bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
5
2
topic
JB admins Empress neseko līdzi savām komandām.
Zalkt!S
Jauniņais
Likumsargs
Njam
74 atbildes forumā
Online: 13d 6h 50m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 02:03
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. aprīlī, 23:38

1. Izdarītais pārkāpums Freekill (itkā sīkums bet man jau līdz kaklam kā admini gandrīz katru dienu nāk, freekillo un vēl strīdas pretī ka viņiem esot taisnība).
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) https://failiem.lv/u/envdfhem">https://failiem.lv/u/envdfhem
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts 16:20. Viss action notika tuvākajās 10 sekundēs.
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist) Tas ir admins, kurš pārkāpj noteikumus, kā arī attiecīgais sods būtu tikai slay, tādēļ nav jēgas no ip.
5. Pārkāpēja niks Empress
6. Komentārs par notikušo Tātad, viens no adminiem kurš jau kārtējo reizi izceļas ar savu noteikumu nezināšanu vai šajā gadījumā nesekošanu līdzi spēlei. Empress deva komandu "teroristi kas runās mirs." īsi pēc tā es pa mikrofonu veicu izelpu, pēc kā es tiku nošauts. Taču es nerunāju. Vēlreiz - itkā sīkums, ne, turklāt šis ir pavisam vienkāršs pārpratums, taču šādi un vēl trakāki serverī notiek katru dienu, jo ienāk admini un sāk fragot vai vienkārši freekillot un/vai sākt vēl izdomāt savus noteikumus. Jb es spēlēju kā kkāds atkars, stabili 5-6 stundas dienā, ja ir laiks, pārsvarā pēcpusdienā un vakaros, taču jb mainu es serverī esmu redzējis tikai 2 reizes. Vēl vienu reizi admins man sūdzējās par to, ka viņš redz esot uz visu dienu viens pats kas pieskata serveri. Tad kas pie velna tur vispār darās tajā serverī? Ar šo viss ko es gribu panākt ir lai tiek vairāk pievērsta uzmanība kādus sūdus admini taisa serverī. Ā un brīdinājums Empresam ^^.

 

P.S. Empress tik ļoti gribēja lai es piebilstu, ka demo man atsūtīja c4 | replay, jo manā demo nevar dzirdēt kā es runāju, un tas redz esot smieklīgi.
7. Mape, kurā tas notika jail_jungle
8. Serveris Jailbreak

Njam

Dzonis
Lietotājs
Kastracija_BMW X5
758 atbildes forumā
Online: 29d 14h 12m
Redzēts 2023. gada 30. jūlijā, 00:34
Pievienots, 2020. gada 13. aprīlī, 23:42
0
post

Es tieši ari biju serveri.Un bija komanda teroristi runas mirs,ta tad Replays prasija kur esot empress un pec tas komandas tu pa mikrofonu teici ka pie bura pogas.tas ir tas ko es redzeju.

Paldies.
Jauniņais
#nostarmaucību
801 atbildes forumā
Online: 47d 17h 9m
Redzēts 2020. gada 14. decembrī, 19:07
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. aprīlī, 23:45
1
post

Jau kuro reizi Empress izceļas ar noteikumu nezināšanu. Cik esmu dzirdējis no vairākiem adminiem, ka ir jāredz, ka ieslodzītais runā.

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 48m
Redzēts 8. maijā, 18:02
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 00:24
2
post

Nu tiešām, uzslavas jums visiem par to, ka jūs taisat sūdzības! Nu patiešām daudzi citi būtu bijuši kautrīgāki!

Taču, ja tu centies izveidot sūdzību, kurā tu vienkārši gribi man ieriebt, jo es tev nepatīku kā cilvēks, kad es tev aizrādu, ka tu lamājies pastāvīgi, nespēdams izveidot sakarīgu teikumu bez viena lamuvārda vai aizvainojuma manā virzienā, tad vismaz pacenties izveidot to sūdzību tā, lai tas nebūtu uzkrītoši redzams! Atvaino, bet šis bija patiešām zemu. Pat Cīruļa sūdzība pa dienu nebija tik vāja pēc teksta vien.

 

Bet katrā ziņā par situāciju - visi bija būrī, ieskaitot dzoni un arī sūdzības rakstītāju. Teici skaidri un gaiši - nerunāt teroristiem (t.i. nelietot mikrofonu). Vēl brīdi pēc tam kad es to pateicu, viņš turpināja dot info replay'am, par ko arī attiecīgi tika nošauts. Tu saki kautko par slay... kāds man prikols tevi slayot, ja varu vienkārši nošaut? Aizvadīja mapi tīri mierīgi pēc tam.

Nākošajā mapē, (jail_nightcrew) tu sāki veidot šo sūdzību, pēc tam tu atnāc uz serveri un es tev sāku skaidrot kāpēc tu kļūdījies. Tu, tīri loģiski, sāc man braukt virsū ar personīgiem aizvainojumiem par kuriem varēja ne tikai gagot. :)

Tu nespēj pat izveidot vienkāršus teikumus, kuros tu pamato savu viedokli, neieliekot šajā teikumā kādu lamuvārdu. Tas nedod efektu, kuru tu biji cerējis iegūt. Es ar tevi runāju tīri normāli, bet tu turpināji man braukt, un pēc tam apklusi, jo saprati, ka esi zaudējis. 

 

Sorī, tas bija patiešām zemu no Tavas puses. :)

@Paldies. kaut arī neskatījos tajā brīdī uz viņu taisnā leņķī, bet slīpi no tās būra pogas, es tāpat redzēju voice bubble virs Magoņa.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 14. aprīlī, 00:26.

Zalkt!S
Jauniņais
Likumsargs
Njam
74 atbildes forumā
Online: 13d 6h 50m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 02:03
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 00:34
1
post

@Dzonis Es pēc viņa komandas nepateicu nevienu vārdu, par to varat pārliecināties demo. Visu info deva radiators.

@Empress Par tiem aizvainojumiem - Jā, mana valoda ir tāda traka, atzīstu, taču "aizvainojumi" ko es lietoju ir nepateicīgs un trakākajā gadījumā jefiņš, kas nu reāli manuprāt nav nekas ne gaga vērts ne arī tā vērts lai par to apvainotos un to uzsvērtu lai aizstāvētu sevi.

Par slay - Kurā vietā es tev prasīju lai mani slayo? :D nedaudz tiešām iemācies sekot līdzi tam ko tu saki un pārējie. Es prasīju džonim čatā lai slayo TEVI, taču laikam viņš bija afk jo neatbildēja.

Tas par ko es esmu vienmēr strīdējies JEBKURĀ jb serverī (esmu spēlējis vairākos izņemot kicku un matricu) ir lai apsargi savas komandas formulē skaidri un PRECĪZI. Šajā gadījumā komanda netika dota precīzi. Līdz ar to es to tev mierīgi pateicu, taču tu turpināji strīdēties pretī ar to ka es redz vēlētos tev ieriebt, kam man nav nekāda pamata. Nav nekāda personīga naida pret tevi, taču tu nespēj tikt galā ar vienkāršām lietām, kas liek man apšaubīt tavu spēju adminēt, kur man vairāki citi arī piekrīt.

 

EDIT: By the way, es aizmirsu piebilst, es sāku klusēt tāpēc, jo sapratu ka nav jēgas neko teikt, tu turpināji neklausīties, arī kad teicu lai apklusti un turpini vadīt. 

 

Un beidz veidot čatu šajā topikā.

Pēdējo reizi rediģēja Zalkt!S, 2020. gada 14. aprīlī, 00:55.

Njam

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 48m
Redzēts 8. maijā, 18:02
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 00:41
2
post

Atvaino, es nevaru ar tevi vispāŗ komunicēt, ja tu turpini melot un aizvainot mani visa projekta priekšā.

Pārtrauc šīs divas darbības, varbūt arī sākšu ar tevi kautko runāt, jo savai valodai tu neseko līdzi vispār, kas ir ļoti paredzami.

Latvians
Skatās sākumlapu
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12162 atbildes forumā
Online: 456d 20h 19m
Redzēts pirms 2 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 18. aprīlī, 12:00
0
post

Cik esmu dzirdējis no vairākiem adminiem, ka ir jāredz, ka ieslodzītais runā.

Tad tie admini ir ļoti dīvaini cilvēki, kurš vispār deva viņiem pieejas, tādā gadījumā, lol.

Runājot pa tēmu,

Kāda velna pēc jātaisa sūdzības par 1fk?

Bet jā, tava izelpa izklausījās vairāk pēc "Aj b#e" ar dīvainiem skaņu efektiem.

Anyways, tur varēja pārprast vai tas bija tas , ko uzrakstīju augšā^ , vai arī tiešām kaut kāda ļoti dīvaina izelpošana.

Sūdzība aplama, beidz taisīt lūdzu sūdzības, kur ir tikai 1 fk, JO PAR TO NEKAS NETIKS TĀPAT DARĪTS.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0