1.
[CBAN] Tev ir bans no si servera
[CBAN] Vari sudzeties : kick.lv
[CBAN] Nobanotais nicks : OnE^TaP ( OnE^TaP )
[CBAN] Laiks palicis : 1 week
[CBAN] Iemesls : models/16bit. ( de_dust2 )
[CBAN] Bana IP : 84.237.145.121 ( 84.237.145.121 )
[CBAN] Bana Steamid : STEAM_1 : 0 : 1968362704 ( STEAM_1 : 0 : 1968362704 )
[CBAN] Admins : Deam Devilishh.
4. tātads viss sākās 50:20 kad es nošāvu devilu viņš domāja ka ir neredzams smokā bet no manas vietas viņš ir ļoti labi redzams tad viņš pajautāja ko tu izmanoto esl vai 16bit es teicu 16bit tas bija uz joku domāts. Tad es pateicu ka man ir russian skin mods bet tas nāca līdz nonsteam cs. es pat neesmu parliecināts vai tas ir skin mods taka iemesls par ko nobanaoja iespējams ir aplams.3.

1. Nenobanoju par to momentu, vai par Tavu komentāru, jau pirms tam bija vairāki momenti , kur brīvi tika skatīts cauri smoke.
2. Tracina Tavi linki, 5 screeniem jābūt, Tev ir ielikts tikai 1, vismaz vienu tikai var atvērt.

Tas taka bija vienīgais moments. Es mazliet galvās trāpu un ik pa laikam labu score dabuju. Nevaig uzreiz uskatīt ka man kkads nosmoke.Ir labāki spēlētāji pa manīm.
![Kiwi :]](https://www.kick.lv/uploads/avatars/1692741090-kiwi.gif)
Kurā vietā viņš caur smokiem tā paļijās? Kaut kā nevienu momentu neredzēju, kur viņš "baigi nereāli caur smoke" redzētu. Visur, kur viņš tevi nošāva smoke'ā, tu biji viegli redzams.
Un runājot par skrīniem - man arī tikai 3 skrīni uzņēmās, tāpēc nezinu, par kādiem 5'iem tu runā.
https://failiem.lv/u/9d4nr3wg Rekur ir One Tap'a skrīni vienā linkā. Viņš tur dīvaini ielicis bija, man tur nācās pamocīties, lai pats dabūtu, bet dabūju, un pa jaunu augšupielādēju, lai ir pārskatāmāk.
Atbanots.
TC.
tehshine, malbaro, Flak3, LanDerSs, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, ZnT, Enemijs, Fūdiņš, SintijaL, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Yakuza, ⛔lolwut?, Vaaveriite*_^, pankuksh, CepumCepuminshhh, tenblunt, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Snicker, Osiits, WickedLady, Lauku puika a.k.a hnc. , 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, zexty, Capture, Wolfyy, **MoHiTo**, Kiwi :], пуси, Latvians, maisinsvajag??, ScoRp1oN^^, Pilots, ★ToughEnough★, PooKa, eena, cruelcin, Paldies., 2nf*, Go0dFather, toxicated, Obijs, Jan4a, Venta, Incorrigible qwz, motty, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Riepa, Kalvix, G$ SHOOTER, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, ZīLe