bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sludinājumi
0
0
topic
Pārdodu Mikrofonu - Blue Snowball iCE BLACK
Ercha
Jauniņais
8 atbildes forumā
Online: 5h 3m 37s
Redzēts 2018. gada 26. decembrī, 10:59
Pievienots, 2018. gada 23. decembrī, 12:48

Sveicināti! 

Pārdodu jaunu, nelietotu mikrofonu - "Blue Snowball iCE BLACK" ar divu gadu garantiju. Šis mikrofons ir labi izmantojams ierakstot vokālu, mūziku, podkastus, spēles u.c. Pieslēgt var ar USB pie stacionārā un portatīvā datora. Sīkāku informāciju par šīs preces modeļa specifikām varat pameklēt google punkts elvē. Mikrofonam nav nekādu bojājumu/defektu! Pārdodu, jo izlēmu pirkt kaut ko citu tai vietā, tapēc nevēlos, lai tas stāvētu neizmantojams.

http://bildites.lv/images/su9j3…1/original.jpg" target="_blank">Google foto: http://bildites.lv/images/su9j3…1/original.jpg

Mājas foto: http://bildites.lv/images/e35np…/thumbnail.jpg" target="_blank">http://bildites.lv/images/e35np…/thumbnail.jpg

Ir arī iespēja atbraukt un notestēt mikrofonu, bet es būšu pieejams Rīgā tikai 27.12. un tad tālāk skatīšos, kā būs janvārī.

Cena: 30€

Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki

Piegādi neorganizēju, var tikai satikties, vai atbraukt pakaļ un saņemt mikrofonu Rīgā. (visērtāk centrā) (Bet ja ir LIELA vēlme nopirkt mikrofonu, bet nav iespēja tikt uz minēto pilsētu, tad varēsim sarunāt tikai pakomātu - OMNIVA).

 

Ja ir nopienta interese, tad turpmāk šis piedāvājums būs diskutējams privāti, lai dalītos ar tel.numuru, adressi utt.

Ja ir kādi jautājumi, droši rakstat!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0