bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
8
0
topic
Par dust2land.
Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2018. gada 29. augustā, 23:38

Gribu ieteikt pāris ieteikumus iekš dd2.

Pirmais. 

Ja nešaubos iepriekš bija no 10 spēlētājiem atvērās lielā map, bet tagad ir no 12. Priekš 12 cilvēkiem 2x2 ir gaļa un pārsvarā granātu cīņa par labu Cts. Protams var nogaidīt, bet misija jau negaidīs. Tāpēc domāju vajadzētu likt atpakaļ no 10+ atveras big map. Pamatojums, pa dienu ir ļoti bieži kad mape katru raundu mainās, nedomāju ka tas padara spēles ritmu, pašu spēli labāku. 

Otrais

Par awp , ja iepriekš bija no 7+ , tad tagad ir no 10+, personīgi man būtu vienalga, kaut vai no 15+. Jo es personīgi varu nopirkt awp kaut vai iekš servera būs 5 spēlētāji. Paskaidrošu kā, protams to izlabot nedomāju ka ir iespējams. Es nopērku awp kad ir serverī +10 spēlētāji, un katru raundu iepērkos ar F2, serverī pazūd cilvēki, bet es ar F2 varu nopirkt iepriekšējo pirkumu un cilvēku skaits ir pilnīgi vienaldzīgs. Varētu tad izlabot kad tagad atkal var pirkt no 7+, jo pēc būtības viņu var iegādāties vienalga cik cilvēki.

Trešais.

Nenozīmīgs, bet jānomaina ar vietām ir frāze kad atverās un aizverās mape, jo uzlikts ir tieši pretēji. Atveras-saka aizveras. Aizveras-saka atveras.

Ceturtais.

Kas par faaak,?! 5 sec freez time. Tas tak ir priekš Igauņiem, mēs tādi neesam. Es paspēju iepirkties uzēst cepumus un tikai tad sākas raunds. Ieteiktu uzlikt uz minimālo. Jo visi iepērāks daudz ātrāk.

Piektais.

Lai cilvēkiem būtu lielāka centība kādu balvu ik mēnesi, piemēram aktīvākajam pēc kiliem vai stundām. Tas mudina paspēlēt reizēm ilgāk kā citu reizi. Kādam mērķim jābūt uz ko tiekties. Awards vai kas tamlīdzīgs.

Šādi tādi mazi sīkumi, bet iespējams , pie kau kā ir iespējams piestrādāt!

Pēdējo reizi rediģēja Remember-ME, 2018. gada 29. augustā, 23:42.
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3442 atbildes forumā
Online: 131d 5h 0m
Redzēts pirms 8 stundām
Pievienots, 2018. gada 30. augustā, 18:37
0
post

1) Man liekas, ka pēdējos pāris mēnešus vienmēr ir bijis 13 cilvēki - vaļā, 12 - ciet. Esmu par, ka samazina līdz 10 spēlētājiem, bet tajā pašā laikā varbūt citiem tas nepatiktu, grūti teikt par šo.

2) To limitu daudzi apiet, dažkārt ir jāspēlē 3 pret 3, kur awp tiek izmantots. To limitu varētu pazemināt līdz 7, jo no tā plugina tāpat lielas jēgas nav.

3) Jā, tas ir fakts. Kad map aizveras uz dd2x2, tad saka "Warning: map open", bet, kad atveras uz lielo dd2, tad attiecīgi "Warning: map closed".
Pie tam tos tekstus, kas ir uz tā bloka, arī var mainīt - vismaz redzēju to citā serverī. Tāpēc nav jādzīvo ar uzrakstiem krieviski. #ParLatviskuLatviju

4) Pilnībā piekrītu, 2sec max.

5) Jā, man šķiet, ka /konk sadaļa pēdējā laikā bijusi neaktīvāka, bet kaut kas jau tur parādās.

Chemijs
Lasa vēstules
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts pirms 29 minūtēm
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 02. septembrī, 20:00
0
post

1. Tā bija agrāk, bet problēma ir tāda ka līdzko uzliekas lielā, pastāv paliela iespēja ka pāris spēlētāji izies ārā, tāpēc to ciparu mazliet palielināju, lai labāk būtu mazliet gaļiņa to 1 vai 2 roundus kāmēr ienāks vēl pāris cilvēki, nevis ka dēļ tā izies ārā spēletāji jo pārāk ilgi būs jāmeklē kādu pretinieku ;D

2. opā, man likās ka es autobuy biju vispār bloķējis ar šo pluginu. Vai tu lūdzu vari parādīt ko tev rāda konsolē kad ieraksti tur "bind f2" ?

3. jap, tiks izlabots

4. tas ir tīri priekš nūbiņiem, protams ka es arī iepērkos ātrāk, bet jādomā tomēr ir par jauniņajiem, nevis tikai par sevi, un ka viņi vēl pirksies kāmēr tur jau skrisi viņiem garām.... nezinu, lai šo mainītu man vajadzētu redzēt to ka pilnā serverī gandrīz neviens pēc otrās sekundes vairs neko nepērk, tad to varētu samazināt.

5. problēma ar tāda veida konkursiem, ja tie būtu īsaki, ir tāda ka tajos pārsvarā uzvar vieni un tie paši spēlētāji. Tas skan labi, nu jo tie aktivākie spēlētāji saņem par to aktīvos spēlēsanu kko pretī, bet pēc kāda laika sanāk ka viņiem būs 100 awardi, kas nav forši jo citos serveros tos tik ātri savākt nevar jo tie konkursi var būt citur daudz savādāki, un ka vajag ziedot ranku lai tiktu konkursa augšā, ko dd2 īsti realizēt nevar, jo būtu stulbi likt konkursu kur jāšauj ar botgunu utt, jo ar to var pa nakti divatā sakačāt rezultātus vairāk kā pa dienu. Kr4 īsi sakot - dd2 dēļ klasikā moda ir vnk grūti rīkot īsus konkursus, jo tajos uzvarēs vienmēr vieni un tie paši skilotākie un aktīvākie spēlētāji kas padarīs awardus mazliet nevērtīgus citu acīs, kuriem dēļ tā ir jānopulās vairāk.

Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2018. gada 26. septembrī, 21:43
0
post

Paceļu topic.

Ierosinājum šāds:

1/Uzskatu ka adminiem vajag free slot iekš dd2 servera, jo vakaros viņš tiešām ir full , protams tas priecē, bet admini netiek iekšā, vismaz es šodien 5 min tikt iekšā. Protams pieteikuma adminiem ne sms.

2/ Palielināt mision laiku ja ir virs 25 cilvēkiem onnline pa 30 sec. Jo Ts neiespējami gandrīz izpildīt misiju . Ja spēlē 30 cilvēki.

 

bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 27. septembrī, 10:45
0
post

freeze time tiešām derētu samazināt.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0