bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
10
0
topic
Idejas Tirgus popularizēšanai
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 7h 44m
Redzēts Vakar, 17:29
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 18:55

Visi jau zin ka somā ir aktuāla problēma ka itemiem ir parak augstas cenas, un īsti lietotāji nekonkurē savā starpā, vnk kāds uzliek milzīgu cenu, tik augstu ka gandrīz neviens par tādu neko nepērk, un ļoti reti kāds cits ieliek kaut ko pārdoties krietni lētāk.

Varbūt jums ir idejas kā panākt ka lietotāji gribētu vairāk tirgot itemus kuri viņiem ir lieki, piemēram, jums gandrīz visiem stāv somā kaut kāda veida elementi lieki, un būtu cilvēki kuri tos nopirktu ja tie būtu ielikti, kā arī paši nopirktu tos kuri trūkst ja cena būtu adekvātāka, nu nevis 60 centi ... kas ir smieklīgi.

 

Iespējamie varianti:

1. palielināt itemu daudzumu ko var ielikt tirgū no 5 uz 10

2. vēl agresīvāk izsolē izsolīt itemus, lai nopludinātu tirgu ar lētiem itemiem, no kuriem lietotāji gribētu atbrīvoties, nevis ka vienkārši tos krāj "līdz savajadzēsies"

 

* ja kāds gribēs teikt kaut ko par komisijas samazināšanu - vēlreiz atkartošu, tas panāks tieši pretējo, jo tad būs izdevīgi nopirkt kāda veida itemus lētāk un ielikt pārdoties dārgāk. Komisija notur balansu lai nebūtu šādas tirgus manipulācijas tik daudz.

 

Postiem šajā topikā obligāti jāsatur viedokli vai kādu vērtīgu argumentu. Postu kā "nesanāks" vai "par vēlu jau labot" un tamlīdzigu autori tiks sodīti ar brīdinājumu.

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12162 atbildes forumā
Online: 456d 0h 54m
Redzēts pirms 47 minūtēm
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 19:02
0
post

Runājot par tirgoni, tā ir laba lieta, ko biji pievienojis :respekt:

1. palielināt itemu daudzumu ko var ielikt tirgū no 5 uz 10

Bet vai tas diži , ko mainītu? 

*Runāju par procentu samazināšanu, bet tu uz to atbildēji, bet lai vai kā, tirzniecība tāpat notiktos savā starpā, viens nopērk pa 5 cent itemu, pārdos 10, to sauc par biznesu, daži ir ieguvēji, daži ir zaudētāji. Beigu beigās tāpat  iztestēt uz kādu mēnesi to varētu un  tad tu varētu pavērot kā tas iespaido tirgu.

2. vēl agresīvāk izsolē izsolīt itemus, lai nopludinātu tirgu ar lētiem itemiem, no kuriem lietotāji gribētu atbrīvoties, nevis ka vienkārši tos krāj "līdz savajadzēsies"

nu, var jau arī taisīt izsoles 1x nedēļā, bet ar vairāk itemiem nevis tikai 3/4 reizē  un ar vairāku veidu itemiem nevis visu laiku vienu un to pašu uz riņķi, reku tieši par godu lvl updeitam,  sametiet xp pudeles, labās sirdis,  kaut kādus fragmentus, kuri  cilvēkiem trūkst, šad tad kādu noderīgu artefaktu kā pūķa vairogu, mugursomu vai ko tādu.

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2021. gada 03. martā, 19:07.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 19:04
0
post

Esi apsvēris ideju, ka varētu palielināt vērtību pret btc konkrētiem itemiem? Jo ir itemi, ko, teorētiski, var lēti nopirkt un gandrīz labi pārdot un tad ir nejēgā dārgas lietas, ko visticamāk vispār neviens nepērk pa btc - atslēgu fragmenti, mazie itemi utml. 

𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 19:06
0
post

Būtu labāk, ja es viņus automātiski kickam varētu pāŗdot par ieiro ( robežas izdomātu) un pats kicks uzreiz viņus samestu tirgonī par random cenām līdz max itema cenai.. 

Izsoles nav fun, akasi vienmēr pēdējās sekundēs pārsola visus un nopērk, ja ir ieinteresēts tajos itemos.  Uztaisīt item boxus , kuriem būtu redzama tikai vērtība nevis saturs, varētu pirkt kaķi maisā un varbūt tikt pie kaut kā rare par lētu naudu.   

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts pirms 7 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 19:12
0
post

Visus itemus kas šobrīd tirgū, nogādāt uz manu somu, paldies :)

Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 19:15
0
post

Personīgi uzskatu, ka vajadzētu samazināt šo te komisiju, no 13% uz 8%, tā lai ar spieķiem, nebūtu bez maksas.

Izveidot sarakstu, priekš lietām, kuriem nav šī komisija, piemēram, plusiem, safīriem, akmeņiem un vīrusiem, jo pārdodot 1 akmeni, safīru vai vīrusu, tu nekad nedabū to 1centu, nepārdodot par kosmiskām cenām...Tas varbūt iedrošinātu pārdošanu tieši šiem mazajiem itemiem.

Sakarā ar fragmentie, ye, itkā vajadzētu izsoles, bet no otras puses, cilvēki vnk nopērk no izsoles un cenšas noplenīt pārdodot iekš tirgus, par lielākām cenām, arī stulba ideja, varbūt varētu vienkārši uzsetot visiem fragmentiem vienādu krišanas %, lai nav tā, ka visiem ir pilns ar sūdainajiem fragmentiem un meklē marketā tikai tos, kuri ir viss retākie, tāpēc jau arī ir tas trūkums.

Piekrītu arī lāča teiktajam, varētu salabot bitcoin cenas, tā kā tev jau ir diezgan palieli redzams visu itemu summas, pielīdzināt tos BC, nevajadzētu būt grūti, tas iedrošinātu pirkt un pārdot itemus pret bitcoiniem un piepildītos arī tirgus ar visādiem citiem itemiem.

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 20:01
0
post

KĀ PIE VELNA KAUT KO VAR IELIKT LĒTĀK, JA ESI UZLICIS JOBA*AS MINIMĀLĀS CENAS? Gribēju iemest dimantu pa 17 centiem, nācās likt pa 20,jo lētāk nevarēja. 

 

Loģiski ka komisiju nevajag samazināt, savādāk kicks izzīdīs mazāk ieur no lietotājiem kuri cenšas kaut ko pārdot PAR DĀRGĀKU CENU, JO IR JĀMAKSĀ LIELS  KOMISIJAS %. 

 

Kā vispār Tu iedomājies ka kāds neliks kosmiskas cenas, ja normālus itemus reti kurš redz uz ekrāna, un kad ierauga, cenšas iemest tirgonī, kur vēl kicks kurš tikko Tev iedeva itemu, par to pašu itemu paņems 13% back? 

 

*Gribēju shitpostu lai tiktu pie saviem pirmajiem xp. Paldies. 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2021. gada 03. martā, 20:01.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 7h 44m
Redzēts Vakar, 17:29
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 20:31
2
post

kāpēc visi runā tikai par komisiju kaut par to jau skaidri visu pateicu :D

Tirgus tā strādā, es garantēju tiri matematiski domājot ka ja tirgus bus populars samazinas komisiju, un ja būs kaut pāris gudri kicka lietotāji viņi manipulēs ar tirgu kā traki un visiem itemiem cenas tikai pacelsies. Precīzu piemērs - tagad pārdodas tumsas elementi par 69 centiem, es ieliku savus pardoties par 68c. Ja kads ieliks par 60 - man ir izdevigi nopirkt un ielikt par savu augsto cenu atapakalj un dabushu nelielu pelnu. Ja shi komisija bus nevis 13%, bet 5%, tad es vareshu izpirkt jau elementus kad kads tos ielikts pardoties par 64c, ta ir milziga atskiriba.

Es arī to darīšu ar tirgus cenām jo ir jābūt stulbam lai to nedarītu, un nav nekas ko jus variet izdarīt lai mani un citus šādus "tirgus manipulētājus" apturētu, komisija ir vislabākais risinājums, un tāpēc steamā komisija arī ir tieši 13% un zinu vēl citas populāras spēles kur globāliem tirgiem komisijas ir arī 20%

 

Gaidu reālus ieteikumus nevis tikai ka gribiet mazaku komisiju lai būtu vairāk naudas, nedomājot par vispār tirgus ekonomiju.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2021. gada 03. martā, 20:32.

Pickle Laura
Meitene zeltene
Lietotājs
Gurķis
3634 atbildes forumā
Online: 116d 13h 24m
Redzēts pirms 8 stundām
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 23:55
0
post

Es personīgi neredzu problēmu, ka kāds krāj itemus. Tā irnnormāla parādība, piemēram, taisot lāžu opening video vai krājot un pārdodot visu somu uzreiz. Ja esi mācījies ekonomiku, tad droši vien atceries pieprasījuma-piedāvājuma likumu. Jo pieprasītāks items, jo mazāk tas būs pieejams tirgū vai būs pieejams par augstāku cenu. Te tādā gadījumā vienkārši jāmīkstina nosacījumi, kā uzspawnojas itemi vai kā tos iegūt serverī, jo palielināsies piedāvājums un attiecīgi ar laiku tirgū varētu parādīties vairāk "dārgo" itemu. Turklāt itemu izsole nenozīmē "iegūt itemus pa lēto", jo bieži vien izsolītās summas ir tirgus līmenī. Manuprāt, viss ir kā pienākas, bet dažu itemu uzspawnošanās biežums tomēr varētu tikt samazināts vai gluži pretēji - palielināts. 

 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 00:46
0
post

Vārdu salikumu "itemu manipulētāji" izmanto tikai Tu. Neesmu manijis čatā tādu tematiku. Vienmēr atradīsies cilvēki kas reāli grib kaut ko pārdot un liks pa normālām cenām savus itemus. Un tādi cilvēki noteikti būs vairāk par Tevis izdomātajiem "itemu manipulētājiem".

Es visu laiku lieku itemus par lētām naudiņām... uj, liku pirms Tu uzliki minimālās cenas un man NĀKAS pārdot dārgāk (cena būtu lētāka be komisijas, vai ar mazāku komisiju) kā es gribētu. Šeit sanāk ka vienīgais kurš man nedod pārdot manus itemus par sakarīgu summu esi Tu, Čemij! 

+ cenu nosaka itema pieejamība (spawnošanās), tātad, ja gribi lētāk, kas ir jādara? 

Būtu izskaudis itemu scamerus kad soma parādijās un visi profi centās iztukšot po*ujistu somas, nevis izdomājis jaunus terminus šeit kickā tagad.

 

*Nedaudz palielinot retāku itemu spawnošanās % un nedaudz samazinot tirgus komisiju cena nepaliktu mazāka itemiem? Protams, uzsvars ir uz vārdu - nedaudz. 

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2021. gada 04. martā, 00:52.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

MENDIJA
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaķu tante.
4245 atbildes forumā
Online: 139d 6h 22m
Redzēts 2023. gada 22. augustā, 14:20
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 01:22
0
post

Pa lielam te jau ir pateiktas VISAS manas domas. 

1. Lētas cenas. Vajag ļaut likt tirgū itemus par max lētām cenām. Piemēram,  mistiskā lāde - atļauj man ielikt viņu pa 1c. Jo,ja man prosta viņa aizņem somā vietu,atslēga nav.. es gribu pārdot kādam haļavčikam pa 1c. Ierobežojumus var atstāt,lai neliek mistiski augstas summas,kas tīri noved pie itemu stāvēšanas tirgū, bet minimālajām cenām nevajadzētu būt ierobežotām. Man vairākkārt ir gribējies puzles ielikt pa 10c, bet redz nevar, 15c ir minimālā cena. Šito pasākumu vajag atslēgt. 
- nja, šī ideja mazliet izgāzās, jo bija daudz plānu pēc un pirms tā kā motivēt cilvēkus pārdot ļoti lēti itemus kuri nesaprot to cenas, bet īsti nebija iespējas to visu realizēt. Es apdomāšu ko tur var izdaŗit lietas labā vismaz līdz to ideju nebūs iespējas realizēt tālāk

2. Itemu spawnošanās. Ja retie atslēgu fragmeti , zilā puzle utt spawnotos biežāk, tiem itemiem neliktu tik augstas summas. Un otrādi.. vīrusi un akmeņi visiem ir pie pakaļas,kaut kombinācijas ir labas.. bet still, tos itemus pa brīvu viens otram atdod, jo viņi ir kinda useless. Es akmeņu, vīrusu un safīru krišanu samazinātu. Protams, vajag itemus,kas krīt retāk.. tās pašas lādes. Vienkārši pārējās lietas, lai ir vieglāk pieejamākas.. Tad arī tirgosies daudz drošāk un par saprātīgākām cenām. 
- vai saproti ka nevar vnk tāpat palielināt kada itema cenu kura lietotajiem ir desmiti tukstoshu? Nu ja es uzlikshu ka smaragdi vai safiri kritis retak - visiem saks trukt limlentas, plutoniji. Tas ir pamats uz kā balstās uz soma, to nevar tā vnk izmainīt vai samainīt vietām.

3. Komisija. Man komisijas % absolūti netraucē, all good. BET, ir itemi,kuriem viņu vajadzētu noņemt.. Es negribu ielikt akmeni par 1c un saņemt par viņu nepilnu centu. Ja negribi mainīt komisiju,paaugstini akmeņa, vīrusa, bc, safīra un plusa vērtību, idk. Labi itemi, bet viņiem nav vērtības šobrīd. 
- vai saproti ka cenas itemiem nosakāt jūs nevis es? Es nevaru jums likt kaut ko pārdot dārgāk vai lētāk. Ja es palielinātu balvas piemēram virūsu kombinācijai - tad jūs vnk sāktu pārdot vīrusus par nevis 0.9-1.1 centam, bet par 1.2-1.3 centiem. utt. Šo cenu nosakāt tikai Jūs, es varu tikai limitēt kko ekstremālā gadījumā lai kāds nepārdod pārāk lēti jo nesaprot ko dara.

4. Bitcoinu vērtība. Pārdot pa bc kko ir nereāli neizdevīgi,līdz ar to, bc tiek izmantoti tikai tād,kad viņi ir sakrājušies. Ja bc būtu augstāka vērtība, tad atverot lādi un iegūstot bc būtu prieks, nevis dusmas un bēdas. Bitcoiniem vajadzētu būt gandrīz tik pat līdzvērtīgiem kā ieiro.. Citadi useless pasākums.
- kā saprast ka bitocini ir nevērtīgi.... Tā vertība ir tāda kāda ir. Tas būtu aptuveni kā pateikt ka "kāpēc zelts maksā 1000 eiro kilogramā, uzliec lai tas pārdodas par 2000 eiro kilogramā". Tā cena balstas uz ekonomiju, pēc noteikta aprekina tika izlemts cik daudz bitcoini krit no katras kombinacijās, ņemot vērā to cik daudz tos vajadzēs lai nopirktu kādu itemu. Ja es uzlitku ka artefakti maksā mazāk bitcoinus tad man butu jasamazina daudzumu cik bitcoini krit shobrid no kombinacijam un jaatnem visiem dalju bitcoinu. preteja gadijuma sanakatu palielinot bitcoinu vertibu vnk uzdavinat lietotajiem tukstots eiro vertiba itemus, jo ja lietotajiem kopa ir shobrid, piemeram, miljons bitcoinu, un tas ir 500 artefakti, tad samazinot artefaktu vertibu vinjiem bus 1000 arteafktu, nevar vnk uzdavinat 500 artefaktus tapat vien.

5. Izsoles. Kinda nav jēgas.. Tur ieslēgsies visiem praktiskais latvietis... dabūt lētāk, pārdot dārgāk... biznesiņš. Un jā, nav jēgas no izsolēm,jo akasi pievāc pilnīgi visu,kas viņam interesē. Zinu vismaz 10 cilvēkus,kas izsolē nepiedālās vairs tādēļ. Useless. Man nav jēgas kikā ieguldīt reālu naudu,ja čuvaks ar 400+ ieiro, pēdējās sekundēs vai 15 min paņem visu,kas viņam interesē no izsoles. 
- es pats nopirku plutonijus izsole un pardevu tos tirgu ar pelnju, tas bija nice, man patika, ari citiem patiktu ja vini saprastu to. A kāpēc neviens nepārsola akasi? izmāciet viņu, neļaujiet uzpelnīties.

6. Kaķis maisā. Devila minētais pasākums varētu būt interesants. Ja ir iespēja ko tādu sačinīt,tas būtu kkas jaudīgs... Konkrēta summa par ''maisiņu'' , kurā iekšā random lietas. Tur tik jāskatās procentus labajām lietām,lai nav tā,ka tik sūdi krīt un neviens vairs negrib tērēties uz tādiem maisiņiem. Tas tiešām būtu kkas interesants. Un jā, attiecīgi ''liekie'' itemi nonāks tirgū pa lētām vai vismaz saprātīgām naudiņām. 
- ko darīt lai šo arī nepārsolītu akasi? :D izklausas forši, jā, bet vai to nenopirks "krutie" un nepaturēs sev.

 

* 7. Pieprasījums. Es personīgi gribētu sistēmu,kurā es varu tirgū pieprasīt itemu.. Like.. es ielieku,ko es gribu un summu par kādu es gribu to itemu. Vot, tur gan varētu uzlikt kkādu minimālo likmi, saprāta robežās. Attiecīgi... es gribu, piemēram, tumsas elementu pa 0.50c. Atzīmēju, automātiski iemetu naudu tirgū (man naudiņa atskaitās) . Ja ir kāds, kurš piekrīt tādam dīlam, viņš, iemet savu tumsas elementu un saņem savus 50c vai arī mazāk, ja ņem vērā komisiju. Kaut kā tā. Ar to varētu izvairīties no savstarpējām problēmām ( ''Tu man patīc, ņem tumsas elementu pa 10c, bet Tu man nepatīc, ņem tumsas elementu pa 80c'' - viss būtu anonīmi) . Ja būtu šāds pasākums, man būtu baigi interesanti sekot līdzi tirgus aktivitātēm, lai zinātu,kādu cenu es varu pieprasīt vai piedāvāt utt. Ja baigi steidzami vajadzētu ieiro, pārdotu lētāk itemu nekā biju plānojusi utt. Manuprāt, tirgus būtu aktīvs visu laiku. 
- jau veidojot tirgu man bija tāda doma, arī kad tirgum kritas aktivitāte 1x gribēju jau šo sākt veidot, bet nu vnk nebija laika. Turpinu atlikt jo milzīgs darbs.

 

 

Šis kinda sanāca kā kopsavilkums no visiem postiem, bet nu, es vienkārši piekrītu idejām + mana ideja.  :uzvaretajs: 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2021. gada 05. martā, 22:08.

w3Ed!ch7
Lietotājs
276 atbildes forumā
Online: 81d 9h 12m
Redzēts 2022. gada 17. oktobrī, 16:04
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 11:52
0
post

hmm, i dont get the suggestion #1, cause i already have 10 slots?

to suggestion #2, i think it will not help much to achieve what is wanted, maybe the auction rules needs to be changed a little and users who won in the last auction are exluded in the next one

 

to achieve that more rare items are sold, maybe add a chance to get a specific item when you sell a rare item or create a new item, like an "orb of trade" which you get if you sold 2/5/10? rare items or "orb of fair trade" when sold within the suggested price range, dnt know what this orb could do, maybe decrease commison for the next rare item sold or something like that - but dnt know if this is possible and will have positive impact

i think that the element-prices is a special case and too high atm, but because they are very rare and cannot be won by any combination this high prices are possible - maybe add possibilty to find them in an existing combinaton or create a new combination to get one element

the price for elements raised in last weeks, i remember in december i sold them for about 0.3-035 i€, now i tested and could also sell for 0.50 - seems there is somebody who give it this value

Pēdējo reizi rediģēja w3Ed!ch7, 2021. gada 04. martā, 11:55.
Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12860 atbildes forumā
Online: 265d 6h 22m
Redzēts pirms 3 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 05. martā, 21:48
0
post

piekritu mendijai par #2 un vel devilam un citiem

Kapec vispar sakuma bija jaizveido ka bus kaut kada reta puzle (zila) vai fragmenti. Kapec nevar vnk visiem izveidot vienadu % krišanu? Aljo? Nu un tad brinas kapec cilveki liek lielas cenas jo logiski padomajot tie ir reti itemi.

Pieprasu visam puzlem/fragmentiem vienadu % krisanu, butu godigak un ari nebutu tik lielas cenas.

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 7h 44m
Redzēts Vakar, 17:29
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 05. martā, 21:53
2
post

Princips ka daljai kombinaciju itemu nekrit visas daljas vienadi daudz ir diezgan passaprotams, jo tads pats princips ir katra otraja spele kur ir kaut kas kombinējams.

Jā, daļa kombināciju itemu sanāk ka ir liekas, tas savukārt nozīmē ka tās ir gandrīz bezvērtīgas, tas savukart nozime ka var likt ka tas kombinācijas vērtība ir lielāka jo lai sakombinētu 1 kombināciju vajag nevis 1+1+1+1, bet 1+2+3+3. Tas ir tikai piemers, bet nu dēļ šī sanāk kombinācijas attalgojumi daudz lielāki - un varu gandrīz garantēt ka ja, piemeram, kvantu lades un atslegas kristu ara tikpat daudz un videja lādes balva butu nevis kkadi 8 vai 10 centi, bet 1 cents - gribētu redzēt cik interesnati būtu tādas vērt :D

un tas ir normāli ka ir kaut kas bezvērtīgs, pret to vajag attiekties tāpat kā vnk "pāris bitcoini" par ko to var pārdot.

Bet tas nekada veida neatbild uz to jautājumu par ko ir topiks, jo topikā ir runa arī par kombinācijām kurās visas sastāvdaķas krīt vienādi daudz, bet tāpat to cenas ir kosmiskas un cilvēki tās vnk krāj, pat ja viņiem tās ir liekas. Tas pats ir arī ar atslēgu fragmentiem - cilvekiem stāv vnk retākie fragmeni un vini tos netirgo.

Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2021. gada 05. martā, 22:37
0
post

1. Lētas cenas. Vajag ļaut likt tirgū itemus par max lētām cenām. Piemēram,  mistiskā lāde - atļauj man ielikt viņu pa 1c. Jo,ja man prosta viņa aizņem somā vietu,atslēga nav.. es gribu pārdot kādam haļavčikam pa 1c. Ierobežojumus var atstāt,lai neliek mistiski augstas summas,kas tīri noved pie itemu stāvēšanas tirgū, bet minimālajām cenām nevajadzētu būt ierobežotām. Man vairākkārt ir gribējies puzles ielikt pa 10c, bet redz nevar, 15c ir minimālā cena. Šito pasākumu vajag atslēgt. 

Man vairāk nepatīk tas, ka čemijs izveidoja šos ierobežojumus, pēc maniem uzskatiem, nevis čemijam ir jāveido tirgus, bet pašiem spēlētājiem, piemēram, ko es pamanīju no mistiskās lādes, čemijs pievienoja to par 7.50, visa cena tām pacēlās no kādreizējiem 4-5.50ieuro līdz 7.50, jo cilvēki vēlas nopelnīt pēc iespējas vairāk, tāpēc liek šīs lādes par 7.40.

Šis gājies no čemija ievietot lādes par augstu summu iekš tirgus, padarīja mistisko lāžu un atslēgu tirgu par pilnīgu BS...., jo ievietotas ir tikai lādes par 7.50 un atslēgu fragmentiem cenas tik kāpj un kāpj...

Iespējams arī padarītu populārāk šo tirgu BC tirgus salabošana?, lai beidzot tur ir jēdzīgas summas uz fragmentiem un iespējas krutās atslēgas varētu izņemt no Veikala par ieuro, lai arī fragmentu summas veidotu cilvēki, nevis tu, čemij....

- kā saprast ka bitocini ir nevērtīgi.... Tā vertība ir tāda kāda ir. Tas būtu aptuveni kā pateikt ka "kāpēc zelts maksā 1000 eiro kilogramā, uzliec lai tas pārdodas par 2000 eiro kilogramā". Tā cena balstas uz ekonomiju, pēc noteikta aprekina tika izlemts cik daudz bitcoini krit no katras kombinacijās, ņemot vērā to cik daudz tos vajadzēs lai nopirktu kādu itemu. Ja es uzlitku ka artefakti maksā mazāk bitcoinus tad man butu jasamazina daudzumu cik bitcoini krit shobrid no kombinacijam un jaatnem visiem dalju bitcoinu. preteja gadijuma sanakatu palielinot bitcoinu vertibu vnk uzdavinat lietotajiem tukstots eiro vertiba itemus, jo ja lietotajiem kopa ir shobrid, piemeram, miljons bitcoinu, un tas ir 500 artefakti, tad samazinot artefaktu vertibu vinjiem bus 1000 arteafktu, nevar vnk uzdavinat 500 artefaktus tapat vien.

Bitcoini ir max neizdevīgi, dēļ tām sapistājām cenām...uzskatu, ka tev ir jāsalabo tas un jaizņem visi artefakti, lai nebūtu tāda iespēja pirkt par bc artefaktus, lai pērk fragmentus un ver lādes, nafig jābūt kkādam papildus BC marketam, kur jāpērk artefakti...

Ja tu pielīdzinātu BC pie ieuro, un izveidotu tādas summas iekš BC tirgus, tad iespējams arī būtu vairāk šie itemi, kuri iztrūkst visiem...

- es pats nopirku plutonijus izsole un pardevu tos tirgu ar pelnju, tas bija nice, man patika, ari citiem patiktu ja vini saprastu to. A kāpēc neviens nepārsola akasi? izmāciet viņu, neļaujiet uzpelnīties.

Tu tagad kkādus jokus dzen ar to pārsolīšanu? čalis var iet līdz 450ieuro, otrajā vietā ir cilvēks ar 1/4 no viņa ieuro... Kā tu plāno tādu izkonkurēt? 

Uzskatu, ka ja tiek veiktas šādas te izsoles, tad ļaut likt likmes tikai uz 1 itemu, nevis visiem, tādā veidā ļaut citiem uzpelnīties vai izmantot šo iespēju iegūstot kko sev vajadzīgu...

* 7. Pieprasījums. Es personīgi gribētu sistēmu,kurā es varu tirgū pieprasīt itemu.. Like.. es ielieku,ko es gribu un summu par kādu es gribu to itemu. Vot, tur gan varētu uzlikt kkādu minimālo likmi, saprāta robežās. Attiecīgi... es gribu, piemēram, tumsas elementu pa 0.50c. Atzīmēju, automātiski iemetu naudu tirgū (man naudiņa atskaitās) . Ja ir kāds, kurš piekrīt tādam dīlam, viņš, iemet savu tumsas elementu un saņem savus 50c vai arī mazāk, ja ņem vērā komisiju. Kaut kā tā. Ar to varētu izvairīties no savstarpējām problēmām ( ''Tu man patīc, ņem tumsas elementu pa 10c, bet Tu man nepatīc, ņem tumsas elementu pa 80c'' - viss būtu anonīmi) . Ja būtu šāds pasākums, man būtu baigi interesanti sekot līdzi tirgus aktivitātēm, lai zinātu,kādu cenu es varu pieprasīt vai piedāvāt utt. Ja baigi steidzami vajadzētu ieiro, pārdotu lētāk itemu nekā biju plānojusi utt. Manuprāt, tirgus būtu aktīvs visu laiku. 

Šī būtu perfekta ideja tiem cilvēkiem, kas meklē itemus par saprātīgām summām, kā arī dotu iespēju uzpelnīties...

 

Beigu beigās, es redzu tikai to, ka čemijs vēlas popularizēt tirgu, lai iegūtu vairāk ieuro no mums, tāpēc arī tiek veidotas šīs izsoles, lai pēc iespējas vairāk ieuro iegūtu kicks, nevis popularizētu itemu skaitu, ja tu to vēlētos, tad arī BC markets būtu sataisīts kā tam vajadzētu būt.

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 23. martā, 22:14
0
post

Čemij, dredainais čūskuli, bļin, ko Tu gribi uzlabot, a? 

 

Gribu ielikt tirgū elementu pa 24centiem,kicks man saka ka esmu lohs un nevaru par tādu cenu likt, pārāk lēti! 

 

Bet tai pat laikā, KICKS rāda ka mistiskās kastes cena ir 3-4 euro, bet TU TIRGŪ IELIEC PA 7.50? Nav par daudz, a? 

 

Btw, 1.rindkopa Tavā 1.postiņā ir tieši par Tevi. 

 

 

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2021. gada 23. martā, 22:16.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts pirms 7 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 23. martā, 22:20
0
post

 

Hmmm Šodien bija saruna kur es teicu, lai noņem min cenas, uz ko Čemijs atbildēja ka nekādā gadījumā to nedarīs, hmmm bet šeit 2. punktā ir ieteikums kur tirgu varētu nopludināt ar lētiem itemiem, kaa tu nopludināsi ar lētiem itemiem ja ir uzliktas MIN CENAS  

Lietotāji skatās šo tēmu: 0