bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
5
2
topic
Viss par un ap covidu.
wind
Jauniņais
#DAKTERIS
winDeN-
111 atbildes forumā
Online: 45d 11h 43m
Redzēts 26. aprīlī, 17:15
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 20:53

Čau!

 

Tīri ziņkāres nolūkos vēlos jautāt jūsu viedokli - ko jūs domājat par šo vīrusu? Tāds eksistē vai nē? Maskas vajadzētu nēsāt vai nevajadzētu? Jo garāk un pamatotāk, jo labāk. 

 

Jauku jums atlikušo dienu un paldies par atbildēm :)

Parakstu taisīja Mendija.

 

santiz
Lietotājs
so low
9206 atbildes forumā
Online: 235d 23h 4m
Redzēts pirms 11 stundām
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 20:55
11
post

Vīruss neeksistē, maskas nevajag velkāt, tie kuri tic tam un izmanto maskas ir pilnīgi zābaki bez mozgām , man ejot pa ielu ieraugot kādu ar masku gribas uzšaut viņam un atņemt to masku un sadedzināt viņu, tas pats veikalos kad pārdevēja piesienas, nebūtu viņa vecene labprāt izrubītu to pardevēju. #COVID19GAVNO

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 11h 28m
Redzēts Vakar, 00:18
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:08
1
post

Kā šodien man Ventspils tex mex pateica "paldies Dievam, pirmais piegādātājs bez maskas, ja tu te ienāksi maskā, es tev uzšaušu" Jā ok, vārds pa vārdam, arī kā BlackBeats minēja, tie cilvēki pa ielām kas staigā maskās, ir pilnīgi prātā ņemti... Sveigs gaiss jāelpo tak esot?! Maskas jānēsā tiem kas ir "slimi" nevis visiem.... Bet katrā gadijumā, es still šitam murgam neticu, parasta gripa.. Ja kāds cilvēks nomirst, kaut auto katastrofā, tas viss ir saistīts ar covid... 

Šodien veikalā noliku pie vietas apsargu... Teica ka mani neapkalpos, jo neesot maska utt... Pateicu lai parāda likumu ka man veikalā ir jāierodas maskā, ka mani nedrīkst apkalpot utt... Apsargs uz dirsas un aiztinās... 

Visi velkā maskas ar izbāztiem deguniem ārpus maskas... JĒGA? KUR?! Kuldīgas rimi kasierēm maskas zem zoda..... un arii pofig ka klientiem nav maska...

 

Rezumē PILNĪGS SŪDS UN KONKRĒTI NEIZSKAIDROTS MĒSLS TAS VĪRUSS

 

Foxculated
Jauniņais
makans
621 atbildes forumā
Online: 15d 1h 39m
Redzēts 16. aprīlī, 11:21
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:36
3
post

maska nepasargās no izdomātas huiņas :)

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts Vakar, 10:34
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:38
0
post

Man truba rokās un nav sevišķu iespēju gari izplūst, bet...

 

Galvenais prikols, ka tas covids ir drausmīgi lipīgs. Daudzi saka "gripa, gripa", bet realitātē tā ir lipīga gripa. Poh, pat ja mirtu vēl mazāk cilvēku, tas lipīgums un ātrā izplatīšanās ir tā, kas ieviesusi visas mūsu pārmaiņas ikdienā.

Ja nebūtu piesardzības pasākumu, tad cilvēki slimotu ar vīrusu lielos daudzumos un tam mazajam procentam, kam reāli ir sūdīgi no Covid, tiem arī netiktu aprūpe, jo slimotu VISI un slimnīcas būtu pārpildītas.

Es labi apzinos, ka man un maniem vienaudžiem problēmu nebūtu, saķerot vīrusu, bet pildu sabiedrības pienākumu un neļauju saslimt tiem dažiem, kam būtu dirsā ar Covidu.

Jā, man arī jau pojebaķ pāris dienās ar masku visur būt, bet tas ir mazākais, ko varam darīt. Daudzi cilvēki jau ikdienā kopš marta strādā maskās, un tie, kas nespēj ievērot piesardzību, ir pēdējie pussiji.

Vaaveriite*_^
Lietotājs
#Just Livin` Life .
Madzis
696 atbildes forumā
Online: 64d 4h 29m
Redzēts 2021. gada 03. maijā, 12:41
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:43
1
post

Capture, visu cieņu, pēdējā laikā vissakarīgākais teksts, ko biju dzirdējis no Tevis.

pigmi
WAR3 Admins
Lietotājs++
awkward vibes
8357 atbildes forumā
Online: 193d 21h 7m
Redzēts 26. aprīlī, 12:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:48
0
post

Esmu pavisam neitrāls pret šo vīrusu, jo paldies dievam neviens no man pazīstamiem cilvēkiem, gan ģimenē, gan arī draugu lokā nav saķēries šo vīrusu. Tiek ievēroti drošības pasākumi un tiek mazgātas rokas arī pirms visa šī covid jampadrača. Vairāk mani uztrauc tas, ka šī vīrusa dēļ aiziet tik daudz cilvēku, kuriem kādreiz ir bijušas kādas elpošanas problēmas kuri, protams, vairāk vecāku gadu gājuma, taču ja nebūtu šī vīrusa tad visdrīzāk būtu nodzīvojuši vēl skaistu mūžu. Ar pacietību gaidu, kad viss šis murgs beigsies, gribu atpakaļ sportu, izklaides un ceļošanu, gan jau drīzumā arī mums tiks kāda vakcīna, kas pasargās mūs no šī draņķa. Pacietību un viss būs kārtībā, peace. 

 

Kriksons
Jauniņais
104 atbildes forumā
Online: 17d 1h 29m
Redzēts 4. aprīlī, 20:58
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 22:30
0
post

Pofig par maskām, galvenais lai sūdu rullis, griķi un makaroni būtu mājās gana daudz 

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts Vakar, 12:29
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 22:32
0
post

Mehhh, es jau kkad teicu ka man šis vīrus baigi neko dzīvē neizmainīja, ja nu vienīgi to ka florbols nav šogad :( tā vienīgā sāpīte, pilnīgi kauli sāp no nekustēšanās 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 22:34
0
post

Oo, sazvērestību teoriju piekritēji te pilna pēcpuse. 

 

 

Nuuu, ja vīruss nav, tad gribu zināt ko man pazīstama medmāsa tur ārstē. Man viņa teoca ka covid utt, bet te izklausās ka visi ir gudrāki,kicks tomēr. 

 

Emm, ok, viņš nav tur nāvējošākais utt, bet jebkurā gadījumā, ir cilvēki kas no viņa nomirst, ir vecāki cilvēki katram pazīstami, katram no viņiem parasti ir jau sava "slimību vēsture", attiecīgi, vai mums jaunajiem vajag būt pohujistiem un izstaigāt to covidu pa visiem stūriem kur varam? Es tomēr negribētu uzzināt ka esmu kādu cilvēciņu ar veselības problēmām aplipinājis

 

Unun, nu maskas? Viņas nav nekāds lifesavers, bet domātas vienkārši lai samazinātu risku, samazinātu iespēju saslimt vai uzmest savu "siekalu" kādam citam cilvēkam, nevis " uu, maskas mūs izglābs".  Nedomāju ka viņas ir jānēsā uz ielas, bet sabiedriskās vietās kur cilvēku blīvums ir lielāks - jā, kāpēc ne? Man ir maskas (nepirku speciāli or smth) un man nav grūti ieejot veikalā viņu uzvilkt,man tas netraucē. Basically, viņas neglābs, bet samazinās risku.

 

Un vēl, es nesaprotu tos mistiskos likumus kas attiecas uz amatieru sportu un tādām štellēm, jo tas arī mani šoreiz ietekmē. Nesaprotu kādēļ visādi citi pasākumi var notikt, bet amatieru sports kurā ir 20-30 cilvēki nedrīkst notikt. Vot tā gan ir hu*ņa, manuprāt.

 

As always atradīsies visādi sazvērestību teoriju piekritēji, nīdēji un protestanti, bet tomēr uzskatu ka vīruss ir reāls,vienīgi, nesaprotu kādēļ cilvēki tieši uz šo vīrusu pievērš tik lielu uzmanību jau no sākta gala. Tāpēc es arī droši vien ka noticētu kādai sazvērestībai sakarā ar vīrusu, bet neticēšu tam ka vīruss nav reāls.

 

Tīri manas domaa. Piu piu

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Kamiks
Jauniņais
krasavčiks
3753 atbildes forumā
Online: 204d 6h 31m
Redzēts 25. aprīlī, 23:21
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 23:22
1
post

Pirms astoņiem gadiem, kad es sāku mācīties pārdošanu, pirmais un primārais likums sarunā ar cilvēkiem bija - nerunā par divām lietām - politiku un reliģiju. Ja tagad būtu jāiet šāda veida apmācības, es lieku 90%, ka teiktu - nerunā par politiku / reliģiju un Covid. 

Sākoties šim visam, arī es piedomāju pie tā, ko es varu darīt, lai mazinātu izplatību un svarīgākais ir vecāki par kuriem es uztraucos. Šobrīd par cik strādāju saskarsmē ar cilvēkiem, tad arī uz mani attiecas visi pieņemti likumi un man nav problēmu tos ievērot. Visiem viss liekas smieklīgi līdz brīdim, kad tas skar pašus. Šeit pat nav runa tikai par vīrusu, bet arī citām dzīvē svarīgām lietām - bads / nabadzība / izskats / invaliditāte un citas lietas. Manā paziņu lokā ir cilvēki, kurus šis vīruss ir skāris un viņi vispār nesmejas par Covid jokiem vai šiem tekstiem - kāpēc man jāvelk maska?! , jo tieši šādu cilvēku dēļ viņu vecāki ir saslimuši - precīzāk sakot izcelsmes iemesls nav zināms. Neesmu prasījis vai tagad tāpēc kaut kas ir pamainījies viņu veselības stāvoklī, bet gan jau ar laiku noskaidrosies arī šie fakti. Un arī par cik pats esmu bijis slimnīcā un uz operācijas galda, tad nevienam nenovēlu tik tālu nokļūt. 

 

Rezumē - kā jau sākoties vīrusam tika rakstīts - Taviem senču senčiem bija jābrauc izsūtījumā uz Sibīriju un jāpiedzīvo pasaules karš, savukārt no Tevis šobrīd prasa tikai vienu - paliec mājās un esi piesardzīgs. Tevi neviens ar varu nesagūstīs un prom nevedīs, tāpēc esmu par to, lai šis nevilktos vairākus gadus, bet pēc iespējas ātrāk mēs spētu atgūt prieku satikt citus un doties ārpasaulē. 

Hazard
Biedrs
twenty one hazards
7007 atbildes forumā
Online: 252d 22h 40m
Redzēts 1. aprīlī, 00:03
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 23:26
1
post

2 stundas

8 porcijas 

-+

Sarežģītība: viegli

Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sastāvdaļas

600 g

gailenes

2 ĒK

sviests

1,3 kg

kartupeļi

300 ml

saldais krējums

300 ml

piens

2 TK

sāls

šķipsna

svaigi malti pipari

šķipsna

rīvēts muskatrieksts

4 saujas

labi kūstošs siers

Izcili krēmīgs un gards kartupeļu šķēlīšu sacepums ar gailenēm un siera virskārtu. Pasniedz tāpat vai kopā ar svaigajiem salātiem.

 

 

 

 

 

 

1Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2Uzkarsē pannu un izkausē tajā sviestu. Notīrītas un smalkāk sagrieztas gailenes apcep sviestā aptuveni 8 minūtes, līdz tās brūnas.

3Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, vislabāk ar mandolīnu. Šķēlītes liek katliņā, pārlej ar pienu, saldo krējumu, pievieno sāli, piparus un muskatriekstu. Karsē, līdz uzmet pirmo burbuli.

4Pēc tam ar putu karotes palīdzību pusi no kartupeļiem saliek cepamtraukā, vienmērīgi izkārtojot pa pamatni. Pār kartupeļu šķēlītēm uzber apceptās gailenes.

5Virsū izkārto atlikušos kartupeļus un visu pārlej ar saldā krējuma mērci, kas atlikusi katliņā. Beigās pārkaisa ar sieru.

6Cepamtrauku liek cepeškrāsnī uz vidējām restītēm un cep 45-55 minūtes. Kad gatavs, ļauj 10 minūtes atdzist.

 

 

Brīdināts. (c) akasi

Pēdējo reizi rediģēja akasi, 2020. gada 18. oktobrī, 01:07.

 i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪


 

Moxley
Jauniņais
Bandīts / Mežonis
338 atbildes forumā
Online: 9d 3h 4m
Redzēts 23. aprīlī, 01:37
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 02:14
0
post

Atļaušos arī pats izteikt savu viedokli.

 

Respektīvi, es pats sakuma ari baigi visam sim Covid piedomaju nopietni, jo kad tas sakas, atrados UK, un tur raditaji vienkarsi bija pilnigs kosmoss. Dzivojot tur, labak butu uzvilkt to masku ieejot veikala, jo nu ja tu tur ieej bez maskas uz tevi vienkarsi paskatas ka uz pasnavnieku.

Kad "aizmuku" uz LV no sis krizes UK, nacas pavadit 2 nedelas karantinu, ko es ipasi nevienam nenovelu, iznemot saviem ienaidniekiem, ja tadi butu.

 

Dzivojot lenu garu ar sito Covid, protams, liekas jau ka tomer ir tas pilnigs kino. Smiekligi ir tas ka cilveki arpus telpam staiga pa aru ar tam maskam, un neelpo to svaigo gaisu. Protams, es vinus nenosodu, jo ja es sakertu Covid ar visam savam veselibas problemam, es izdzivotu maksimums dienu. Kaa jau mes redzejam ieprieks zinas vai ari kkur esat dzirdejusi ka atkal ir jaliek maskas sabiedriskajos, nu es kaa cilveks nekavejot darbu lieku to masku un braucu, bet pastoties kas tur sez, puse no viniem nav maskas un respektivi var pateikt ka soferis vienkarsi izvelas ko nemt autobusa un ko nenemt kas ir galigs stulbums.

 

Man ari ir gadijusies problema, kad ienaku veikala un prasa kur ir maska un neapkalpos ja nebus man tas maskas. Bet nu padomot to logiski, ja tomer tam cilvekam ir tas covid, vins pieskaras tam precem, pardeveja sis preces nepienem jo nav maskas un noliek atpakal produktu stendos, tapat ir iespeja citam cilvekam ar to saslimt. Ne?

Pat bija tads raksts, ka maskas janesa tikai tiem kuriem ir iesnas, klepus utt.

Beigu beigas ir loti gruti noticet sim Covid cirkam. 

 

Liels "cepums" tiem, kas izlasija visu. 

Pēdējo reizi rediģēja Moxley, 2020. gada 18. oktobrī, 03:58.

bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 08:59
0
post

Neuztraucieties, microsoft Bils drīz jums visiem iedos pa vakcīnai ;) 

es tā domāju ka pat apsviedīgs sākumskolnieks saprot, ka pasaule mainās, un covids ir maza ķēdītes daļa tajā visā, gl

 

concijs
Jauniņais
Meitene zeltene
304 atbildes forumā
Online: 46d 18h 52m
Redzēts 5. martā, 12:03
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 16:32
0
post

Mans viedoklis ir subjektīvs, es vēlos izteikties neviss kā cilvēks, kurš ir saistīts ar medicīnu, bet kā cilvēks ārpus sava darba.

Vai sākumā, kad tika atklāts SarsCov2 vīruss visā pasaulē, es uzkatīju, ka šis viss ir nopietni? Nē,mana uztāja bija uz to, ka šis vīruss ir tāds pats kā pārējie, pret ko mūs vakcinē kopš esam piedzimuši – difterija,garais klepus, masaliņas utml.Vienīgais, ja daudzi nezin, tad vīrusierosinātājiem nav specifisku medikamentu - tie netiek ārstēti ar antibiotikām utml, tiek ārstēti simptomi - temp, iesnas, sāpes. Ar a/b ārstē baktērijas,sēnītes.

Gan jau daudzi no jums ir bērnībā pārslimojuši vējbakas? Un varbūtība, ka saslimsiet atkārtoti ir minimāla, jo jūsu organisms un imūna sistēma ir izstrādājsui antivielas( tiem, kuri nezin, tie ir olbaltumvielas, kuri sintezējas tad, kad viņus ierosina kāds mikrobiņš,infekcija, lai nodrošināt aizsardzību pret to). Par laimi, vējbakas reti var novest līdz letālam iznākumam. Šī situācija ar SarsCov2 ir identiska – visticimāk daudzi ir pārslimojuši asimptomātiski un ir izstrādātas antivielas. Mīnuss ir tāds, ja cilvēkam ir imūndeficīts, organisms nespēj saražot pietiekami antivielu un šis vīruss var novest pie neatgriezeniskām atrofiskām izmaiņām plaušos,bronhos, līdz ko cilvēks vairs nespēs elpot patstāvīgi, tāpēc tiek piemēroti šie stingri epidemioloģiski pasākumi, lai pasargātu to cilvēku grupu, kuri kaut kādas savas blakuslimības dēļ nespēj cīnīties ar šo vīrusu.

Tiem cilvēkiem, kuri ir pret masku vilkšanu – draugi, šie ierobežojumi un ieteikumi pasargās ne tikai no SarCov2, bet arī no gripas,rotavīrusiem,ARVS un citām slimībām, kuri 60% no jums ir pārslimojuši. Nav taču patīkami gulēt mājās ar temperatūru, iesnām un klepu? Gaidam vakcīnu un elposim brīvi.

Starpcitu, ņemts no fb, tas ir antimasku deģenerātiem

Pēdējo reizi rediģēja concijs, 2020. gada 18. oktobrī, 20:05.
Kalvix
WAR3 Admins
Ban Team
V.I.P.
WAR3 minikonk. rīkotājs
Veterāns
924 atbildes forumā
Online: 44d 12h 43m
Redzēts 26. aprīlī, 21:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 17:50
5
post

Parasta saaugstesanas, daudzi vini izslimo pat nezinot ka tads vispar ir bijis. This is number one bullshit.

Ja uzskati ka esi apdraudets tad velc masku ,bet nepiesienies man ,jo es vinu nevilksu.

 

Wunderschlange
Jauniņais
Jaukumiņš
355 atbildes forumā
Online: 245d 13h 27m
Redzēts pirms 1 stundas
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 22:02
0
post

Pievienojos Capturam un Concai, vēlos piemest savus 5 rubļus.

 

Ir svarīgi ne tikai aizsargāt riska grupu, bet arī atcerēties, ka mūsu ārstniecības iestāžu kapacitāte nav bezizmēra, tas nozīmē, ka, ja visas palātas būs aizsistas ar covidniekiem, tad kur liksim akūtos pacientus (autoavarijas, aklie zarninieki, insulti, infarkti, utt)? Tas ir arī ētikas jautājums, jo ikviens cilvēks taču ir pelnījis dzīvot un saņemt adekvātu medicīnisko palīdzību, vai ne?! 

Maskas tikai samazina risku, gan sev, gan citiem, tas nav vienīgais puzles gabaliņš lielajā "kā cīnīties pret vīrusu" puzlē. 

Gan par laimi, gan nelaimi pie mums LV pavasaris bija ļoti mierīgs, vasarā par covidu bijām aizmirsuši un ātri atslābām. Manuprāt, tas ir viens no iemesliem kāpēc tagad tie cipari iet augšā, jo, ja "es neredzu, tātad nav" ir diezgan logisks lielās cilvēku masas domāšanas virziens.

 

Laba infa, gan zinātniska, gan ne-zinātniska ir atrodama:
-Par vīrusu kopumā (pētijumi, stastistika, reālā situācija citviet) - https://old.reddit.com/r/Coronavirus/

-Par vīrusa izslimošanas pieredzi, simptomātiku un esošajām sekām - https://old.reddit.com/r/COVID19positive/

 

bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. oktobrī, 09:14
2
post

Pif paf 
 

Pēdējo reizi rediģēja bnation-, 2020. gada 16. decembrī, 12:13.
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 01:06
1
post

principā piekrītu visam ko sak konča un vējš.

 

 

bet ja man būtu izteikties, nu:

Tiklīdz lasīju ziņas par vīrusu Ķīnā, es zināju, ka būs tikai laika jautājums, pirms viņš būs pārējā pasaulē, ņemot vērā pēdējo 50 gadu globalizācijas tendences un principus. Man nepatika protams tās attālinātās studijas, jo tas sāka nozīmēt trūkumu materiāliem etc. bet bija pielāgoties, nevis sūdzēties.

 

man vienīgais zajobs ir no tā, kad - Eiropas valdības aizmirsa ka tas ir karš, nevis kauja - atcēla tos ierobežojumus stipri par agru, bet iespējams ka tas bija piespiedu kārtā (kā kurā valstī). Otrais vilnis bija dabiski sagaidāms.

 

a par maskām runājot - nu, ērti protams nav, bet ir daudz labāk apzināties, ka tu nevari normāli paelpot minūtes 15 ar masku un nevis minūtes 3 ar kovida izraisītu pneimoniju.

P.S. šajā topikā ir redzams ka daudziem ir savas folija cepures.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 21. oktobrī, 01:08.

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 40m
Redzēts pirms 9 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 22:10
1
post

Man ir temperatūra, iesnas un klepus. Man ir covid?

wind
Jauniņais
#DAKTERIS
winDeN-
111 atbildes forumā
Online: 45d 11h 43m
Redzēts 26. aprīlī, 17:15
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 18:42
0
post

Ir pagājis tieši mēnesis kopš pēdējās atbildes, bet izskatās, ka tēma vēl joprojām ir aktuāla. Jauns rekords Latvijā - 600+ apstiprinātu inficēto vienā diennaktī. Kas jums, kickieši, par to ir sakāms? Vai tā ir valdības sazvērestība? Vai covids vispār eksistē? 

Parakstu taisīja Mendija.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0