bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
7
1
topic
NO MORE FRAG @JB
HakeRs
Lietotājs
42 atbildes forumā
Online: 1d 19h 4m
Redzēts 4. janvārī, 15:31
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 22:34

NO MORE FRAG @JB Kāpēc šim fragerim @Niknais vēl ir dota tik liela brīvība JB serverī  ?  MAIN`a kungs, Nolodžik, varbūt ienāc pa ilgiem laikiem un apskaties, kas notiek serverī ? Kāpēc viens cilvēks var darīt ko grib un par to tikt nesodīts ? Par šo problēmu es jau sen runāju, bet neviens necentās manī ieklausīties.. Izskatās, ka jums labāk patiktu, ja pazustu no servera 5-10 cilvēki, nekā ierobežotu tikai vienu cilvēku.. Jūs uzliekat gagu cilvēkam, kurš "itkā jau ir vadījis 3 mapes", kaut patiesībā bija vadījis vienu mapi, lai neturpinātu vadīt vairs, āļo ? Jā, bija lamāšanās, bet Tu pats viņu izprovocēji uz tādu rīcību, jo par neko viņam uzliki gagu... 2kārt, tā bija nakts jau. Ja Tu uzskati, ka JB serverī ir interesanti bez sarunāšanās iespējām, bez jokiem, bez drāmām, tad ieteiktu Tev apmeklēt tuvāko baznīcu. :) Jūs uzliekat ct_banu* cilvēkam, kurš, jā, fragoja, bet ne tik izteikti.. viņš vismaz bija aktīvs serverī un spēlēja gan pie TS komandā, gan pie CT, nevis kā šobrīd Niknais..Kā sākas vai iet jau mape, tā viņš gaida mazāko iespēju, lai tikai tiktu pie CT komandā un nevis, lai vadītu kā vadošais CT, bet gan, kā palīgs, lai fragotu, lai nošautu tikai ar katru sīkumu.. Kā tiek ņemta kāda "FUN DIENA" , tā tiek izvēlēta tikai un vienīgi "kara diena" ! Ja Tu nāc serverī un lielies, ka esi varenais šāvējs, kāpēc ieejot dd2 serverī, Tev score pēc 3 raundiem ir 1:3 , un Tu izej ārā, a ? ;D kā vadītājs viņš arī sūdīgs, vispār nekādas izdomas, jo galvenais jau par vienkāršāko lieko kustību uzreiz nošaut kādu. ^^ Tālu pagātnē nav jārakņājas, vakardienas HLTV demo  pilnā krāšņumā - https://failiem.lv/u/7hk24wks  Sākas raunds, ierastais teksts vienmēr no CT puses bijis - "nekustās neviens" , a viņš izdomās "visi kustās", lai tikai dabūtu fragus, jo viss notiek zibens ātrumā, ka Tu nepaspēj pakustēties, kad tiec jau nošauts. kā viņam vienmēr jāaizstāj vadošais CT, tā vienmēr komanda būs - "tautasbumba sākusies, nemetīs viens pa otru, mirs" , spēlētāji tiek maldināti ar neizpildāmām komandām, kā piemēram - "pēdējaiS, kurš izies race, izdzīvo" , speciāli provocē spēlētājus, lien sejā, lai spēlētājs izdarītu kvai mazāko kustību un nošautu pēc tam . šitie pusija gājiena jau apnikuši ne tikai man, bet visiem, kas aktīvi spēlē šobrīd JB. Varbūt paprasat visu spēlētāju viedokli par Nikno, viņi pateiks visu ko domā. Cik sapratu, tad šim fruktam problēmas arī citā serverī (TTT), tad labāk, lai viņš paliek tur, nekā nāk taisīt problēmas šeit. Cerams, ka BEIDZOT notiks sekojoša rīcība no atbildīgajām pusēm, paldies.
vari rakstīt P.S. - Vāverīte palūdza ielikt. :)
 

maisinsvajag??
Jauniņais
136 atbildes forumā
Online: 21d 19h 15m
Redzēts 2021. gada 24. novembrī, 20:22
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 22:40
5
post

Piekriitu, un domaju arii daudzi citi piekritiis, ka Niknais nak tikai fragot..  Kapec vinam netiek liegts iet pie CT?, tpc ka kkads vecais jb vecis?

Pēdējo reizi rediģēja maisinsvajag??, 2020. gada 08. aprīlī, 22:42.
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 41m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 22:54
2
post

Tātad par šo visu es piekrītu, kas augstāk minēts. Es neesmu pret ka cilvēku, bet kad viņš ienāk serverī un sāk fragot un neseko ko pats viņš dara un arī neklausa ko admins saka. Reāli katru reizi kad viņš ir bijis serverī viņš visu laiku skrien pie CT. Izspēlē 3 mapes (ir brīžiem ka viņš izspēlē pat vairāk mapes pēc kārtas un zinot noteikumus viņus pārkāpj) ieejot serveri es uzreiz pārbaudu katru ct vai viņam nav par daudz mapes jau bijušas. Jo ir spēlētāji kas arī grib vadīt un mācīties nevis tupa sēdēt pie TS un tiktu nošauti jo redz Niknais a.k.a Amors grib paspēlēt pie ct un pafragot. Paņemšu vienu faktu: serveri atrodas 17 spēlētāji palicis pēdējais vai priekšpēdējais rounds un ienāk Niknais un kur mēs viņu redzam uzreiz? Pie CT, ok nomainas mapē kurš ir pirmais ct? Niknais. Nu paiet apmēr 10-15 min un serveri paliek 8 cilvēki, tai skaitā Niknais un turpina fragot vēl nākamās 2-3 mapes un dienas laikā viņš ienāk kādas 3x un visiem sabojā normālu spēlēšanu.

Esmu dzirdējis no viņa, ka viņam galīgi vienalga par to serveri viņš vienkārši ienāk pafragot. 

Tāpēc iesaku viņam iedot pasēdēt ka Kapralim un Tin zem banct uz kādiem 6 mēnešiem. 


Zalkt!S
Jauniņais
Likumsargs
Njam
74 atbildes forumā
Online: 13d 6h 50m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 02:03
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 22:54
0
post

Par cik es biju vakar serverī kad niknais teica šo "visiem kustēties" komandu, es atļaušos izteikties. Es jau sen jb spēlēju un esmu izcēlies ar saviem fragošanas kadriem lai gan cenšos to pārlieku nedarīt. Niknais ir tāds gadījums kurš patiesi nepārtraukti ienāk serverī un pie sīkākās kļūdas frago nost ieslodzītos. Man liekas esmu kādas 2 max 3 reizes redzējis kā viņš spēlē ieslodzītā lomā. Patiesībā jau tās komandas ko viņš saka ir vienkārši saprotamas un nepārprotamas, un nu ja tu neklausi tad tev itkā ir jāšauj nost, bet nu tiešām niknais dažkārt pārlieku ar to fragošanu izceļas. Vienīgā reize kad man radās tāds patīkamāks iespaids par viņu patiesībā arī bija vakar, kad es aizgāju afk uz kādu minūti un ct mani atstāja aizvērtā kamerā, un tā vietā lai mani nošautu uzreiz, kad atgriezos niknais ļāva man dzīvot ja es izeju dr. Tas bija kinda jauki, bet nu atpakaļ pie lietas. Uzskatu ka lai šo situāciju uzlabotu arī pēc iespējas nesamazinot spēlētāju skaitu serverī, nepieciešams adminiem dot iespēju brīdināt spēlētājus ja viņi 1 vai 2 raundus tupa nofrago vairākus ieslodzītos, un tālāk attiecīgi ja turpina fragot, mest pāri uz ieslodzīto komandu,iespējams uzlikt ct banu uz tās mapes laiku lai tam ct ir iespēja izvēdināt galvu pirms atgriežas apsarga lomā. Protams jau tas viss kas tur notiek nav labi, bet nu manuprāt nevar arī vienkārši pilnībā spēlētājam kurš patiesībā tiešām ir spējīgs kvalitatīvi un produktīvi novadīt dienu vienkārši aizliegt doties ct. Labāk tomēr ir vienkārši nezaudēt nevienu spēlētāju arī viena vietā. Paldies par uzmanību. 

Njam

nolodžik
Biedrs
lodžārs
Koks ar diviem galiem.
1109 atbildes forumā
Online: 57d 14h 36m
Redzēts 3. martā, 21:12
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 23:09
3
post

Ok, Amorphim tiks uzlikts CT bans uz vairākiem mēnešiem.

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 6h 12m
Redzēts Vakar, 15:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 23:10
0
post

tl;dr versija:

 

1. pārstāj fragot tik cik tu to dari pašlaik;

2. nenonāc pretrunā ar savām komandām;

3. nemaldini cilvēkus ar komandām kuras nevar izpildīt vai arī ir dots pārāk mazs reakcijas laiks;

4. ņem biežāk cietuma dienas, jo tas ir jailbreak tomēr, nevis fun break.

Amors
V.I.P.
Lietotājs
Svaigonis
312 atbildes forumā
Online: 171d 10h 50m
Redzēts pirms 3 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 23:17
3
post

@Hakers

Topiks izveidots bez nekādiem reāliem pierādījumiem. Pat tas dēmo ko iemeti parāda to, ka nav tā, ka es cenšos tikkai fragus krāt, jo piemēram kad es vadīju es mēs vairākas reizes uz wipeoutu gājām un izskatījās, ka visiem tas patika un no tā es nevienu fragu nedabūju, kapēc, lai es wipeoutu ietu ja man tik ļoti rūp fragi?

Vispār tur ir memes tāds, ka Rahhs reizēm vada dienas ļoti gari un es viņam parādiju, ka piemēram ar wipeoutu var ātri.

Pārējais teksts ko esi sarakstījs ir vienkārši garš murgs, būtu iemetis ierakstijis demo vairākus ar voice, kur var čista redzēt dzirdēt ko es saku, lai var pilnībā saprast.

Fun dienu ņemšana vienmēr notiek pēc noteikumiem, ka var divas pēc kārtas arī tad ja mape tikko sākas ko daudzi izmanto, to var viegli izmainīt noteikumos ierakstot, ka pirmajai dienā, kad sākas jauna mape, pēc FD jābutu vadīšanai.

@knejvs

Kas tur slikts visu laiku gribēt būt pie CT? Ir cilvēki, kas tikai T pusē spēlē, varbūt viņus izbanot, jo tikkai tajā pusē spēlēt, tas ir normāli, ja patīk tikai ct būt pārsvarā.

Es visvairāk no visiem sekoju līdzi ko es daru un es klausu adminus, kapēc man nav bani bijuši bani? Te daudzi pārspīlē, ka es prosta ienāku un par katru sīkumu šautu nost, piemēram, kad pasaka "nekustaties" daudzi peli kustina un ko bakstās es nešauju par to kaut varētu, parasti kas notiek ir tas, ka mēģina normāli novadīt tad CT nofragojat jūs un paši brīnaties, ka sāk stingrāt vadīt, vienmēr pasako seko ar lēno gaitu vai tupus seko, kāds lido bhopā speciāli virsū, lai kaitinātu CT.

@Magonītis

Paldies par objektīvu un konstruktīvu kritiku.

 

edit:

@Empress

1.  pārstāj fragot tik cik tu to dari pašlaik;

Nefragoju.

2. Nenonāc pretrunā ar savām komandām;

nenonāku, tu vienkārši nesaproti komandas, pieņemu tu par šodienu, kur pateicu "visa rounda garumā bez manas atļaujas nedrīkst lekt"

es to pateicu, jo grasijos vest terorus, kur mapē un visiem vienmēr patīk bhop, kas nenormāli traucē vadīt, kad nonācām pie long jump spēles tad liku nostāties pie sienas, ja tu noskatītos demo redzētu, ka vispār daži cilvēki palecās bez manas atļaujas kamēr stāvēja un es viņus nenošāvu.

Tev ir dīvaina loģika, ka man itkā vajag teikt komandu, ka drīkst atkal lekt un tāpēc long jump nedrīkstēja spēlēt.... Ja es saku būs long jump es taču viņiem teicu, ka būs jālec pāri tā ir atļauja lekt tur tajā momentā, nekādā veidā es nenonācu pretrunās pret savun komandu.

Kad atkal liku seko uz citu race nošāvu to, kas man bhopo sejā, jo nebija atļauja tad lekt un man bija 35 hp, jo jūs fragot mēģinājāt.

Tātad viss bija pareizi un es to komandu neizmantoju, lai fragotu... noskaties hltv demo.

3. nemaldini cilvēkus ar komandām kuras nevar izpildīt vai arī ir dots pārāk mazs reakcijas laiks;

Es nemaldinu un dodu daudz, laika visu izpildīt, taimeri izmantoju utt. iedod piemēru reāli, kur netika dots gana daudz laika. apmelo un nepierādi.

4. ņem biežāk cietuma dienas, jo tas ir jailbreak tomēr, nevis fun break. 

Dienas jau tiek ņemtas pēc noteikumiem tākā šis nav piemērots arguments, noteikumus izmainīt, lai būtu vairāk citas dienas, paņemtu reāli minūti. Turklāt ir ļoti maz Fun dienu kur CT ir lielāka iespēja uzvarēt nekā T, te raksta par kara dienām utt. reāli tikkai 2 kara dienas vien var paņemt pa visu mapi un parasti tā diena nepaņem daudz laika. Te raksti tā itkā paņemot to fun dienu baigā fragošana uzreiz var notikt visu laiku.

Pēdējo reizi rediģēja Amors, 2020. gada 08. aprīlī, 23:59.

 

 

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 41m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 09. aprīlī, 00:10
0
post

Amoprhim uzlikts liegums ieiet pie CT uz mēnesi. 

Šo topiku var slēgt ciet. 


Lietotāji skatās šo tēmu: 0