Vai atceries mūsu sarunu par vīnu, kurā minēji, ka vīns paliek labāks ar gadiem?
Sofijaaaaa!!! Tu pati esi kā vīns, jo Tu ar katru gadu paliec lieliskāka!
Un Tu šodien svini savu dzimšanas dienu, taču es - faktu,ka man bija iespēja Tevi šeit sastapt un iepazīt!
Daudz,daudz,daaaaaaaaaaudz mīļi un sirsnīgi sveicieni, kā arī neizsakāmi daudz bučas Tev dzimšanas dienā, mīļā mana!
Ceru,ka šī diena Tev nesīs ļoti daudz smaidus un vēl vairāk prieka asaras!
Mūsu mīļā!
Sveicu Tevi vēlreiz svētkos, Princese! Jau visus veltījumus novēlēju divās vietās, bet kāpēc gan neapsveikt vēlreiz
Apsveicu!
Sveiciens atkārtoti!
Pievienojos sveicējiem.
Sveiciens
UHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
NO MORE ???
Caur telefonu nevar salasīt kas tur rakstits, bet pievienojos sveicējiem un vēlu visu to labāko no visas manas dāsnās sirds!
Apsveicu!
pietiek tak apsveikt cilvēkus tajā, ka viņi ir tuvāk mūža galam.
Wtf
С днём рождения!!!
Sveicienus ari es dodu...
- Saldākiem sapnīšiem" src="https://www.saldakiemsapnisiem.lv/images/other/big_20172211201609_9483.jpg" />
Es nezinu kas tu esi, bet tu man patīc. Sumināta!
Pievienojos Sveicējiem 🥳
Apsveicu.
Wopiii, apsveicu.
Food addicted since 1993
Sveicu!!!
🍌 > 🍎🍐🍊🍋🍉🍇🍓🍈🍒🍑🥭🍍🥥🥝🍅🍆🥑🥦🥬🥒🌶🌽🥕🥔🍠 |
Izbaudi šo dienu ,
Daudz laimes .
Svieciens!
Lai bērniem laba veselība.
Jan4a, cruelcin, Tadzhx, Kiwi :], Spridzeklis, Bubis, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Pickle Laura, Witch, LowSkillL, MENDIJA, xvid, Maruzha, EvE, Hazard, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Dzēsts, sapnu puas, Chemijs, Bocmanis123, wind, ZnT, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Krisiittz, pigmi , sсhoKKur-, Unicorn, Сhrееру©, , ⛔lolwut?, 2kk, Fantograms, StaFFорд, santiz, Venta, jevrika, enrico, tumshaiss, tenblunt, Capture, Exc, Enemijs, <FiZz>, ScoRp1oN^^, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Snicker, Kikii., Skies, knejvs, DoubleT, phine, daryl, prote1ns, concijs, not hns, akasi, maar4a, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Vaaveriite*_^, Zalkt!S, Krisiic, magisterial , kakaataajs, Nurmachimaevmakachev, **MoHiTo**, Flabijs, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, Fūdiņš, hehegeeva, chubs, Pilots, pankuksh, aim.ru~~~~~, Dzonis, Yakuza, 575, malbaro, Hybrid Minds, JērsA, Wolfyy, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, Latvians, Paldies., Beyondz, СТИЛЬ.