1. Izdarītais pārkāpums - nepamatots gag
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) - https://failiem.lv/u/79xu35ph
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts beigas labaakaas
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist) nevajag
5. Pārkāpēja niks - nuub
6. Komentārs par notikušo- nepamatots gag, admins domaja ka es lamajos a es rakstiju "*****s, ****i" varbut es biju domajis "draugs, naktii"
7. Mape, kurā tas notika dd2
8. Serveris dd2

Nezinu kas tas par random adminu, bet nu viennozīmīgi ja tur būtu kāds insults, tad to serveris cenzētu un uzmestu automātisku [ ne ar pirmo reizi, bet still ] gagu.
Un sūdzības autoram arī ieteiktu turpmāk neprovocēt jebkāda veida adminus, lai nebūtu jāveido šāda veida sūdzības.
Gags nepatiess
EXIT.-, Capture, Venta, freezy, chubbynalwayshorny, Sandis., Laauriinaa, 32x6JLsuPy, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, Chemp1k, eLEONORA, Latvians, 2nf*, ZīLe, kaifotajs!!! :D, Bluuzys, Kiwi :], Fūdiņš, dzēsts profils, Jan4a, Unicorn, Rubax, dibens, h2o, Wolfyy, G$ SHOOTER, siirups, ZombikOzy, Сhrееру©, sсhoKKur-, король мажор, Vaaveriite*_^, Sin4a, PooKa, Vecteevs, Apocalypse, Šķidrais Ēriks, pankuksh, Incorrigible qwz, djonja