bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Foruma Spēles
21
5
topic
Es nekad!
SiGoNs
Lietotājs++
DiABLo
Sīdž
928 atbildes forumā
Online: 8d 15h 28m
Redzēts 2019. gada 18. novembrī, 13:25
11 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 30. septembrī, 18:39

Never ever ever GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Es nekad!

Noteikumi:
Katrs raksta "Es nekad", turpinot to, ko nekad nav darījis. 
Nākošais lietotājs atbild ar ir vai nav darījis to, ko iepriekšējais lietotājs ir minējis. 

Savas atbildes obligāti pamato vismaz 5 vārdos. 
Jauns noteikums; Kategoriski aizliegts rakstīt neiespējamas, jeb neiedomājamas lietas.  
Piemēram; Es nekad neesmu nakšņojis uz mēness. 
                  Es nekad neesmu aizceļojis uz nākotni. Un tādā garā. 

Postu intervāls: 3 

Piemēri:
 Cits lietotājs;
     Es nekad neesmu nogaršojis  garneles.

❗ Es;

Es gan esmu, jo tas samērā ir viegls un diētisks produkts
      Cenšos kombinēt tās dažādās receptēs.  

Es nekad neesmu bijis ārpus Latvijas.  

❗ Nākošais lietotājs; 
      Es arī neesmu bijis , jo neesmu vēl sasniedzis astoņpadsmit gadu vecumu.  
      Vecāki vienu no mājām tik tālu nelaiž. ;/ 

Es nekad neesmu lietojis alkoholu. 

Un tā tālāk, spēles doma sāmērā saprotama. 

Es tad sāku;
Es nekad neesmu aizmugurē mašīnā sprādzējusies ar drošības jostu.

Pēdējo reizi rediģēja SintijaL, 2023. gada 09. aprīlī, 19:21.

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
4279 atbildes forumā
Online: 121d 2h 15m
Redzēts pirms 33 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 04. decembrī, 17:40
0
Es gan esmu,kad piedzeramies ligo un nevajadzeja nekur braukt 

Es nekad needu aukstus pelmenus

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
2094 atbildes forumā
Online: 102d 7h 51m
Redzēts 13. janvārī, 14:35
Pievienots, 2024. gada 04. decembrī, 22:08
0
Es arī nekad, auksti pelmeņi ir ļoti negaršīgi, praktiski nav ēdami.

Es nekad neesmu skatījos anime

PiGGy
Jauniņais
101 atbildes forumā
Online: 10d 8h 49m
Redzēts Vakar, 19:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 05. decembrī, 19:56
0
Es gan esmu,ir hidden gems that can make you feel real good when watching my boi

Es nekas neesmu spēlējis akordionu.

Pēdējo reizi rediģēja PiGGy, 2024. gada 05. decembrī, 19:57.
Nurmachimaevmakachev
Lietotājs
Zaļš
3328 atbildes forumā
Online: 245d 6h 56m
Redzēts Vakar, 19:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 05. decembrī, 20:06
0
Es gan esmu, cik nu labi tas ir cits jautājums, bet ir sanācis.

Es nekad neesmu pircis arbūzu sēklas.

alska
Jauniņais
9411 atbildes forumā
Online: 190d 2h 51m
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 06. decembrī, 16:40
0
Es arī nekad, jo es nezinu ko, lai ar tām dara ja nopirktu

Es nekad neesmu pats taisījis pelmeņus

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
2094 atbildes forumā
Pievienots, 2024. gada 07. decembrī, 11:45
0
Es arī nekad neesmu, pārāk slinks priekš tā, ērtāk nopirtk.

Es nekad neesmu ēdis kalmāru

Bridzaa
Skatās sākumlapu
Jauniņais
BUNNY
908 atbildes forumā
Online: 95d 1h 42m
Redzēts pirms 13 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 08. decembrī, 09:33
0
Es esmu, jo žavets kalmars ir garšīgs.

Es nekad neesmu ielūzusi ledū.

⚒️Stoick the Vast⚒️
Jauniņais
Eystein Foul-Fart:)
660 atbildes forumā
Online: 12d 6h 51m
Redzēts pirms 10 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 13. decembrī, 09:54
0
Es arī neesmu ,jo neesmu tizls ,bet šad tad esmu.. :D

Es nekad neesmu bijis Portugālē.

Pabrīdināts izlabot. (c) luīze

Pēdējo reizi rediģēja ⚒️Stoick the Vast⚒️, 2024. gada 13. decembrī, 23:33.

Smejies vesels! Klīstošais latgalietis "Nameiz" - Video - nra.lv                   

alska
Jauniņais
9411 atbildes forumā
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 13. decembrī, 10:31
0
Es arī nekad neesmu, jo nekad portugāle nav bijusi manos plānos

Es nekad neesmu braucis ar kvadraciklu

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
4279 atbildes forumā
Redzēts pirms 33 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 13. decembrī, 14:41
0
Es ari nekad,bet loti gribetos pabraukaties,jo laikam tas ir loti ekstremali

Es nekad nemazgaju gridas viesos

Nurmachimaevmakachev
Lietotājs
Zaļš
3328 atbildes forumā
Online: 245d 6h 56m
Redzēts Vakar, 19:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 13. decembrī, 22:33
0
Es arī nē, jo viesi ir ciemiņi un ciemiņi jāsaudzē.

Mellenes ir veselīgas.

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
2094 atbildes forumā
Pievienots, 2024. gada 14. decembrī, 08:45
0
Mellenes ir veselīgas.

Es arī nekad neesmu ēdis mellenes, jo viņas ir dārgas, un mežš nav tuvu mājām.

Es nekad neesmu braucis pie automašīnas stūres alkohola reibumā.

Kaprīzā
Lasa tēmu
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaprīzā
9173 atbildes forumā
Online: 330d 20h 39m
Redzēts pirms 1 minūtes
Pievienots, 2024. gada 16. decembrī, 15:39
0
Es arī neesmu,jo es arī skaidrā neesmu bijusi pie stūres :reec2: 

Es nekad neesmu cepusi marshmallowus ugunskurā

​​​​​​

alska
Jauniņais
9411 atbildes forumā
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 16. decembrī, 19:34
0
Es arī nekad neesmu , jo tos cept ugunskurā ir diezgan neloģiski

Es nekad neesmu iesitis vārtus hokeja spēlē

beijbe_
Jauniņais
Meitene zeltene
Saulīte ☀️
644 atbildes forumā
Online: 35d 11h 12m
Redzēts 11. janvārī, 20:24
Pievienots, 2024. gada 16. decembrī, 23:27
0
Es ari nekad neesmu, jo neesmu nemaz spelejusi hokeju.

Es nekad neesmu dabujusi faceit 10lvl

sds

Vecteevs
Jauniņais
621 atbildes forumā
Online: 19d 7h 8m
Redzēts Vakar, 21:58
Pievienots, 2024. gada 25. decembrī, 10:14
0
es arī neesmu,jo es nezinu kas ir faceit

es nekad neesmu bijis Turcijā

Pēdējo reizi rediģēja Vecteevs, 4. janvārī, 19:30.
ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
4279 atbildes forumā
Redzēts pirms 33 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 25. decembrī, 11:14
0
Es gan biju,kad bija parseshanas Istanbula uz San Paulo

Es nekad neslimoju ar COVID

alska
Jauniņais
9411 atbildes forumā
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 25. decembrī, 11:33
0
Es gan esmu, jo taisīju covid testu un tas bija pozitīvs

Es nekad neesmu zīmējis gleznu

KickMan Kick
ZM Admins
meiteņu magnēts
kika
729 atbildes forumā
Online: 17d 0h 20m
Redzēts Vakar, 23:27
Pievienots, 2024. gada 26. decembrī, 03:06
0
es arī nē, jo nemāku zīmēt un man tas liekas garlaicīgi

es nekad neesmu spēlējis gta4

Pēdējo reizi rediģēja KickMan Kick, 4. janvārī, 15:31.
Vecteevs
Jauniņais
621 atbildes forumā
Online: 19d 7h 8m
Redzēts Vakar, 21:58
Pievienots, 2024. gada 26. decembrī, 11:09
0
es gan esmu jo tā bija pirmāspēle ko dabūju uz ps3

es nekad neesmu braucis ar skrituļslidām

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 681 ( 196367 skatījumi )
ZeltaBlack, KickMan Kick, Nurmachimaevmakachev, alska, Mežpils, Zelts*, luīze, Vecteevs, Who cares, cruelcin, Rub, Kaprīzā, ⚒️Stoick the Vast⚒️, beijbe_, Rubax, chubbynalwayshorny, Bridzaa, Mohit, PiGGy, Ibetāa, Ardzeik, 🌿🌿🌿, WickedLady, PooKa, Jan4a, wishuamerryc, Latvians, pigmi , Hvz, **Nezināmā**, Spridzeklis, 90_degrees, MayKizz, akasi, Fruzenty, Grafiti, Oskars.R, arthurqee, Draugs , ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, One Tunnel, Responds, Katya, Pizhikz, Sal, BANZAI, Keeram3, Matriks, Hazard, Sandis., Hybrid Minds, milo humble, Falcon, DankLxrd, Omega, duck, Meth, emaymyska., PrixoditeV4era , Deu, exe, Ha3E, Pīle, 575, zooniijsftw, kokobino, duum, Minnia, nolodžik, Boris, Kristy, AndisKoks, SintijaL, Agneshuks, mrfouley, snoopy, NewbieEU*, kapteinis, Mcmz, Piziks, Zane, EddieLV, deqwatian357ANW, Laurz, Kamiks, Čaiņiks, santiz, maar4a, mrc, love_me, who`s who, Pickle Laura, PaksPorgand, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Amors, Haiduk, Сhrееру©, vazzaa, HSkill, pankuksh, killerLV, vytuls, RokkY*, Aut0ft, Kill, ~*TuttiFrutti*~, AreZed, Modba, Siidzi 0_o, gary, Bibuks, knejvs, cyruss, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, efka, Kiwi :], Wolfyy, Dzonis, cheburashka, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, zxcfiend, MathaFaʞʞa, Incorrigible qwz, MENDIJA, seskosio, Wunderschlange, aBL, `Barbija`, Gloks, Techno Vikings, Enemijs, melns, Girdle , MQJORS, scarlxrd, tenblunt, headbangerz.-, RushFuck, Oz1ris, phine, inar4xx, Faacha, Venta, goosy, Snuffeklis, Eddy, #44, tuis, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, skyya, Arch, Chemijs, Laima*, jollylv, dēkla, BigTomens, xVeins, EXIT.-, bnation-, ayy, nazislv, ThevilisH., eKs., cr3ww, Crack, Marshmello, Krista, Sajma, ALDIS, tomts, arbuz, Dalī, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, Jenotinshj, Exc, medalus, Kapracis, Kikii., Hellabooza, Siguldietis, - З Л О -, Anna, CaHb4o, Almighty., Diplomāts, Chillotajs, dedushka, Grizzlijs, GrimReaper, qppykt, Aaron Kyro, Criple, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, fljw, aldcor, Churix, Kizit, ChmooZvaigzne, MCK, Šis nav viltus profilsv2, maqq, space cadet, magisterial , kaifotajs!!! :D, Full365437, Jitzie, petuunija, Vivasvat, eslats, Flabijs, ZnT, atpisies, Faacha_fake, Raichis, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, король мажор, Asikis, nosebleed, hellgirl, traitors, Weksijs, Deebosantana, Em4a, Lacz, yoko 777, Kalvix, Aldariitis, Klaus, Vineta., Dzēsts lietotājs3133033, ruutam, sneiks, Pilsonis., kawaski, Minimi, husis :D, Pigijs, mrs. doubtfire, fxqcxq, negeris1940, Leh , log1, Milkyu, Slyy, h1x_immortals, edytricks, Lewy, Laauriinaa, NOvEnJKAJA, ZirguZaglis, prote1ns, Witch, UTSNAHUY, NoScOpE_LV, Bobijs, Codee, cerealkiller, Bumbiers, KewKew, KenT1k, agentlee, agent_smith, Friška, FG^xXx, 25CM, why so serious?, Bra4o, SM_97823, Canep, Jackass3D, crshdr, JērsA, Roo`, naturals, Ultra Hacker, baltimors, Artūrs, aimbatten (;, raiviss, LatvietisNU, dibens, Pfizer, Cirulitis, Jazeps Vitols, Vinchester, denzens, Laura, vamos a la playa, Obijs, M5-, KaapostgalvaLV, 2kk, Moxley, KOB, Zapara, гей, hehegeeva, nisker, PD / Kapteinis, LAKIJZ, Festo, sTovil, concijs, Manuris, andrisptrs, ReactivE., REKTOPUSS, AzBest, Flafijs, not hns, C0ppy, Vilciņš, Unicorn, Fūdiņš, Duzis, Edzinems, rnx, kakaataajs, Apocalypse, bazzars_577, Karro, martins31, FIN., kalimaoff, rodzh, Spike*, keKei, K@@SiS, MrShauu, Woshiniba, sсhoKKur-, dest, Amaya, dzēsts profils, w3Ed!ch7, nanKa^, Lauraaa, Beasty, masieris, thestyle, ыкауз, MurkainaisKushkis, Erikzzz, klubuJuris, Kriksons, MrDiego995, DramoK, BARBARIAN, Marquise de Sade, danik2021, LaQ, Capture, Benjamins, mokabezpiena, Greenluv^, kaishi, bagdad?, din1ja, SINCAS_MONSTRS, gettingahitwithgod, 6paaudze, def., ozoljaunskungs, ANormalStick, Draiskule, seiko., Raseens, Bumm, 0blivionx, ScoRp1oN^^, kraims, MA1M, Cool Dude, Excellent., Tupenis, malenJkaJa*, Ski The Clueless, Jorcikk, enrico, Beyondz, rulX, Swex, Dinčaa, Pienvedeja., KrievuJakudza, ⛔lolwut?, veipsmama, konstance, Nightdog, -valters-, shimbo, jevrika, k0minax, Zeltinsh, kill 4 you, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, Emoji, Kraapaals, X-pAc, Haskys`, Truth_Hurts, EmptY^, NIGHTSKY, fckuman., Strelnieks., Saldaaa., Maruzha, izpirtirpeklis, Siipols, Laggato, GeT_AiMkIlLa, janis_ir_hakeris, Purpel, Мишка, shaize_, Zaņuks, intars45, tukijs, Naft'līns, malbaro, hipester, charming, eater24, FastShooter, aim.ru~~~~~, Skrevele, asdasdasdasd, MACAN, DidzzyS, StaFFорд, Lauronja, Goodbye, Sviests12, Critikalz., GlicK, angiiins, N A T O # Bunnyflop, Ethe, Annaconda, BunnyHop, crewified, Alty, Pansexuals, ★ToughEnough★, RV`, tehshine, crow, Vardarbība, Flaatroon, AIDZIS., Whatever*, LowSkillL, pointseven, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., ZinZino, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, AK-69, e6b, sTeFH__, Cheriss, Rolković, Rastaman4iks, laescobare, Gadžo, Svinnesis, Xeexs, Foxculated, Beichz, wind, radžiņš, Tomelis, SniegaRausis, kon4, black cobra, bstky1337, Stas, Lauriitis, FeyNesy, Fady, Gambit, Martinshhh, raiden, deniskafrol, 2nf*, ReGri, BandiHUNGARY, R0DEmental-, Skonto, RooFee, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, peaky, auns, Raivic, Bu4haa, sOn3Z, Kosmoss., CBBRIS, stulbs, Baltais, medusa, hermis, no-legal, FizzyS_fake, peh, Bavility, ePIls, eena, sync, VILKNADZIS, stovetais, ER., DusmīgāSintijaL, OR-2, ILL BILL, Latex~, bomin, AkuuEyyy, Explicit, **MoHiTo**, 9 9 9, Bubliks, sapnu puas, ketamine, Hennessy-, Peak, slice, G$ SHOOTER, Platais:P, Kaktuss, exit999, Bastaardio777 , caw, Nil_Ushakov, T. Bagvels, Dancits, nenshuks, rronijs, Kristersss, Yakuza, Lamba, 32x6JLsuPy, Kazocinsh, ozzy, Skies, queen_of_black, Riepa, RagnaR, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, ariZona1337, Šņabītis, Vaaveriite*_^, Fantograms, BRATSKY KRUG, EvE, `klauns, FreakyyPrime., CharmZ, ZīLe, INLOVE., lmfao, Roman_Reigns, Terarists, СТИЛЬ., bitchzzzz, chubs, Jon Snow, Mr.Wii, Rindindin, deewekzij, Pelmix, Celms, Backwoods, ethereum, Dzēsts, Frii, Paldies., MadrYy, naviat, sojka, kumeljdzemd, replay ., Swizy, Kalmars, Zalkt!S, ERIKS K, ᴊᴀɴᴄʜᴜx, snowqueen111, Limpo10, HUSEINS88, xvid, VERT'Z, InsaneCamper / Mr.NobodyX, motty, Saldenieks, VendeN, HaTeMeZzz, Antuha, duffer, latvietis75, Wukong, ............., ,.,, drotzy, è’lei, adjustable, NoBodijs, MaxFly, zexty, NORMALY, Krisiittz, Ralfuuzis, lainNy, Flak3, LapIn, tumshaiss, v3tro, _qwi, Delimo, -Zajka-, NinjaC5, Jetta, Diademantus, SpeZ, Valtero, Patinjaa, BRAZILIJS, exp, Lauku puika a.k.a hnc. , Emīls., sofc?, BeethoveN, FreestyleManiac, Alchemic, FireFun#TnT, World-, SkyBlowYT, Stjopa_M, gucci, <FiZz>, weecoc, LogiTec, M*Z*, HaRZz, LuigiKP, Ruf, maisinsvajag??, 327, MAIZE., dudi, socket.io, Lvbulta, BUU`, Rembatnieks81, Cietvīrs , SiGoNs, Pilots, Osiits, Komplleks, real kurwa, raacha, WizKhalifa*, Yuuki, Remember-ME, Leegy, CepumCepuminshhh, daryl, spokio, toxicated, Otte, agaa, ALLAHS, 123456789, Snicker, milkhouse`, nezinits, _Mazaiss_, nitrose, Mercury`, ŠAGIJS, iFamous