bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
0
0
topic
Bans?!
Jezups
Jauniņais
4 atbildes forumā
Online: 4h 27m 03s
Redzēts 2022. gada 23. oktobrī, 22:06
Pievienots, 2019. gada 09. martā, 19:13

Sveiki,
nezinu pat ar ko lai sāk, bet tā, viss sākas ar to kad pirms kada laika (7.februārī) ejot jūsu serverī, uzrādijās kad esmu nobanots, ar citu niku (tā man jau ir bijis, un dabuju unbanu postojot šeit - topiks), tomer šoreiz gan tā nenotika, iepostojot par ip sakritību šo topiku, unbanu tā arī nedabūju jo pēc admina domām meloju par banu, kur viņš man piedāvāja arī tanī atdzīties, tad banu noņemšot, bet tā kā es nebiju čītojis tad man nebija par ko atdzīties un bans palika. Domāju nu labi neko. Tomēr intereses pēc pārbaudot cik maksā unbans, pamanīju to, ka rakstīts kad mans ip nav banos (screens), tad nu par to pārliecinājos arī ieejot ban listē (screens). Tomer neskatoties uz šo visu, man tāpat serverī uzrādas kad esmu banots.

Un vienīgais ko console man izvada ir :
Kicked : You are banned, open you console to see details! ( ID 41522 )

Vēlētos uzzināt tad vai man tas bans ir palicis vai nav...

Paldies!

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9704 atbildes forumā
Online: 352d 18h 50m
Redzēts Vakar, 15:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 10. martā, 10:18
0
post

Neredzu iemeslu cilvēkam čītot ar aimu, līdz dabū banu par "aimbot detected" un tad taisīt apelāciju, it kā "ip sakritība".

Ko es ar to gribēju pateikt? To, ka es ticu, ka tas nav tavs bans. Bet ņem vērā, ka ja vēl kas tāds atkārtosies, tad šaubos vai būsim tik pretimnākoši un dosim unban.

Atbanots.

 

TC.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0