Es nekad!
Noteikumi:
Katrs raksta "Es nekad", turpinot to, ko nekad nav darījis.
Nākošais lietotājs atbild ar ir vai nav darījis to, ko iepriekšējais lietotājs ir minējis.
Savas atbildes obligāti pamato vismaz 5 vārdos.
Jauns noteikums; Kategoriski aizliegts rakstīt neiespējamas, jeb neiedomājamas lietas.
Piemēram; Es nekad neesmu nakšņojis uz mēness.
Es nekad neesmu aizceļojis uz nākotni. Un tādā garā.
Postu intervāls: 3
Piemēri:
❗ Cits lietotājs;
Es nekad neesmu nogaršojis garneles.
❗ Es;
Es gan esmu, jo tas samērā ir viegls un diētisks produkts
Cenšos kombinēt tās dažādās receptēs.
Es nekad neesmu bijis ārpus Latvijas.
❗ Nākošais lietotājs;
Es arī neesmu bijis , jo neesmu vēl sasniedzis astoņpadsmit gadu vecumu.
Vecāki vienu no mājām tik tālu nelaiž. ;/
Es nekad neesmu lietojis alkoholu.
Un tā tālāk, spēles doma sāmērā saprotama.
Es tad sāku;
Es nekad neesmu aizmugurē mašīnā sprādzējusies ar drošības jostu.
Es arī nekad, jo nekad neesmu plānojis aizbraukt uz šo pilsētu
Es nekad neesmu taisījis sulu no bietēm
Es ari ne,jo nekad neesmu meginajis spiest sulu no bietem.
Es nekad neesmu mēģinajis apest bateriju.
Es arī neesmu mēģinājis apēst bateriju jo ēdu tikai kur proteīns ir bet baterijas nav proteīns tāpēc es nekad neesmu mēģinājis apēst bateriju.
Es nekad neesmu vārijis majonēzi.
Es nekad neesmu vārijis majonēzi.
Es nekad neesmu cepis ledusskapi
Es arī nekad, jo tas nav loģiski cept ledusskapi, tas nav iespējams
Es nekad neesmu redzējis brīnumu
Es arī nekad neesmu redzējusi brīnumu,tam esmu par vecu,lai tādām lietām ticētu vispār.
Es nekad neesmu pirkusi prezervatīvus
Es gan esmu jo parasti meitenēm ir kauns pirkt tp vienmēr es nopērku
Es nekad neesmu bijis ārpus eiropas
Es gan esmu, jo šeit nav ko darīt, lmao.
Nekad neesmu skatījies teleskopā.
Es arī nekad neesmu , jo nekad nav bijusi tāda izdevība un pašam man tāda nav
Es nekad neesmu braucis limuzīnā
Es arī nē,jo nav nekad bijusas intreses braukt limuzīnā.
Es nekad neesmu gulējis ziemas laikā ārpus mājas.
Es gan esmu teltī jo biju armijā un tur nebija variantu.
Es nekad neesmu lietojis smagās narkotikas.
Nu neesmu es ar lietojis smagās narkotikas.un nekad arī to nedarīšu,nav vajadzības un vēlmes ar.
Es nekad neesmu braucis ar SUPER auto.
Es arī nekad neesmu, jo nekad nav bijusi tāda nauda, lai ar tādu automāšīnu brauktu
Es nekad neesmu licis pilota eksāmenu
Es arī nees,u, jo tas noteikti izmaksā dārgi, bet ja man būtu tāda iespēja noteikti gribētu nokārtot
Es nekad neesmu lecis ar izpletni
Es ari neesmu,bet es gribetu izmeginat kadu dienu .
Es nekad neesmu meginajis apest zirnekli.
Es arī nekad neesmu, jo viņi ir pārāk jauki un noderīgi, lai mēs viņus galinātu.
Nekad neesmu uzbraucis augšā Zaķusalas TV tornī.
Es arī nekad, jo neesmu nemaz zinājis par šādu atrakciju
Es nekad neesmu taisījis lazanjas ēdienu
es gan esmu, jo man lasanja ļoti garšo
es nekad neesmu vadījis vilcienu
Es arī nē, jo man nav tiesību, lai to darītu.
Es nekad neesmu lecis ar izpletni.
Es arī nē,bet kadu dienu gribetu izmēģināt izlekt.
Es nekad neesmu bijis meksikā.
ZeltaBlack, alska, Xtcent, wishuamerryc, Fruzenty, Oskars.R, arthurqee, Draugs , Nurmachimaevmakachev, Hvz, Jan4a, KickMan Kick, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, luīze, One Tunnel, Responds, Katya, Pizhikz, Sal, BANZAI, Bubis, **Nezināmā**, Keeram3, Matriks, Hazard, Crazy_Fredis, Sandis., Ibetāa, Bridzaa, Hybrid Minds, milo humble, Falcon, DankLxrd, Omega, duck, Meth, emaymyska., PrixoditeV4era , Deu, cruelcin, PiGGy, exe, akasi, Latvians, Ha3E, Pīle, 575, Mohit, zooniijsftw, kokobino, duum, Minnia, Mežpils, nolodžik, Boris, Kristy, AndisKoks, SintijaL, Agneshuks, mrfouley, ihavelocity, NewbieEU*, kapteinis, Mcmz, beijbe_, DoubleT, Piziks, Zane, EddieLV, deqwatian357ANW, Spridzeklis, PooKa, Laurz, Kamiks, Čaiņiks, santiz, Zelts*, maar4a, mrc, pigmi , ⚒️Stoick the Vast⚒️, love_me, who`s who, Pickle Laura, PaksPorgand, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Amors, Haiduk, Сhrееру©, vazzaa, HSkill, pankuksh, killerLV, vytuls, RokkY*, Aut0ft, Kill, ~*TuttiFrutti*~, AreZed, Modba, Siidzi 0_o, gary, Bibuks, knejvs, cyruss, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, efka, Kiwi :], Wolfyy, Dzonis, cheburashka, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, zxcfiend, MathaFaʞʞa, Incorrigible qwz, MENDIJA, seskosio, Wunderschlange, aBL, `Barbija`, Gloks, Techno Vikings, Enemijs, melns, Girdle , MQJORS, scarlxrd, tenblunt, headbangerz.-, RushFuck, Oz1ris, phine, inar4xx, Faacha, Venta, goosy, Snuffeklis, Eddy, #44, tuis, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, skyya, Arch, Chemijs, Laima*, jollylv, dēkla, BigTomens, xVeins, EXIT.-, bnation-, ayy, nazislv, ThevilisH., eKs., Vecteevs, cr3ww, Crack, Marshmello, Krista, Sajma, ALDIS, tomts, arbuz, Dalī, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, Jenotinshj, Exc, medalus, Kapracis, Kikii., Hellabooza, Siguldietis, - З Л О -, Anna, CaHb4o, Almighty., Diplomāts, Chillotajs, dedushka, Grizzlijs, GrimReaper, qppykt, Aaron Kyro, Criple, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, fljw, aldcor, Churix, Kizit, ChmooZvaigzne, MCK, Šis nav viltus profilsv2, maqq, space cadet, magisterial , kaifotajs!!! :D, Full365437, Jitzie, petuunija, Vivasvat, eslats, Flabijs, ZnT, atpisies, Faacha_fake, Raichis, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, король мажор, Asikis, nosebleed, hellgirl, traitors, Weksijs, Deebosantana, Em4a, Lacz, yoko 777, Kalvix, Aldariitis, Klaus, Vineta., Dzēsts lietotājs3133033, ruutam, sneiks, Pilsonis., kawaski, Minimi, husis :D, Pigijs, mrs. doubtfire, fxqcxq, negeris1940, Leh , log1, Milkyu, Slyy, h1x_immortals, edytricks, Lewy, Laauriinaa, NOvEnJKAJA, ZirguZaglis, prote1ns, Witch, UTSNAHUY, NoScOpE_LV, Bobijs, Codee, cerealkiller, Bumbiers, KewKew, KenT1k, agentlee, agent_smith, Friška, FG^xXx, 25CM, why so serious?, Bra4o, SM_97823, Rubax, Canep, Jackass3D, crshdr, JērsA, Roo`, naturals, Ultra Hacker, baltimors, Artūrs, aimbatten (;, raiviss, LatvietisNU, dibens, Pfizer, Cirulitis, Jazeps Vitols, Vinchester, denzens, Laura, vamos a la playa, Obijs, M5-, KaapostgalvaLV, 2kk, Moxley, KOB, Zapara, гей, hehegeeva, nisker, PD / Kapteinis, LAKIJZ, Festo, sTovil, concijs, Manuris, andrisptrs, ReactivE., REKTOPUSS, AzBest, Flafijs, not hns, C0ppy, Vilciņš, Unicorn, Fūdiņš, Duzis, Edzinems, rnx, kakaataajs, Apocalypse, bazzars_577, Karro, martins31, FIN., kalimaoff, rodzh, Spike*, keKei, K@@SiS, MrShauu, Woshiniba, sсhoKKur-, dest, Amaya, dzēsts profils, w3Ed!ch7, nanKa^, Lauraaa, Beasty, masieris, thestyle, ыкауз, MurkainaisKushkis, Erikzzz, klubuJuris, Kriksons, MrDiego995, DramoK, BARBARIAN, Marquise de Sade, danik2021, LaQ, Capture, Benjamins, mokabezpiena, Greenluv^, kaishi, bagdad?, din1ja, SINCAS_MONSTRS, gettingahitwithgod, 6paaudze, def., ozoljaunskungs, ANormalStick, Draiskule, seiko., Raseens, Bumm, 0blivionx, ScoRp1oN^^, kraims, MA1M, Cool Dude, Excellent., Tupenis, malenJkaJa*, Ski The Clueless, Who cares, Jorcikk, enrico, Beyondz, rulX, Swex, Dinčaa, Pienvedeja., KrievuJakudza, ⛔lolwut?, veipsmama, konstance, Nightdog, -valters-, shimbo, jevrika, k0minax, Snuff, kill 4 you, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, Emoji, Kraapaals, X-pAc, Haskys`, Truth_Hurts, EmptY^, NIGHTSKY, fckuman., Strelnieks., Saldaaa., Maruzha, izpirtirpeklis, Siipols, Laggato, GeT_AiMkIlLa, janis_ir_hakeris, Purpel, Мишка, shaize_, Zaņuks, intars45, tukijs, Naft'līns, malbaro, hipester, charming, eater24, FastShooter, aim.ru~~~~~, Skrevele, asdasdasdasd, MACAN, DidzzyS, StaFFорд, Lauronja, Goodbye, Sviests12, Critikalz., GlicK, angiiins, N A T O # Bunnyflop, Ethe, Annaconda, BunnyHop, crewified, Alty, Pansexuals, ★ToughEnough★, RV`, tehshine, crow, Vardarbība, Flaatroon, AIDZIS., Whatever*, LowSkillL, pointseven, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., ZinZino, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, AK-69, e6b, sTeFH__, Cheriss, Rolković, Rastaman4iks, laescobare, Gadžo, Svinnesis, Xeexs, Foxculated, Beichz, wind, radžiņš, Tomelis, SniegaRausis, kon4, black cobra, bstky1337, Stas, Lauriitis, FeyNesy, Fady, Gambit, Martinshhh, raiden, deniskafrol, 2nf*, ReGri, BandiHUNGARY, R0DEmental-, Skonto, RooFee, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, peaky, auns, Raivic, Bu4haa, sOn3Z, Kosmoss., CBBRIS, stulbs, Baltais, medusa, hermis, no-legal, FizzyS_fake, peh, Bavility, ePIls, eena, sync, VILKNADZIS, stovetais, ER., DusmīgāSintijaL, OR-2, ILL BILL, Latex~, bomin, AkuuEyyy, Explicit, **MoHiTo**, 9 9 9, Bubliks, sapnu puas, ketamine, Hennessy-, Peak, slice, G$ SHOOTER, Platais:P, Kaktuss, exit999, Bastaardio777 , caw, Nil_Ushakov, T. Bagvels, Dancits, nenshuks, rronijs, Kristersss, Yakuza, Lamba, yostu, Kazocinsh, ozzy, Skies, queen_of_black, Riepa, RagnaR, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, ariZona1337, Šņabītis, Vaaveriite*_^, Fantograms, BRATSKY KRUG, EvE, `klauns, FreakyyPrime., CharmZ, ZīLe, INLOVE., lmfao, Roman_Reigns, Terarists, СТИЛЬ., bitchzzzz, chubs, Jon Snow, Mr.Wii, Rindindin, deewekzij, Pelmix, Celms, Backwoods, ethereum, Dzēsts, Frii, Paldies., MadrYy, naviat, sojka, kumeljdzemd, replay ., Swizy, Kalmars, Zalkt!S, ERIKS K, ᴊᴀɴᴄʜᴜx, snowqueen111, Limpo10, HUSEINS88, xvid, VERT'Z, InsaneCamper / Mr.NobodyX, motty, Saldenieks, VendeN, HaTeMeZzz, Antuha, duffer, latvietis75, Wukong, ............., ,.,, drotzy, è’lei, adjustable, NoBodijs, MaxFly, zexty, NORMALY, Krisiittz, Ralfuuzis, lainNy, Flak3, LapIn, tumshaiss, v3tro, _qwi, Delimo, -Zajka-, NinjaC5, Jetta, Diademantus, SpeZ, Valtero, Patinjaa, BRAZILIJS, exp, Lauku puika a.k.a hnc. , Emīls., sofc?, BeethoveN, FreestyleManiac, Alchemic, FireFun#TnT, World-, SkyBlowYT, Stjopa_M, gucci, <FiZz>, weecoc, LogiTec, M*Z*, HaRZz, LuigiKP, Ruf, maisinsvajag??, 327, MAIZE., dudi, socket.io, Lvbulta, BUU`, Rembatnieks81, Cietvīrs , SiGoNs, Pilots, WickedLady, Osiits, Komplleks, real kurwa, raacha, WizKhalifa*, Yuuki, Remember-ME, Leegy, CepumCepuminshhh, daryl, spokio, toxicated, Otte, agaa, ALLAHS, 123456789, Snicker, milkhouse`, nezinits, _Mazaiss_, nitrose, Mercury`, ŠAGIJS, iFamous