu prognozēšana. Vismaz 12 stundas pirms attiecīgās spēles sākuma, lai Jums būs iespēja ierakstīt cīņas pamatlaika rezultātu, ievadot savu prognozi attiecīgajā prognožu topikā.

Kā jāievada prognozes?
Spēļu pamatlaika rezultāti jāprognozē būs prognožu topikos. Ja kāda no prognozēm netiks precīzi, saprotoši aizpildīta, tad šī prognoze netiks pieņemta. Ievadot pirmās prognozes jāatbild arī uz papildjautājumu Cik vārti kopā tiks gūti FIFA World Cup spēlēs no 2018. gada 14.jūnija līdz 15.jūlijam (ieskaitot).?

Kā tiks piešķirti punkti?
Punkti par spēļu rezultātu minēšanu tiek skaitīti sekojoši:
Par pilnīgi precīzi uzminētu rezultātu - 3 punkti
Par precīza iznākuma noteikšanu ar pareizu vārtu starpību (vai jebkuru citu neizšķirtu rezultātu) - 2 punkti
Precīza iznākuma noteikšana, bet neprecīza vārtu starpība -1 punkts
Neprecīza iznākuma noteikšana - 0 punktu
Līdz ar to, maksimālais punktu skaits, ko varat iegūt par 1 prognozi ir 3 punkti !
! Ik pa laikam būs arī redzama punktu tabula, lai Tu zinātu, kādā pozīcijā atrodies. Tiek lēsts, ka tabula atjaunosies ik pēc 8 spēlēm. !

Kā noteiks uzvarētājus?
Konkursa uzvarētājus noteiksim pēc visa turnīra beigām. Ja vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad uzvarētāju noteiksim ar papildjautājuma palīdzību. Ja nepalīdzēs tas, tad skaitīsim, kuram ir vairāk 3 punktu atbildes. Nākamais kritērijs būs 2 punktu atbilžu skaits, bet, ja arī tas neļaus noteikt vietu secību, tad notiks izloze.

Kādas būs balvas?
Tas paliks noslēpumā, taču apsolāmies, ka tās būs labas!

 

Pēdējo reizi rediģēja Tessa&Hardin, 2018. gada 13. jūnijā, 20:08.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0