Tātad, Mani sauc Jurijs, esmu 22 gadus jauns/vecs cilvēks kurš dzīvo Salaspilī.Brīvajā laikā pārsvarā apgūstu jaunas zināšanas loģistikā , jo strādāju šajā sferā un kā laikam daudzi spelēju kādas citas spēlites
Par Kick projektu zināju jau sen. Biju citos projektos var būt kads mani arī atcerās pa sēniem laikiem.
Kādēļ es nāku tieši pie jums? No 1.6 projektiem šis palika dzīvs un aktīvs.
Ar csņu mana dzīve ir īpaša jau no 7 gadiem.. In-game nick STARLETKAA;] un tāds jau pastāv jau kadus 5 kadus moš vairāk Atgriezos uz 1.6 nesen ilgu laiku neesmu spēlējis.. Bij momenti ka biju aizgājis uz csgo, bet tas nav mans D Kapāju uz jūsu DD2 un war3dm ... Cerams ir kads mani atcerās no citiem komūniem D
Daudz negribās rakstīt, domāju arī ar šito pietiks
STARLETKAA;] atgriezās
yo, laba sasveicināšanās
Čau , Jurijs , veiksmi!
sveiks... laikam... hz.
čau
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Sveiks
Čaw
Sveiks!
Čau. Nick ir redzēts kaut kur, bet nepateikšu no kurienes.
hi :]
lakstītājs. neapkurijies !
Čau, Kikii.
Sveiks
Vasals!
čau labi ka pievienojies kickam
...
zdr, mani atceries? sen atpakaļ kopā šāvām ;-D
sveiks
♛ I Am The King ! ♛ KING OF THE WORLD ♔
čau
Hey
yo
Kāpēc šis ir CS sadaļā?
Sveiks, sveiks! Viss jau būtu labi, tikai nēesi izvēlējies pareizo sadaļu kur rakstīt sasveicināšanos. Šī sadaļa ir domāta saistībā ar serveri. Gan jau ka moderarotors pārvietos.
Jan4a, cruelcin, Kiwi :], Enemijs, JML, DEKLARETS GREKU ATPESTITAJS, atpisies, SM_97823, Capture, mrc, ozzy, STARLETKAA;], no-legal, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, santiz, pigmi , `Barbija`, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Fūdiņš, TennyDustin, EvE, bnation-, Zalkt!S, Lauku puika a.k.a hnc. , enrico, akasi, knejvs, tumshaiss, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, JērsA, deewekzij, chubs, Chemp1k, prote1ns, Hazard, who`s who, VendeN, Minimi, è’lei, Yakuza, СТИЛЬ., MA1M, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Latvians, Wolfyy, -Zajka-, Venta, Emīls., eena, pankuksh, Kikii., daryl, Strelnieks., tenblunt, Hybrid Minds, <FiZz>, adjustable, Lacz, Pilots, kraims, malbaro, Haiduk, Chemijs, luīze, ZnT, Paldies., MENDIJA, Wunderschlange, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, BUU`, masieris, ⛔lolwut?, G$ SHOOTER, jevrika, 32x6JLsuPy