bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
0
0
topic
Belarus palūdza ?
𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-.
Lietotājs++
TOPPSIKS
398 atbildes forumā
Online: 68d 2h 52m
Redzēts 2023. gada 16. janvārī, 21:44
Pievienots, 2019. gada 18. jūnijā, 19:26

1. Hz Čalis neiedeva izrasktu consoles. ( aizmirsu paprasīt ) 

https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=43355">https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=43355

 

2. https://failiem.lv/u/n6prmurx">https://failiem.lv/u/n6prmurx <<<Gan demo , gan screen <<<

3. Uz pieredzīti one tap škaldija ? ( XD )  

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 14h 12m
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 20. jūnijā, 01:13
0
post

Savas sūdzības nedrīkstu izskatīt, bet demo tāpat apskatīju un tāpat esmu par to, ka tīrs viņš nav.

29:40 - pirmais kills un jau liekas dīvains, jo iziet jau ar precīzu pre-aimu no stūra uz pretinieku, kurš nav dzirdēts un izšauj lodi pīkojot. Saprastu, ja būtu tāds spēles stils, ka dažādus spotus čekotu izšaujot lodi, bet banotajam spēlētājam nav tāds spēles stils. 

29:53 - Visi killi pēc kārtas tāds fufelis. Pēc pilnīga triggera izskatās. It īpaši 3. kills...kāpēc uzreiz netika šauts pa pretinieku? - pareizi, mērķītis neskāra pretinieka ķermeni. :D

30:50 - Okay, pieņemsim, ka pirmo killu paņēma pre-fire'ojot def spotu. A kāpēc pēc killa tika gaidīts vēl kāds, kurš vēl nebija ne dzirdēts, ne redzēts? Interesanti.

31:10 - Skrien pa a2, bet var redzēt, ka pirms vēl pretinieks ir redzams, nejauši jau parauj peli uz pretinieka pusi, bet tad novieto to atpakaļ. Mazliet par agru gribēji sākt šaut viņu, ne?

31:17 - Nezinu kā citiem,bet es tur to pretinieku uz b2 bez čītiem vispār nepamanīju tajā tumsā. Tikai vienīgi niku, kas parādas kreisajā apakšējā stūrī. Bet pieļauju, ka banotajam varēja būt mega brightness vai arī to niku pamanīja pie hp, vai arī super acīgs vienkārši. Šo neskaitu kā momentu.

31:42 - Atkal tiek šautas lodes tikai tad kad pretinieks skrien ārā ar nereāli reakcijas laiku. Es saprotu, ka lido flash un varētu pre-fire'ot pirms flash uzsprāgst, bet ar tik perfektu taimingu...nu interesanti.

32:10 - It kā jau apskatījās vai a1 tīrs, bet ar wh redzot to, ka tur kāds tuvojas, pēc 1 sek. vajag taču atkal apskatīties, vai ne? :)

Un atkal visi šāvieni ir trāpīti pretiniekam. Vai tas ir bodyshot vai headshot, bet neviena lieka lode (ja neskaita spray fullflashā un uz ct)

32:45 - Atkal lieliski redzams triggers. 1 lode tikai vajadzīga uz cilvēka, kurš pīko no stūra. Pat ne spray, nekas - tikai 1 lode un pretinieks, kurš ieskrien mērķī.

!!! Salīdzināt kā banotais pīko 31:43, kad viņš zin, ka pretinieks ir uz a2 un kā viņš pīko 33:55, kad viņš zin, ka uz a2 neviena cilvēka nav. Vienā viņš jau iet ar mērķi uz spotu, kur tulīt pretinieks izskries, bet otrā skatās sienā un jau koncentrējas uz nākamo pretinieku, kas ir daudz tuvāk A plantam.

!!! 34:04 - spilgtākais moments, kas man iekrita acī. Pretinieks vēl nav no rampas izskrējis, bet jau pre-aim'o un izšauj lodi uz cilvēku, kas jau skrien, lai izpīkotu.

35:20 - Atkal netiek izniekota neviena lode, lieliski triggers strādā. Visas lodes trāpītas. Kā arī pirmās lodes jau tiek izšautas ar nereālu reakcijas laiku, ko var izdarīt tikai, ja katru stūri tā čeko.

 

Kā arī visa demo garumā varēja redzēt, ka 90% lodes trāpa pretiniekam. Varbūt 10% lodes tiek missotas. Nezinu, gandrīz neviena lieka lode netiek izšauta + lielākā daļa, protams, hs.

 

Joprojām gaidu schoKKur- vai Devilishh., lai izskata apelāciju, jo drīz jau būs pagājušas 48h un kādam ir jāizskata, ja es to nevaru... Un vēl arī būtu capture viedokli interesanti dzirdēt, viņam šeit ir ļauts izteikties, ja viņam tāda vēlme ir.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 20. jūnijā, 16:20
0
post

Pietika ar pirmiem diviem momentiem lai saprastu ka nav riktīgi, tālāk skatījos intereses pēc. Tik drosmīgi skrien, zinot ka neviena aiz kaut kāda stūra nav, a ja ir, tad jau laicīgi tiek uzvilkts tā lai izejot ieliekās galva. Skatiens pilnīgi nekurienē, jo ar acīm skatās citur (khem, khem, aiz sienām, nu vai arī otrā monitorā prnuhu skatās).

Bans paliek.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0