bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
9
0
topic
Maiņas noteikumos un ieteikumi DD2 serverī
eKs.
aimless
keks
2169 atbildes forumā
Online: 128d 18h 25m
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 10:29

Čau, kickieši.   

Es taisu suggestions uz jaunām lietām/konkursiem DD2 serverī un noteikumos. 

Šis topiks ir veidots, lai jūs ieliktu savas idejas un es viņas papildinātu!!! 

Pašlaik manas un citu idejas, kas ir jāmaina vai jāpapildina. 

Maiņas, konkursi, uzlabojumi serverī:

* 1. variants. AWP limits - Tad kad ir zem 20 cilvēkiem serverī, awp limits sasniedz 3 awp uz vienu side, tad kad ir pāri 20 spēlētājiem limits ir 5 awp. 

                           2. variants. Aizliegt awp vispār

                           3. variants. AWP tikai VIP

* Knife, AWP un AIM Vakari iekš DD2.

* Suicidal thoughts noteikumu appiešanas shēma (IP un nickname). Chemijs par šo ir jau atbildējis, bet lieku topikā, lai stāv priekš Chemija, ja nu ienāk prātā kāda cita ideja. 

* ZnT ideja - uzlikt funkciju, ka admins var specot abus side (T un CT), lai pamanītu kādu, kas pārkāpj noteikumus. Šis ir lai adminam nebūtu jāiet specos un "jāpārdod" to, ka viņš skatās kādu. 

* Maiņas cenzūrās

* Random dienās nomainīt dd2 mapi uz kādu citu caur changelevel, bet tikai main to var darīt vai saskaņojot ar main

* Gaļas vakaros palielināt round time

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Es uzskatu, ka noteikumiem ir jāseko līdzi, tāpat arī adminiem uz banu ilgumiem, bet bieži rodas varianti tad kad ir jāpieņem lēmums par augstākiem vai zemākiem baniem normas robežās. Labs piemērs ir nesenais why so serious? bans, jo divi cilvēki lamājas un ir grūti saprast, kā labāk banot vai gagot spēlētāju.

Vēl viens fakts - 100% tad kad notiek family abuse, nemaz 1.3 noteikumam pie vispārīgajiem noteikumiem netiek sekots un tiek iedots automātisks nedēļas bans. 

Tāpēc es veidoju ari iespējamo noteikumu maiņu iekš DD2 un arī tad citos serveros. 

Ieteikumi noteikumu maiņā:

* Family abuse, nacisms vai rasisms - bans viena nedēļa ne vairāk, ne mazāk. 

* 5.3 noteikums - slay/30 min ban/dubultojas 

* 6.1 noteikums brīdinājums/slay/30 min ban

* 6.2 noteikums brīdinājums/slay/30 min ban

* Jauns noteikums 7.2 Aizliegts taisīt retry, lai izvairītos no nāves. slay/30 min bans

* 10. noteikums. Brīdinājums/, ja gag - bans uz 30 min, bet ja pēc bana raksta, jārēzina x2 līdz nedēļai. 

* 17. noteikums. Admins, kurš nav SMS admins, drīkst uzreiz banot līdz 1 nedēļai SMS adminu. 

* Jauns - 17.1. noteikums. Ja ir admina pārkāpumi, jāraksta sūdzību, ja vien nav kkāda masu banošana u.tml., tā ka adminam skaidri redzams, ka ir "aizbraucis jumts", bans līdz 1 dienai. (Neattiecas uz SMS adminiem).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tātad vēlreiz, šīs visas ir idejas, ja ir kādas pretenzijas vai labāki ieteikumi droši rakstiet topikā. Jebkura ideja ir laba ideja. 

Paldies!

 

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja SintijaL, 2022. gada 31. augustā, 00:30.
bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 10:55
0
post

Nu varbut novakt to cenzuru, prieks tam ir admini, jo briziem tik absurdi, uz cenzūras uzlikts pat vārds cirvis, vai ja raksta piem. niku glox, uzreiz gags, utml piemeeri dafiga, tapat tolka nekada no cenzuras, visi lamajas vnk saliekot punktus starp burtiem

Pēdējo reizi rediģēja bnation-, 2022. gada 25. aprīlī, 10:55.
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 10:56
0
post

Man ir ko teikt, bet atkal nebūs laika uzrakstīt, tāpēc ielieku šo to caur telefonu.

 

1) Par dzeltenā teikuma ieteikumiem.

1.1) Man ir trekns ANTI awp-limitam un paskaidrošu kāpēc. Šeit ir teksts, kur februārī sūtīju Chemijam (protams, noignorēts :cry4: ):

Sākumam, man jāpauž, ka awp limitēšana konkrētam spēlētāju skaitam nav risinājums, jo tad uz nejaušības principa kāds saņem awp un kāds nesaņem. Tādā veidā pēc nejaušības principa tiek limitētas spēlētāja individuālās iespējas. Tā kā šis ir public serveris, nevis competitive serveris, kurā nav svarīgs komandas rezultāts, tad es kā spēlētājs justos apčakarēts - it sevišķi, ja situācijā, kurā ar awp es uzvarētu dueļus, man jāspēlē ar automātu pret awp.

Kādi tad manos uzskatos ir risinājumi?

1) Awp atļaut tikai VIP, taču tā, ka ne-VIPi nespēj pacelt šo awp pat no dropa.
Problēma ar to, ja awp varētu pacelt no VIPa dropā ir tā, ka joprojām būtu dafiga awiku. VIPiem ierasti ir daudz naudas, pie tam viņiem pa virsu varētu saziedot, lai viņš tikai pirktu vairākus awp, ko dropot visai komandai. Pie tam tādā veidā VIPu dzīve tiktu ļoti apgrūtināta no citiem, kas gaida uz awp.
Esmu redzējis lietuviešu serveros (konkrēti, PROCS), ka tur VIPu awp nav paceļami - ja neVIPs paceļ šo awp, tev uzreiz rokās paceļās scout un pats awp izkrīt. Ja ir iespējams šādi sataisīt, tad risinājums strādātu. Tajā pašā laikā VIPi tad būtu diezgan pārāki ar šo funkciju, un būtu lielāks heits pret visiem VIP spēlētājiem (taču piķis varētu kickam ienākt vairāk <img class=" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" /> ).

2) Awp izņemt pavisam. Tādējādi snaiperiem nāktos dzīvot ar scout. Man šis variants patīk vairāk nekā pirmais, jo VIPi saglabātu savu "neitrālo" statusu, ka viņus neheito un tie nav "overpowered". Ja šo ievieš, tad, protams, sākotnēji jānovēro, kāda ir spēlētāju reakcija uz to.

Līdz ar to mans ieteikums: Vai nu AWP tikai VIP spēlētājiem, vai AWP ārā pavisam. Ja būs kkāds limits, es izspēlēšu Uno skip card uz spēlēšanu šajā serverī. :D

1.2) Vakari ir nice, tā turēt, bet nav arī tā, ka prasītos biežāk, vismaz man personīgi.

1.3) Kick banu sistēma jau ir diezgan laba tajā ziņā, ka gan IP, gan steamID paliek banu sistēmā, tāpēc jānomaina visas detaļas. Šobrīd jau tā pie neaktīvā 1.6 ir salīdzinoši biežas IP sakritības, tāpēc jābūt ļoti uzmanīgiem, lai, padarot banu sistēmu striktāku, nebūtu vēl vairāk šādu IP sakritību gadījumu nesaistītiem cilvēkiem.

1.4) Es piekrītu šim. Šis jau kkad tika apspriests, bet pie nekā nenoveda. Vecos serveros, kur biju admins, bija funkcija, ka admina tiek ielikts spec komandā, bet, atkal atdzīvojoties, bija iekš savas komandas. Nezinu gan, cik reāli šo būs īstenot, jo jāatrod plugins. :D

 

2) Par zilā teikuma ieteikumiem.

2.1) Neredzu šeit neko jaunu. Esmu par nedēļas banu par šāda veida pārkāpumiem. Kādas ir veiktās izmaiņas?

2.2) Pirmkārt, 30min gag? Kāpēc tik daudz? Vienkārši 10min default gag par lamāšanos. Otrkārt, tās slīpsvītras "/" ir diezgan maldinošas - admini domās, ka var pielāgot sodu pēc saviem ieskatiem. Vajadzētu tā, ka katrs nākamais pārkāpums noved pie nākamā soda. Šis ir baigi svarīgi, jo ir serverī dd2 admini ar trauslām sirsniņām (no offence), kas par sīkiem lamuvārdiem met banus.

2.3-2.5) Varēji iemest tos noteikumus. EDIT: Daudz maz piekrītu akasi postam zemāk.

2.6) Vēl papildu, lai izvairītos no retry atdzimšanas problēmām (šis gan nesaistīti ir ar izvairīšanos no nāves), es iesaku saīsināt round respawn laiku. Laiks varētu būt maksimums tiks liels, cik ir buy time (laikam 30 sekundes), bet iesaku apsvērt arī kādas ~20 sekundes. Šobrīd ir tā, ka spēlētājs var mierīgi paspēt aizskriet uz pretējo spawnu, un round atdzimšanas laiks joprojām nav pārsniegts. Vairākkārt esmu joinojies serverim, un tad man jau priekšā ir pretinieks. Šis arī palīdzēs pret parasto retry pārkāpumu.

2.7) Pilnībā piekrītu akasi postam zemāk, ka nekādus papildu noteikumus nevajag. Admini nedrīkst banot citus adminus par kādām kļūdam, ja tādas gadās - tas ir BanTeam darbs sodīt adminus par šādiem pārkāpumiem. Adminam citu adminu banot par tā pārkāpumiem vajadzētu tikai gadījumos, kad kādam aizbrauc jumtus, un tiek ļaunprātīgi izmantotas acc pieejas.

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2022. gada 25. aprīlī, 18:06.

bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 10:59
0
post

oo yaa man ar bij doma par to ka awp atlauts tikai vipiem, tapat pus serveris hz no kurienes vislaik ar vips :D 

Weksijs
Lietotājs
undercover prodigy
1417 atbildes forumā
Online: 54d 23h 54m
Redzēts 2023. gada 04. novembrī, 11:00
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 12:14
2
post

Nesaprotu ko cepjas par awp pirkšanu serverī.. Lai tak spēle ar ko grib. Moš vel uz kalaš uzliec limitu? 

𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 12:21
2
post

Par awp jau 9325262642x ir runāts, ir arī ņemti ārā ir likti limiti un secināts, ka spēlētāji ir pret to. Līdz ar to atlikts viss atpakaļ un tik pat daudz reižu pateikts, ka vairs netiks mainīts.. 

vakari ir laba lieta, ja tiek kopistiski izvēlētas mapes, uzklausīts spēlētāju viedoklis, par biežāku rīkošanu - atļaut noteiktos laikos adminiem ( pieteikuma, bez test) uzlikt kādu noteiktu mapi,  ja spēlētāji serverī to vēlas. 

par baniem, īsti čemijs tur neko nespēs izdarīt , ir pārāk viegli apiet visu sistēmu. 

znt ideja - uz jaunā update to nav iespējams izdarīt , arī neskaitāmas reizes jau ir izrunāts. 

cenzūra - vispār būtu jāizņem ārā, admini ir pietiekoši daudz un bad word filtrs ir nereāli pārspīlēts, respektīvi var dabūt auto ban no kicka par parastiem vārdu salikumiem kuros ir random sakrituši burti . 


Par noteikumiem :
 

* Family abuse, nacisms vai rasisms - bans viena nedēļa ne vairāk, ne mazāk. 

* Jebkāda spēlētāja/u aizkaršana - 10 min gag/1h bans/1 diena/7 dienas/perm/ 

Tev pašam šitas neliekas smieklīgi ? par nacismu , rasismu un ģimenes aizskaršanu ne vairāk par nedēļu, bet par spēlētāju aizvainošanu līdz permam.  :reec: 

 

* 5.3 noteikums - slay/30 min ban/dubultojas   -  Tas nenotiek tik bieži, kā arī parasti saprot pēc slay. Neredzu jēgu banot. 
 

* 6.1 noteikums brīdinājums/slay/30 min ban   - Jā , atbalstu bezjēdzīgi gaidīt 3 slay mapes laikā. 
* 6.2 noteikums brīdinājums/slay/30 min ban  - Principā tas pats kas 6.1
 

* Jauns noteikums 7.2 Aizliegts taisīt retry, lai izvairītos no nāves. slay/30 min bans  - Bezjēdzīgi 
 

* 10. noteikums. Brīdinājums/, ja gag - bans uz 30 min, bet ja pēc bana raksta, jārēzina x2 līdz nedēļai.  - Neredzu jēgu kaut ko mainīt, ir okey kā ir , nenotiek tik bieži. 

 

* 17. noteikums. Admins, kurš nav SMS admins, drīkst uzreiz banot līdz 1 nedēļai SMS adminu.   - Vai tad nevarēja pirms tam ? :reec2:  Var pievienot, lai nerastos jautājumi . 

 

* Jauns - 17.1. noteikums. Ja ir admina pārkāpumi, jāraksta sūdzību, ja vien nav kkāda masu banošana u.tml., tā ka adminam skaidri redzams, ka ir "aizbraucis jumts", bans līdz 1 dienai. (Neattiecas uz SMS adminiem).   - Kādas sūdzības, būsim godīgi, neviens no adminiem īsti neies un nerakstīs sūdzību par kāda cita admina pārkāpumu.. 

akasi
Administrators
Konkursu rīkotājs
Papucītis
awkward vibes
11945 atbildes forumā
Online: 210d 0h 41m
Redzēts pirms 12 stundām
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 16:09
0
post

Maiņas, konkursi, uzlabojumi:
AWP limits:
+ Noteikti neņemt ārā, var pamainīt limitus. Varbūt atļaut tikai VIP, bet tad atkal būs, ka VIP varēs izmest (vai nomirt ar) AWP, citi varēs pacelt, tad jātaisa, ka nevar pacelt arī. Ja atļautu tikai VIP, tas veicinātu dažus iegādāties/ aktivizēt VIP kodus, lai varētu paspēlēt ar AWP. Vairākos serveros tā ir, cilvēki spēlē, pērk VIP. Tāpat principā par velti var iegūt.

Knife vakariem jau rakstīju privāti, ka to varētu.
+ AWP attiecīgi arī var atdalīt.
+ AIM gan šaubīgi, jo tur būtu baigā gaļa.
Varbūt Chemijam var prasīt uztaisīt atsevišķi mode, ko tu vari ieslēgt, ka only HS režīms ieslēdzas. Tur pēc votes to var ieslēgt uz mapi. Pa retam, protams. Daudziem var nepatikt. Tad pat jebkādu karti var spēlēt.

Par IP mainīšanu jau runājām privāti, ka jābloķē provaideris un tad daudzi netiktu iekšā, kas nozīmētu, ka būtu liels spēlētaju skaita zaudējums. Varbūt Chemijs ko izdomās.

Admin spec abām pusēm:
+ Sekmētu pārkāpēju fiksāciju. Ieraugot adminu specos, daudzi izslēdz savas palīgprogrammas. Taču te uzreiz jāņem vērā visi monitoringi, priekšā teikšanas, arī caur admin psay utt.

Maiņas cenzūrās:
+ Ir pāris vārdi, ko rakstot izlec cenzūra, kur tai nevajadzētu būt. Forumā tikko arī tika pāris vārdi pievienoti. Taču tur nevar pārspīlēt, nevar katru vārdu cenzēt, jāmeklē, kādi vārdi pārklājas un to daļu, kas pārklājas, tad arī jācenzē.

DD2 mapes maiņas random dienās:
+ Saskaņojot ar main vai administrāciju, tas vienmēr ir iespējams. Vienīgais, laicīgi jābūt paziņojumam par to. Ja tā nav (pat ja citreiz ir), vienmēr ir kāds, kurš nāk sūdzēties. Neapmierinātība saprotama. Ieiet DD2 only, bet tur pēkšņi nuke. Ja ir paziņojums, tad var parādīt to. Ja nav, tad diezgan bēdīgi, ilgs laiks tiek patērēts skaidrošanā. Šis paziņojums ir samērā vienkāršs: virs čata moderators ieliek "PUB VAKARS", pat nevajag topiku, un tur 2 mapes uzspēlē. Protams, atkal nevajag pārspīlēt ar biežumu.

Ieteikumi noteikumu maiņā:
Šeit vispārīgi fokusēties vajadzētu uz DD2 tev tikai, bet idejiski var pamainīt kaut ko arī citos serveros, ja kaut kas ir neskaidrs vai ļoti neloģisks.

Family abuse/ nacionāla naida kurināšana/ rasisms: nedēļa, ja atkārtojas, tad dubultojas līdz pat perm (ļoti kritiskos gadījumos).
Kā vislaik, nekas jauns. Gagi/ bani 2h utt. ir vairāk par vienkāršiem aizvainojumiem, lamāšanos.

+ 5.3. Stāvēt priekšā durvīm, izejām utml. Tādējādi nelaižot citu spēlētāju ārā. Sods – Slay/Bans uz 30 min/atkārtoti dubultojas.

+ 6.1. Ja terorists nepalīdz komandas biedram/iem ar c4, sēžot teroristu bāzē/vai kempojot prom c4 - brīdinājums/slap/slay/ban 30 min (bans nav neattiecināms uz autoslay, ja raunda laiks ir izbeidzies)
Šeit varbūt varētu ieviest slap tīri rezervītei, lai nav pārāk ātri bans. Pārāk daudz sēdētāju bāzēs. Ja vēl AWP ir, tad visu raundu pavada bāzē.

+ 6.2. Idejiski tas pats 6.1. Tikai nesaprotu, kāpēc tur ir bāzē, nevis plantā/ saitā. Sodi tādi paši kā 6.1. tad.

+! 7.2 Aizliegts taisīt retry, lai izvairītos no nāves. Bans uz 2 stundām.
Šeit uzskatu, ka vajag stingrāku sodu, nevis vienkāršu slay, citādāk var viegli iegūt ranku, punktus. Varbūt bans uz 30 minūtēm/ 2h / dubultojas.

+! 10. Ja tu esi saņēmis gag/ban, tev ir kategoriski aizliegts rakstīt caur forumu servera čatos. Sods - aizrādījums, bans uz 2h (ja abuse, tad var vairāk), dubultojas, līdz nedēļai.
Par šo arī jāziņo foruma administrācijai un par šādu pārkāpumu lietotājam tiek uzlikts foruma bans.

- 17. Ja kāds no Sms adminiem  izmanto ACC savā labā vai nemāk rīkoties ar adminu tādējādi traucē citiem spēlētājiem (Kicko,slayo,slapo,bano utml.)
Pārkāpuma gadījūmā - Bans no servera 6h/atkārtoti dubultojas. Vissmāgākajos gadījumos nedēļas bans.
Neko nemainīt. Sāksies pārāk lielas izrādīšanās no adminu puses personīgu iemeslu dēļ. Par kādu sīku pārkāpumu uzreiz izbanos uz nedēļu. Te jau var redzēt, ka puse ienīst vienu konkrētu sms adminu. 6h bans ir pietiekams, atkārtoti dubultojas, kā arī sms acc tiesības (vai konkrētu flagu) var pazaudēt, ja nemāk ar to rīkoties vai tikai traucē.

- 17.1. Par adminu pārkāpumiem jāraksta sūdzība - manuprāt, lieki to likt kā noteikumu, tas ir pašsaprotami. Ja admins izmanto to savā labā, tad var arī sodīt viņu serverī kāds cits admins, taču, protams, robežās.

Nina Dobrev Vampire GIF - Find & Share on GIPHY

enrico
Lietotājs
2235 atbildes forumā
Online: 65d 7h 24m
Redzēts 2023. gada 07. novembrī, 21:22
Pievienots, 2022. gada 25. aprīlī, 19:16
0
post

AWP - limitēt, noņemt?

Kādāēl tas vispār ir jādara? Tak jau ir limits uzlikts mazajā dust'ā. Es domā, ka ar to arī pietiek. Kas grib lai spēlē, kas negribēs, tas arī nespēlēs. 

AWP - tikai VIP spēlētājiem?

Nedomāju, ka tā ir laba doma. Jo tad VIPi tiktu nolamāti, tiktu speciāli traucēti, tiktu izmantoti  vairāki smoku pirkšana un mesti priekšā kuram ir AWP.  Šajā gadījumā ir jāliek vairāki admini specos, lai visu pārraudzītu, jo tur sāktos haoss.

* ZnT ideja - uzlikt funkciju, ka admins var specot abus side (T un CT), lai pamanītu kādu, kas pārkāpj noteikumus. Šis ir lai adminam nebūtu jāiet specos un "jāpārdod" to, ka viņš skatās kādu. 

Piekrītu. Ir vajadzīgs, protams vajag ierobežot ar stingrāku noteikumu priekšā teikšanu būdams admins. Vai arī otrs variants ir  -- Uzlikt lai admins brīvi varētu pāriet no viena teama uz otra teama neskatoties uz spēlētāja skaita, iepriekš tas bija, nezinu vai tikai adminiem tas bija, bet varēja brīvi pāriet no vienas komandas uz otru.

* 6.1 noteikums brīdinājums/slay/30 min ban

Šo tu nevari izpildīt, jo:

Situācija -  ir daudzi spēlētāji, kuri vieni paši aizskrien ar C4 un ķipa mēģina ieiet plantā lai uzplantotu C4, bet viņš tiek nogalināts, bet pārējie aizskrien uz citu pusi. Tad viņus vajadzētu slay'ot, jo nepalīdzēja uzplantot. 

atpisies
Jauniņais
313 atbildes forumā
Online: 15d 2h 22m
Redzēts 16. aprīlī, 17:04
7 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 28. aprīlī, 01:43
2
post

* Suicidal thoughts noteikumu appiešanas shēma (IP un nickname). Chemijs par šo ir jau atbildējis, bet lieku topikā, lai stāv priekš Chemija, ja nu ienāk prātā kāda cita ideja. 

:reec2:

nu cau, paldies, ka neesat par mani aizmirsusi, padalisos ar ieteikumiem, ka tikt no manis vala, varat pameginat hwid banu uzlikt, nezinu, vai tas ir iespejams uz 1.6 vispar :DA:D:D

otrais variants butu, ka jums vairak jaddoso serveri, tad es netieku ieksa

tresais variants stradatu uz visiem 100%, vienkarsi janogalina irl

 

uztaisat konkursu adminiem, kurs savaks visvairak banus, palidzesu viniem sakrat vairak banus :reec2:

 

 

eKs.
aimless
keks
2169 atbildes forumā
Online: 128d 18h 25m
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 02. maijā, 08:57
0
post

Caw. ;)

Tā kā neizskatās, ka būs jauni noteikumi vai idejas nevienam, es taisu pēdējo postu par to kas tiks mainīts/netiks mainīts un kas būs vēl jānoskaidro vai arī jāpagaida. 

Maiņas, konkursi, uzlabojumi:

- AWP samazināta lietošana vai ierobežošana nebūs. Ierobežot uz vienu side atņem funkciju VIP un notiks cīņa, kurš dabūs to AWP. Tikai VIP dot AWP ierobežo citus spēlētājus bez vipiem. Noņemt AWP atkal atņem VIP funkciju un citiem krāt priekš ieroča. 

+ Knife, AWP un varbūt AIM Vakari iekš DD2. Būs tādi vakari ik pa laikam, tikai būs pēc kāda laika jāupdeito mapes, lai nebūtu jāšauj pa apli vienas un tās pašas.

/ Bana appiešana - Nestrādās pagaidām, ja neatradīsies pareizs plugins. 

+ Spec adminiem abus side tiks nodots Chemijam. Ja admini monitoringos, tad jau sekos bans pēc tā. 

+ Maiņa cenzūra notiksies, pāris vārdi jāupdeito. 

+ PUB Vakari notiksies, tos veidošu es vai arī adminam jāuzprasa man. Maksimāli taisīsim 1x pa divām nedēļām, lai nezaudētu Gaļas vakara nozīmi. PUB vakaros balvas nebūs.

+ Hostage mapēs un kurās ir vajadzība tiks nomainīti round time. Chemijam tiks padots tālāk, lai atver failu, kur es varu updeitot tad kad ir vajadzība.

? Tiks izskatīti citi plugini priekš VIPiem. 

Ieteikumi noteikumu maiņā:

+ Par abuse nekas ļoti jauns - nedēļa, ja atkārtojas, tad dubultojas līdz pat perm (ļoti kritiskos gadījumos).

+ 5.3. Stāvēt priekšā durvīm, izejām utml. Tādējādi nelaižot citu spēlētāju ārā. Sods – Slay/Bans uz 30 min/atkārtoti dubultojas.

6.1. Ja terorists nepalīdz komandas biedram/iem ar c4, sēžot teroristu bāzē/vai kempojot prom c4 - brīdinājums/slap/slay/ban 30 min (bans nav neattiecināms uz autoslay, ja raunda laiks ir izbeidzies)

+ 6.2. Ja terorists ar C4 skrien prom no planta vai esot plantā neuzstāda c4. brīdinājums/slay/ban 30 min

+ 7.2 Aizliegts taisīt retry, lai izvairītos no nāves. Bans uz 30 minūtēm/ 2h / dubultojas.

+ 10. Ja tu esi saņēmis gag/ban, tev ir kategoriski aizliegts rakstīt caur forumu servera čatos. Sods - aizrādījums, bans uz 2h (ja abuse, tad var vairāk), dubultojas, līdz nedēļai.
Par šo arī jāziņo foruma administrācijai un par šādu pārkāpumu lietotājam tiek uzlikts foruma bans.

- SMS adminiem bani nemainās

/ Par adminu jāraksta sūdzība, bet domāju, ka var updeitot, to ka main var iedot banu, ja tiek pārkāpti noteikumi. + Admins adminu var tikai banot, ja admins ir sagājis sviestā. 

------------

Paldies par ieteikumiem un palīdzību. 

Var vērt ciet. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0