bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Mājaslapā / Projektā
20
0
topic
Pārmaiņas?
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 5h 37m
Redzēts Vakar, 20:44
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 00:02

Projekts ir ieslīdējis garlaicīgā rutīnā, tādēļ mēs strauji vien zaudējam cilvēkus vairāk kā tie atgrieztos. Tā novēršanas gadījūmā es nesen uzsāku nelielu "reformu", lai to mainītu.

Es nekādā veidā nemēģinu apgalvot, ka administrācija maz darītu, vai arī, ka viss kas projektā notiek ir dēļ viņiem. Projektā aktivitātes tomēr nosaka gan paši lietotāji, gan updeiti, kā arī daudzi citi faktori. Tieši administrācija iespējams ir galvenie, kuri noturēja projektu visu šo laiku, vai arī vismaz vislielākais faktors, it sevišķi pēdējo gadu.

Tātad, šajā konkrētājā reformā es centos koncentrēties tieši uz administrāciju, lai motivētu viņus darīt lietas, kuras nav darītas agrāk, vai arī nav bijušas darītas ilgi, lai mainītu visu uz labo pusi.

Projekta mītingos, gan privāti, gan arī publiskajā čatā, esmu redzējis, ka lietotaji tiešām grib pārmaiņas, un grib redzēt ko jaunu vai interesantu. Tā, lai būtu ienākot kickā redzams "o, kas tas", nevis "eh, atkal uz riņķi tie konkursi." Bet tad atkal, ja nebūtu čaklā administrācija, kura rīkotu konkursus būtu vispār "eh, nekā nav", kas ir daudz, daudz sliktāk. Bet nu rodas iespaids, ka trūkst radošuma un motivācijas.

 

Galvenais ko es gribēju šajās pārmaiņās bija jauni/aizmirsti konkursi:

1. trackmania - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos.
2. battlefield - Chemijs uzņemas izveidos pamacibu, sagatavos serveri, rīkos bf2 savākšanās. evils sagatavoja instalaciju
3. skribble - akasi uzņemas
4. https://play.typeracer.com/ - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos.
5. monopols - Kuz9 uznemas https://www.kick.lv/forums/topi…5/monopols-11/
7. https://pizz.uno/ - Kuz9 uznemas patestēšu. "No regulārajiem pokera dalībniekiem bieži vien izskan piedāvājumi par Uno , aktivitāte noteiktu būtu. "
8. zole - Kuz9 uznemas Chemijs atrada kur var spēlēt - https://games.inbox.lv/online/zole/ , protams ka kas nemak to vajag iemacit, nu tik inboxa vajag registreties, bet nu tas ir daudz labak ka kkados draugos vai feisbuka.
9) jb - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos. Klauss visdrīzāk ka organizēs un vadīs. Ja bus vajadziba tad vinsh vares dabut konk piejas pilnas serveri jebkura bridi,
10) puzlu sacensiba komanda - Kuz9 uznemas https://jigsawpuzzles.io/
11) csgo - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos.
12) uzdevumi forum/servers - akasi uzņemas savakt x postus, iepostot x speles, nospelet serveri x minutes un sanemt balvu. (Varbūt kartiņu veida tas..)
13) dargumu mednieka konkurss - akasi/Kuz9 Chemijs palīdzēs izdomāt + princese esot agrāk paspējusi šo jau iesākt plānot, iespējams palīdzēs.
14) minikonkursi - akasi uzņemas pienākums rīkot aptuveni reizi nedēļā
15) viktorīna - akasi uzņemas izdomāt tēmu/veidu ka viegli veidot jautajumus. Associāciju speles / iztrūkstošu vārdu spēles teikumā u.c.
16) blogeris konkurss - Chemijs uzņemas ( uzdevums izvedot visinteresantāko īstu blogu/miniblogu/postu par kaut kādu konkrētu tēmu )
17) Dzejas konkursi Kuz9 uznemas [https://www.kick.lv/forums/topi…jo-22/?post=0] Ik pa brīdim mēģināšu izveidot , pavēros aktivitāte , varbūt tomēr kickiešiem atkal iepatīkas.
18) Kuz9 uznemas [https://www.kick.lv/forums/topi…p;post=523376] Šo vistuvākajā laikā noteikti uzrīkošu.
19) Vārdu režģis Kuz9 uznemas Zini vai mini konkursi. Šeit domāju kā konkursa tēmu var paņemt jebko , kaut ko arī nesaistītu ar kicku. Ātrs konkursiņš ar spin balvām. 
20) Kuz9 uznemas Kz/bhop vakari. Šo biju solījis kaut kad , bet tā arī ne reizi neesmu vēl uzrīkojies.
22) Guess Celebrity - akasi uzņemas
23) POTW - akasi uzņemas
24) ttt - meklejam "main" lietotaju no kicka kursh varetu ar to nodarboties. Chemijs uzņemas atrast
25) PUBG turnīrs - -sсhoKKur- uzņemas
26) Rust servera izveide - -sсhoKKur- uzņemas
27) Zini vai Mini - -sсhoKKur- uzņemas
....Te bija vēl daudz citi punkti kuri tika izņemti pagaidām dēļ visādiem faktoriem vai arī jo bija atzīti par nederīgiem.

 

Papildus svarīgas tēmas kurām pievēršu uzmanību:

2.1 Vajag jaunas foruma spēlēs - vajag idejas.
2.2 Meklējam blogerus/miniblogerus/meme apkopotajus/starterpack blogu veidotajus, kicka avizes veidotajus!!!
2.3 DALAM DRUPAČAS - meklējam veidus kā iedrošināt cilvēkus tos nopelnīt. Blogi/miniblogi, ieteikumi, palīdzība kko rīkot. Meklējam kas veidos saturu un grib palidzet!!!
2.4 pameginiet padomat periodiski radoši - ko vajag projektam updeitott lai tas paliktu popularaks
2.5 adminstrācijai lūdzu pacentieties but mazliet draudzigaki pret lietotajiem, parunājiet ar viņiem, pajokojiet kādreiz ( jo vairāki lietotāji ir teikuši ka administrācija ir mazliet atsevešinājusies no lietotājiem )
2.6 Varbūt jāapsver nelielu warn/ban sistēmas maiņu? Kā to varētu mainīt? ( lai lietotāji tiktu mazāk sodīti, bet lai projekts nepaliktu toksisks )

 

Šis protams nekādā veidā nenozīme, ka tagad un tūlīt vienlaicīgi būs visi konkursi, un viss būs super jautri katru dienu. Bet nu es domāju, ka tas ir solis pareizajā virzienā un varbūt ko šādu vajag biežāk, un arī vairāk veidot šādus topikus, lai Jums būtu iespēja iesaistīties.

 

Vēlies izteikties?

Būtu interesanti dzirdēt Jūsu viedokli par šo, varbūt par kādiem konkrētiem punktiem, kuriem nepiekrītat. Bet lūgums, centieties netaisīt garus postus un pieminiet tikai svarīgāko, jo jau apspriežot šos punktus adminu grupā, kad izsakās par katru punktu ir vienkārši haoss, ir jārunā pa pāris punktiem reizē un viss.

 

Izlasi pirms posto:

Šim topikam ir ļoti stingra politika - NEKĀDA NEGATĪVISMA un NEKĀDU TROĻĻU. Būs pilnīga cenzūra visiem postiem kuri teiks tieša vai netieša veida "nav jegas"/"priekš kam", vai "nebūs kā agrāk". Šie posti tiks dzēsti un ja radīsies iespaids, ka šis posts tika veidots speciāli, lai troļļotu vai ieriebtu, uzreiz būs +1 WP.

Savādāk šeit var brīvi izteikties - vai nu par konkrētiem punktiem, vai vispār par topiku, vispārējas domas par projektu utt.

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 13. februārī, 04:05.

𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 00:08
3
post

unbanot visus banotos, sakot ar Dinču :) 

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3431 atbildes forumā
Online: 130d 22h 19m
Redzēts Vakar, 12:01
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 00:23
0
post

Man prieks psr šādu topiku, lai izdodas! Varbūt vēlāk būs vēl vairāk iespaidu par šo un reāli ieteikumi (ja tā, tad editošu šo postu).

Vienīgais šī brīža jautājums ir - vai lietotājiem vispār ir nojausma par drupaču vērtību un vai tas ir gana liels motivators lietotāju/organizētāju iesaistei? Es nesaku, ka jāliek galdā ir kāds Ziemassvētku tītars, bet varbūt var apsvērt motivējošas metodes, neradot arī nekādu inflāciju kick ekonomikā. :D

Veiksmi!

Leh
Lietotājs
31 atbildes forumā
Online: 73d 7h 33m
Redzēts 2023. gada 03. novembrī, 00:55
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 00:27
0
post

ban un warn sistēma jāpartaisa, parak žostka ar to iet

 

medalus
Lietotājs
1561 atbildes forumā
Online: 94d 11h 27m
Redzēts 26. februārī, 13:31
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 01:42
0
post

 arēna, jb, ttt nu lielākā daļa cs modu nav spēlējami 24/7, tev ir vajadzīgi cilvēki, lai tur būtu dvižuha. war3 turās tikai dēļ botiem, jo cilvēks var jebkurā diennakts laikā ienākt un "kačāties" - es eju uz to, ka tie serveri nav atdzīvināmi, šis nav 2010 un 1.6 vairs nav top geims. šis nav tas "oj bļē liecies mierā, nav jēga" utt. bulšits. es pamatoju savu viedokli..
 BET ja viņi tiek izmantoti kā fun serveri, kur var sarunāt un kādu vakaru čupiņā saskriet paspēlēt, tad tas strādātu, protams, ka tas neatdzivinās serveri ilgtermiņā..

 trackmania - ļoti labi, cilvēki nav vajadzīgi, var vienkārši iet iekšā un sist savus rekordus
rust, ark, minecraft - var spēlēt bez cilvēkiem, lasīt resursus, taisīt bāzes utt. ja grib pvp, tad protams vajag tautu.. bet tādi serveri var par sevi pastāvēt, tev nav jāpaļaujas uz citiem, lai būtu spēlējams..
 foruma konkursi, jā viss forši, var rīkot vairākus vienlaikus, tikai jādabū kas rīko. pats īsti neiesaistos, balvas nepiesaista līdz ar to nav interese tērēt tajos laiku.
spēļu vakari/turnīri - godīgi pisaks, īpaši ar tiem "vakariem" (grūti atrast laiku, kad iespējami lielākais daudzums cilvēku ir pieejami vienlaikus) sestdiena? svētdiena? nu vienu vakaru nedeļā var maukt.. bet tad katru nedēļu jābūt savādākam serverim/spēlei

 

un vari man nestāstīt kkadu vēstures lekciju kā bija tad, kad cilvēki sēdēja DR, krāja nolife un JB rēķināja vienādojumus :D laiki mainās, mēs visi esam izauguši un kaut kādu jauno paāudzi sasaukt uz 20 gadus vecu spēli tev neizdosies, lets be real..

 cerams neesmu nevienu aizvainojis, nevienam nav man jāpiekrīt, tas ir tikai mans viedoklis. centos būt neitrāls. šādus topikus vajag biežāk.. vienreiz gadā i par maz. nemāku īsāk rakstīt, sori, visu labu, ata

 

edit: foruma spēles ir cringe, reāli cilvēki tur raksta dēļ challenge, moš dēļ ieiro un postiem.. bet ja tu esi 5 kažoku īpašnieks, tad par foruma spēlēm vispār var aizmirst

Pēdējo reizi rediģēja medalus, 2022. gada 14. februārī, 01:02.
Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 6h 7m
Redzēts 17. martā, 17:49
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 02:51
0
post

Laiki mainās, tautai mazāk un mazāk interesē cs un šādi forumi.

@Chemijs: tu to pateici itkā tas nebūtu visiem zināms, vnk nav patikāmi dažreiz ka to bāž sejā visu laiku :D


Bet sākims ar to, ka varbūt labāk neizmanto tik grūti saredzamas krāsas kā gaiši zaļa un dzeltena :[

@Chemijs: Gandrīz visi izmanto tumšo skinu, uz tumšā skina šī krāsa ir ļoti labi redzama un ļoti smuka

@Enemijs: Kick tumšais skins nebija tīkams .... bet ok, tagad uzliku iztestēt un ir tīkamāks nekā pirms tam. Vismaz krāsainie nickname iekš čata nav ar baltu pūku apkārt. Viss ir normāli tīkami redzams. ... bet tomēr tas mav tik tīkams kā iekš twitch un youtube, tad nu pie tā jāpierod.


 jauki.

Bet kā būtu ar Gartic Phone jeb Klusajiem Telefoniem? - https://garticphone.com/lv
Es pat reāli brīnos kā neesmu šo šeit vēl manījis. ... sāku manīt šo ar 2021 pavasari un vasaru, kā twitch streameri kopā spēlēja. Baigi jautri bija.

Kas tur jādara?:
Katrs anonīmi uzraksta īsu stāstu - piemēram "lidojoš kaķis ēd picu", "Chemijs dusmās salauž kick kasti", utt.
Tad katram tiek randomā iedots kāds no šiem stāstiem un nākas uzzīmēt to stāstu.
Pēc tam, tiek iedots randomā viens no tiko uzzīmētajiem zīmējumiem un katram nākas tiem uzrakstīt aprastu.
Un tā līdz tiek apiets aplis vai kā teikt. ... un tas viss notiek anonīmi.
Un tad beigās, viss tiek parādīts kā stāsts jeb kā vairāki stāsti un tiek parādīts kurš rakstīja, bet kurš zīmēja. ... dažreiz tie stāsti iet līdzīgu ceļu, bet citreiz aiziet pilnīgā sviestā ;d
p.s. kamēr zīmē un raksta, var sarunāties discordā, ts3 utt, bet nu stāstīt priekšā kas un kā, jau gan nevajag.

@Chemijs: pirmo reizi par tādu dzirdu, bet izklausas forši.

Spēlei ir vairāki game modi, un uzmet aci vienam video, tad laikam maksimāli var pat spēlēt 14 cilvēki ;d

Lūk ātrs piemērs: https://www.youtube.com/watch?v=lIcZz9SwqXU

p.s. es šaubos ka šis sanāks kā konkurs, bet kā kick vakars varētu but jautrs.


Es saprotu ka spēļu konkursi notiek pārsvarā ar spēlēm kuras ir pa velti.
Bet ja iesaka Uno, kas iekš Steam ir ap 10 eiro, tad es ieteikšu Pummel Party.
Laigan tā maksā pie 12,50, un vienlaicīgi maksimāli var spēlēt tikai 8 cilvēki, varbūt spēstu atrast tautu kas ir ar mieru šo spēli iegādāties un uzraut kādu vakaru tur, vai pat izveidot konkursu.
Pummel Party - tā ir kā Mario Party, kas ir kā galda spēle ar metamā kauliņa ripināšanu un dažādām mini spēlēm. Uzvar tas kurš visvairāk ir sakrājis zelta kausus.
Bet arī var spēlēt mini spēles atsevišķi, nav obligāt jāspēlē galda spēle.
https://www.youtube.com/watch?v=oiYG0Ov5jKE




Diemžēl tas nav tik viegli. Kā redzams, lielākā daļa spēļu ir tik tups spams, un citās pat nejēdz dot normālas atbildes, nekādas izdomas tautai nav. (varbūt tik dažreiz pāris konkursos vai dzejas un paint spēlē)
Un pirms pāris dienām pāris spēles jau aizslēdza ciet neaktivitāšu dēļ.

@Chemijs: Liela problēma ir, es teiktu, ka neviens pat īsti nemēģina.

@Enemijs: Taisnība!!!!


Par pirmo daļu: Es tieši teiktu otrādi - palieliniet warnus un banus. Tādā ziņā, ka sākat likt dubult warnus par liekiem postiem CS sūdzībās un apelācijās.
Tie kas raksta ar domu palīdzēt jūs liekat warn, to ir netīkami redzēt, bet ok, ja nav saitīti tad lai nelien tur, ok, liekat warn ja gribat. BET pārējiem kuri vispār tur iet un posto kādu random sūdu, tiem liekat dubult warnus.
Reāli aizejat aplūkojat daļu no pēdejām sūdzībam un apelācijām, ja neskaita fake profila spamu, tad ir vairāki aktīvie ļautiņi kuri lieki un tupi tur iespamo. Ok, pižiks speciāli, lai dabūtu banu, bet daudzi citi, tik lai patizotos nedabūjot banu.

Par otro daļu iekavās: saprotami ka paši tie kas pie kontroles ir liekuļi un čakarē citreiz, citam lielāks sods citam mazāks, nav godīgi ... bet reāli, tas toksiskums tak nāk no pašiem lietotājiem vairāk nekā no galvenajiem.
Tik nodirsts vienam otru un paņirgt par to. ... jā, ok daudzreiz tā ir tik zirgošanās, bet ne visiem ir tāds pats humors, ne visi saprot interneta dzīvi. Daži grib jauki un mierīgi ietusēt, bet dadzi tik maļ kādu huiņu un beigās tas noved pie strīdiem un drāmām. ... "tas ir internets. ja nespēj izturēt, tad nelien te" savā ziņā tā ir taisnība, bet tai pašā laikā, tas tik un tā nenozīmē ja jums jābūt lohiem un jāpiesienas pie citiem. ākstu bars. Paši vien to toksisitāti radat un tad čīkstat kad jūs par to soda.

Un paturpinot 1. daļu - es pirms pāris dienām runāju ar moderatoru, jo manīju ka vienai personai nav nekāda bana vai pat warn par fake profiliem.
Nonācu pie slēdziena - "ja main profils ir banots, tad nekāds papildus bans vai warns nedraudēs, par fake profiliem. Ja tavs main profils ir banots, tad tu droši drīksti veidot jaunu profilu, un ja to nobanos, tad taisi atkal jaunu, un tā uz riņķi.
Vienīgi, vienlaicīgi drīkst būt tikai viens fake profils, ja būs vairāki fake profili, tad iespējams tiks sodīts tavs main profils ... bet varbūt arī nē, jo es par šo īsti nezinu
."
Bēēēēēēēt KAS TAS PAR PILNĪGU STULBUMU???? ... Kāpēc netiek likti papildus bani vai pat kaut vai tik warni uz main profila, par fake profilu taisīšanu, it īpaši, ja tie profili tiek izmantoti tizlam spamam un citām sliktām rīcībām??? ... idiotisms.

@Chemijs: tev ir kaut kāds tur savs viedoklis un kaut kādi baigi salipinātie viedokļi par situācijām kurām neesmu informēts, tāpēc to ir ļoti grūti komentēt.

@Enemijs: Tad lūdzu aprunājies ar moderatoriem un administratoriem par to kādas nekārtības šeit notiek.

"Par pirmo daļu" - to Tu pat pats vari aiziet aplūkot iekš sūdzībām un apelācijām. Aizej atver kādus 10 vai 20 pirmos topikus un redzēsi, kā daži vai pat daudzi kikieši lien tur un posto random sviestu. ... Viņi tiek sodīti, bet es minu, ka par tiem speciālajiem shitpostiem jāsāk likt dubult warni, lai beidz līst tur vai lai ātrāk sēž banos.

@Chemijs: Nu šim es vnk nepiekrītu, un es pat teiktu ka domāju precīzi otrādi ka sodus var samazināt, un es tieši cīnos par katru lietotaju, dodu iespējas cik vien iespējams. Neuzskatu ka pat sliktie lietotaji aizbaida tik daudz cilvekus, cik vini uztur un izklaidē ar savām stulībām, bet nu tas ir mans perosnigais viedoklis.

"Par otro daļu iekavās" - Tur tu nevari teikt ka tev nav ne jausmas. Daudzi ir ar tevi daudzreiz strīdējušīes "kapēc tam ir bans, bet tam tur nav. .. kāpēc tam īsāks bans, bet tam garāgs. .. utt". Tu pats esi redzējis daudzreiz kā troļļošanu un zirgošanos pārvērtuši strīdos un drāmās.
(Ja tev vajag piemēru, es Tev varu to iedot, bet tik iekš pm!)
Bet arī tai pašā laikā lūk piemērs toksiskumam no pašiem lietotājiem - visas tās kailfoto un video nopludināšanas.

@Chemijs: katra situacija ir savadaka un ir citi apstakli, ar katru reizi kad atkartojas bana ilgumi ir ilgaki, tas ir precizi adminiem atrunāts, uz cik ilgu laiku katru reizi jābano un vienmēr ir vienāds. tie kailfoto ir .... 1 vai 2 reizes gadā.... neuzskatu to par problemu, un uzskatu ka viss ko no mums va prasīt ir lai mēs paejamp retī,  pameginam to mazliet noklusināt, bet savādāk - ir kā ir, ar to ir jarekinas kad liek savas plikbildes bildes internetā, un mes nebanosim ārā visu projektu dēļ tā ka cilvēkiem interesanti.

"Un paturpinot 1. daļu" - es par šo esmu vaicājis jau senāk vairākas reizes. Es nekad reāli nesmu normāli sapratis kā jūs sodat tos kuri taisa fake profilus. .... un tagad saprotu ka jūs švaki sodat. Ka tur ir caurums = loophole kā apiet pamatīgāku sodu par speciāliek fake profiliem, kuri domāti sliktiem nodomiem.
Reāli pasaki - Kāpēc netiek uzlikts pat viens perm warns main-profilam par to ka lietotājs taisa fake profilus?
(Ja tev vajag piemēru, es Tev varu to iedot, bet tik iekš pm!)

@Chemijs: Nevaru isti atklat sikas detalas jo tas apgrutinas nakotnes sodus, bet nu tu laikam nesaproti to ka nevar banot ara kadu kursh vnk "izklausas ka ir feiks" ar iemeslu "sis ir feiks kādam laikam"


Bet visvairāk es vēlos vērst uzmanību šim topikam.
https://www.kick.lv/forums/topi…lv/?page=3/#56
Vai BEIDZOT uzmetīsi atkal tam aci un ko darīsi lietas labā nevis tik aplūkosi un iedosi like? ... es reāli tiko vēl papildināju papildus sarakstu un pat vienu no vecajiem punktiem !!!

@Chemijs: Paldies ka atgādināji, kad būs iespējams, izskatīšu šo topiku tālāk, bet nu es jau tur daļu izskatīju un pat sataisīju. Bet nu es tulit jau braucu jūrā, tāpēc negaidi to tuvāko nedēļu laikā, bet bija situācijas kad es tieši meklēju nelielas lietas ko labot, un par šo biju piemirsis.

@Enemijs: "bet nu es jau tur daļu izskatīju un pat sataisīju." Ja Tu domā vecos ieteikumus, tad jā, pa lielam. ... bet tak tur ir velesi 10 jauni ieteikumi. ok 8, jo viens izdarīts un viens ir papildinājums vienam vecajam ieteikumam, kuru Tu neizdarīji līdz galam.


Edits: Kā redzi es pieliku arī savas atbildes pāris vietām tavām atbildēm. ... bet gribeju minēt tik, ja tu edito un raksti savas atbildes, tad varbūt arī ieposto atpakaļ tos video kuri bija ielikti :[ . Tava edita dēļ viņi izdzēsās ... bet nu ok, ieliku kā linkus, tad vismaz neizdzesīsies katra edita dēļ.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2022. gada 13. februārī, 13:17.

            

eKs.
aimless
keks
2168 atbildes forumā
Online: 128d 15h 18m
Redzēts Vakar, 10:46
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 11:00
0
post

Par Leha runāto.
Ban sistēma man liekas, ka tīri ok, bet warn sistēma ir pārāk žostka. 
Viens no piedāvājumiem no manis ir likt warnus tiem kuri spamo lieki topikos vai veido tos, nevis raksta unban apelācijā ideju, noteikumu, kuru kāds nav pamanījis or bija tur blakus. Something like that. 

#freespeech#freekick

 

+ tās visas spēles ir cool, bet tad jātaisa vienreiz mēnesī max un tos pokerus un citus brīnumus, kuri ir tik bieži arī samazināt uz vienreiz mēnesī. Citādāk būs laba Capture minētā inflācija. 

Pīļuks
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaprīzā
8995 atbildes forumā
Online: 324d 0h 47m
Redzēts 17. martā, 23:05
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 17:36
0
post

1. Varētu pamainīt balvas iekš challenge.

2. Mēģināt mudināt cilvēkus rakstīt nominācijas,jo raksta vieni un tie pāsi. Piemēram, 2 spini par to. 

3. Ticu,ka ir iespējams uzlikt tā,lai iedodas automātisks bans par lamāšanos foruma čatā,tāpat kā serveros.. Jā,protams,visi zinam,tev nekad nav laika Chemij!

4. Jaunas idejas foruma spēlēm,kāds sakars? neviens tāpat viņas nepilda! 3 cilvēki? Es reizēm nevaru izpildīt daily,jo nav kas pilda postus.

5. Biežāk viktorīnas!!! Ar to varu palīdzēt! Pēdējā (burtu mikslis) bija izcila! 

​​​​​​

Kriksons
Jauniņais
104 atbildes forumā
Online: 17d 1h 29m
Redzēts 26. janvārī, 17:54
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 14. februārī, 00:40
0
post

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 14. februārī, 21:27.
Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 48m
Redzēts 8. martā, 00:11
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 14. februārī, 16:49
0
post

Beidzot ir ienacis galva sakt kaut ko labot. Ieteikumi ir daudz, puse neko nelabos (nerunaju par topiku) 

Runajot par topiku- nezinu vai konkursi uzlabos visu to, jo paspeles un viss, nekas nenotiek. Uztver to kā gribi, izsaku savas domas.

par warniem- sen jau bija laiks beigt šķirot, žēlot utt.. kārtīgi banu iedod, kā tas bija kādreiz un viss un tad cilveki saks domat gan jau.

foruma speles = lieks papildus spams

 

prieks par to ka izdomaji beidzot darit kaut ko lietas laba, bet viss kas labi izskaneja ir kkadi papildus serveri (vai tas izdosies, hz)

ja vajag palidzibu ar kaut ko, dod zinu. (Pagaidam rust tik piesaistija ideja, bet nu redzes)

Image result for Unicorn Gif signature

Pīļuks
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaprīzā
8995 atbildes forumā
Online: 324d 0h 47m
Redzēts 17. martā, 23:05
Pievienots, 2022. gada 22. septembrī, 13:21
0
post

Skatos, ka daudzi daudz ko ir apņēmušies. Bet vai kaut kas, ir darīts? :reec2:

Btw gribēju tikai pateikt, ka varētu cepumu bodi paplašināt. Paldies. 

​​​​​​

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5307 atbildes forumā
Online: 130d 5h 39m
Redzēts Vakar, 23:14
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 22. septembrī, 14:21
1
post

Sen jau būtu devis man jb main, citādi dod tu viņu vienam otram, kurš prost īstermiņā kautko izdara, ķip uzsit ilūziju ka serverī ir tauta un/vai vispār kautkas notiek, bet pēc tam prost pazūd, ne par ko neinformēdams un rezultātā serveris nomirst. Es skatu sevi kā to, kurš vienmēr ir centies to serveri uzturēt.

Pīļuks
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaprīzā
8995 atbildes forumā
Online: 324d 0h 47m
Redzēts 17. martā, 23:05
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 13:34
0
post

Kā tad mums te veicas? :reec2: 

​​​​​​

~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6556 atbildes forumā
Online: 325d 18h 48m
Redzēts Vakar, 21:57
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 13:46
0
post

Jā, kur pārmaiņas, kur kaut kas? :D :D Kur cs2 serveri? uiii kur csgo serveri? :D :D 

Piziks
Lietotājs
Labsirdīgais
988 atbildes forumā
Online: 117d 9h 0m
Redzēts 16. martā, 19:59
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 15:01
1
post

Atņemiet viņam to main, lai beidzot izraud kārtīgi savu asaru. Cilvēkam bišķīt neaiziet, ka ir sava privātā dzīve un nevar veltīt savu laiku tikai kick uzlabošanai. Nesaprot, ka tik cik var te izdarīt savā mazajā brīvajā laikā tik arī dara. Bet tad viens ienāk te iesmirdēt, ķipa ar saviem uzjautrinošiem jautājumiem. Ne visiem ir te laiks tikai un vienīgi kickam, Evil!

 

Brīdināts. (c) cruelcin

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2023. gada 22. oktobrī, 11:16.
~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6556 atbildes forumā
Online: 325d 18h 48m
Redzēts Vakar, 21:57
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 15:20
1
post

Izraudājies? Mamīte samīļoja tevi, pabaroja ar siltu putriņu, jūties tagad labāk? 

Nevienam nav laika, bet tas nemaina faktu, ka tie kuri ir solijušies kko izdarīt, nepilda to! Tavs uzbrukums man sīkā ute ir tik pat bezvērtīgs kā tava eksistence uz šīs zemes. Dēļ sava stūlbuma pakasi acc, tagad heitosi visus kuri dara savu darbu serveri? Kad tu vienreiz pieaugsi? 

 

Brīdināts. (c) cruelcin

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2023. gada 22. oktobrī, 14:24.

Nurmachimaevmakachev
Lietotājs
Zaļš
2945 atbildes forumā
Online: 222d 16h 41m
Redzēts pirms 4 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 15:22
0
post

crazy

 

Brīdināts. (c) cruelcin

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2023. gada 22. oktobrī, 11:10.
Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11253 atbildes forumā
Online: 264d 13h 28m
Redzēts Vakar, 15:39
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 15:25
0
post

Šī meitene darina asaru krelles, un izrotā gultu, un izrotā lelles. 

Main baigi neiespringst, lietotāji neiespringst, jo tāpat saprot, ka nav vērts, administrācijai un modiem tieši tikpat <cenzēts> , kā ir tā dzīvosim, deal with it.

 

Brīdināts. (c) cruelcin


 

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2023. gada 22. oktobrī, 11:12.
🌿🌿🌿
Biedrs
🤙 420 metrus no zemes 🌿
881 atbildes forumā
Online: 105d 14h 38m
Redzēts Vakar, 20:08
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 15:27
0
post

man arī gribas šeit kaut ko pateikt.

lai warn9 man neiepistu vienu, pateikšu ka kick vajag atrast veidu kā piesaistīt jaunus lietotājus. visa šī turēšanās uz esošo biomasu atgādina lēni grimstošu Titāniku.

santiz
Lietotājs
so low
9205 atbildes forumā
Online: 235d 20h 31m
Redzēts 23. februārī, 23:40
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 15:30
0
post

kicks iet pa burbul , te vairāk neko neizdarīs , nav jēg

 

Brīdināts. (c) cruelcin

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2023. gada 22. oktobrī, 11:21.
Piziks
Lietotājs
Labsirdīgais
988 atbildes forumā
Online: 117d 9h 0m
Redzēts 16. martā, 19:59
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 15:39
0
post

Nu ja es sīkā ute un es raudu, ka neviens nepilda savus solījumus. Man ir japieaug un raudu par atņemto acc. Ne jau es te eju raudāt citiem PM, lai uztaisa par mani topiku, lai atņemtu acc. es vispār neko par acc nepieminēju, bezsakarā kaut ko pats par to piemini. Viss ko tavas smadzenes spēj izdarīt ir mest vienveidīgu sūdu te. Tavs viedoklis te visiem ir sen neieinteresēts. Bet man taču japieaug, es taču čīkstu, ka netiek nekas uzlabots, jo viņš taču solīja. 
 

Brīdināts. (c) cruelcin

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2023. gada 22. oktobrī, 11:23.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 178 ( 2818 skatījumi )
milo humble, spycka, Omega, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Chemijs, NewbieEU*, Latvians, Pickle Laura, love_me, Pigijs, luīze, traitors, Ibetāa, Enemijs, Hvz, Pīļuks, cruelcin, Graydow, akasi, Nurmachimaevmakachev, Grizzlijs, Pizhikz., St urpok, Moxley, Vecteevs, BANZAI, Kiwi :], Piziks, Amors, Lakrica, Kamiks, 575, Sandis., Krisiittz, ~Evils~, duck, Tessa&Hardin, inar4xx, Wolfyy, Hybrid Minds, AndisKoks, Spridzeklis, PooKa, tenblunt, Boris, Fēnikss, Dalī, Venta, Crack, knejvs, 0nion_man_LV, Zelts*, wind, santiz, Kikii., maar4a, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, 🌿🌿🌿, Krista, Capture, Bridzaa, prote1ns, pankuksh, Wunderschlange, who`s who, Minnia, Deu, pigmi , alska, Aut0ft, efka, Zalkt!S, MENDIJA, Hazard,    , Zane, Harrison, TwiZzy^, Mihail, Kizit, ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, gettingahitwithgod, Snuffeklis, Fūdiņš, Obijs, medalus, SintijaL, ZnT, `Barbija`, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., ToNic, HSkill, Arch, KaapostgalvaLV, south, kick.lv, Celms, Almighty., kaishi, janis_ir_hakeris, ZeltaBlack, Shadow CS Auf, Dzēsts profils, konstance, Saldaaa., Fruzenty, iFamous, Minimi, satans18, aimbatten (;, Martinshhh, 90_degrees, enrico, 6paaudze, Em4a, X X X, lollka, Chillotajs, eKs., PD / Kapteinis, Alexd, raiviss, headbangerz.-, Lacz, Haiduk, NoScOpE_LV, Klaus, bnation-, Anna, Churix, Kriksons, Gloks, 2kk, Unicorn, Weksijs, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Maruzha, Leh , edytricks, Kalvix, Сhrееру©, JērsA, duum, spookycss, Flabijs, Witch, **Nezināmā**, Agneshuks, gary, rulX, Canep, Pilots, Jazeps Vitols, ⛔lolwut?, Oz1ris, aspuma, 25CM, Bumbiers, sсhoKKur-, h1x_immortals, ChmooZvaigzne, Oskars.R, jollylv, SM_97823, Nightdog, <FiZz>, Jackass3D, Friška, Stas, siirups, Codee, 666SUICIDAL999, RCHWZKY, w3Ed!ch7, kik0, kaifotajs!!! :D, Exc, spraits