Pabeidz teikumu! ツ
.
Kas jādara?
1. Tiek dota nemainīgā frāze "Ja man būtu _____ , es _______".
2. Spēlētājs pirmās neaizpildītās līnijas vietā otram spēlētājam iedod lietvārdu,
3. Bet nākošais spēlētājs ar iepriekš iedotā lietvārda palīdzību pabeidz teikumu, kurā tiek lietots darbības vārds. (Teikumam jāsastāv ne mazāk, kā 3 vārdos. Neieskaitot vārdu "es"!) un turpinot spēli tālāk iedod lietvārdu nākamajam spēlētājam.
Piemērs:
(Iepriekšējais spēlētājs ir devis vārdu - Nauda)
Ja man būtu nauda, es to tērētu rūpīgi.
(Un pats padod tālāk nākošajam spēlētājam lietvārdu, kas iederētos pirmās līnijas vietā)
Pelmeņi
⇓
Nākamais spēlētājs:
Ja man būtu pelmeņi, es ar tevi padalītos.
Ūdens
Utt..
Noteikumi:
Postu intervāls - 3 !!!
Nedrīks lietot rupjus vārdus !!!
Tekstam jabūt latviešu valodā !!!
Obligāti jānorāda lietvārds, kuru dot nākošajam spēlētājam !!!
Obligāti jāpabeidz teikums ar vairāk, kā 3 vārdiem, neieskaitot vārdu "es" un teikumā jāiekļauj darbības vārds !!!
Ja netiek ievēroti noteikumi +1 warn
Es sākšu: Ūdens
ja man būtu mednieka nazis, es to pieliktu pie sienas un apbrīnotu viņu.
uzlīme
Ja man būtu uzlīme, es to uzlīmētu uz savas mašīnas.
Diegs
Ja man būtu diegs,tad es beidzot sašūtu savu cauro zeķi
Velosipēds
Ja man būtu velosipēds, es ar to vakaros braukātos gar mežmalu.
Atslēgas
♪ i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪
Ja man būtu atslēgas es, noteikti atslēgtu sava kaimiņa dzīvokli
āmurs
ja man būtu āmurs, es beidzot iesistu naglu sienā.
brilles
Ja man būtu brilles, man uzlabotos labāka redze.
Asfalts
Ja man būtu hokeja ripa, es to sistu vārtos
Puķes
Ja man būtu puķes, es tās uzdāvinātu kādam jaukam cilvēkam.
Grozs
ja man būtu grozs, es aiznestu atpakaļ uz veikalu viņu.
Ezers
Ja man būtu ezers, es uztaisītu foršu peldvietu un ielaistu zivis iekšā.
Brilles
Ja man būtu brilles, es identificētu sevi ar t.s. zubru kultūru.
Sistēma
Ja man būtu kautkāda sistēma, es pasaules vidi padarītu dauz ekoloģiskāku
skaidas
Kaut tu būtu lācītis, zāģu skaidām pildīts / Tad es teiktu: Pinkainīt, pietiek vienam dvašot
Kartupelis
alska, Draugs , Xtcent, akasi, Oskars.R, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Responds, Jan4a, luīze, Pizhikz, Hazard, One Tunnel, Nurmachimaevmakachev, Bubis, Hybrid Minds, milo humble, Bridzaa, Falcon, Omega, Meth, Keeram3, duck, ZeltaBlack, melns, Pīle, PrixoditeV4era , Latvians, Deu, Ha3E, Kristy, Boris, Ibetāa, SintijaL, Mežpils, emaymyska., mrfouley, crewified, Zaix, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, KickMan Kick, Zelts*, 575, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, -Eproxx-, pigmi , ⚒️Stoick the Vast⚒️, Laurz, cruelcin, Zane, love_me, BANZAI, Spridzeklis, vazzaa, Сhrееру©, Raichis, killerLV, vytuls, RokkY*, Aut0ft, Minnia, ~*TuttiFrutti*~, duum, cyruss, Kiwi :], raiviss, inar4xx, Dzonis, Kamiks, Piziks, who`s who, MENDIJA, limitless, Pickle Laura, cheburashka, Arch, Venta, seskosio, beijbe_, Girdle , HSkill, RushFuck, tenblunt, santiz, Oz1ris, phine, Mohit, #44, Eddy, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Kikii., xVeins, Gloks, BigTomens, bnation-, ThevilisH., Marshmello, wishuamerryc, ALDIS, Anna, Agneshuks, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, eKs., Zalkt!S, Hellabooza, mdma, Faacha, magisterial , efka, ChmooZvaigzne, DoubleT, король мажор, Lacz, Jitzie, ZnT, traitors, ruutam, kaifotajs!!! :D, nisker, Capture, Klaus, Kalvix, Dzēsts lietotājs3133033, fxqcxq, Minimi, Roo`, V9T, **Nezināmā**, Weksijs, atpisies, maar4a, concijs, Kangars^, Duzis, Edzinems, hehegeeva, Leh , rodzh, JērsA, Matriks, crshdr, w3Ed!ch7, PooKa, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, keKei, dzēsts profils, Canep, Crack, skyya, fake, LaQ, din1ja, nanKa^, Tupenis, Witch, Bumm, Excellent., sсhoKKur-, gettingahitwithgod, konstance, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Exc, kik0, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, KrievuJakudza, Королева, Dinčaa, C0ppy, Wunderschlange, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, 0blivionx, Snuff, AIDZIS., Pienvedeja., NinjaC5, RV`, BunnyHop, alexpr, Kr!st1nkaa, Skies, kon4, Strelnieks., enrico, medalus, laescobare, Moxley, jollylv, Enemijs, G$ SHOOTER, Naft'līns, socket.io