1. Izdarītais pārkāpums rcon pieeju iedošana trešajai personai.
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) https://failiem.lv/u/ayacau9663
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts Ja pareizi atceros, tad 1.5 minūte, nevaru precīzu laiku patiekt, jo ir ļoti liela problēma skatīties demo, nezinu kapēc.
4. Pārkāpēja IP adrese un STEAM ID (uzzināt var ierakstot konsulē xlist)
5. Pārkāpēja niks [PVO]Vilka un Thylacoleo Vilkai nav ne konkursa rīkotāja flags serverī, ne webā statuss - tātad ir ticis pie pieejām, kurām nevajadzētu būt, domāju administrācija to var logos redzēt, kurš ko ir darījis.
6. Komentārs par notikušo rcon pieeju nodošana trešajām personām - pārkāpējs Evils.
8. Serveris war3
Em man ir pieeja no weba lai rikotu konkursus,jo esmu aktivs foruma ka pec laika un kad ir 4 cilveki es rikoju kaut vai vienu minikonkursu
p.s. sava aizsardziba pieliku screenshots kursh man piedavaja
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 8.7 bistamiba: 30 [ 1.1 1.0 1.0 = 7.9 ]
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 20.0 bistamiba: 30 [ 1.0 1.0 1.0 = 20.0 ] |
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 78.8 bistamiba: 30 [ 1.0 0.6 1.0 = 105.5 ]
Īsumā par @Chemijs
Jau jebkurš kickā šim jaunietim ir konstatējis progresējošu amnēziju un šoreiz tas atkal pierādās.
Patstāvīgi atmiņas zudumi, nespēja koncentrēties, asociatīvā domāšana un uzvedība sabojāta.
Es teiktu čalim derētu iziet «tehnisko apskati»
Ko Jūs ieteiktu?
Šajā skrīnā lieliski redzams. «iedeva»
⬇️
Protams, centāmies arī saņemts kaut kādus paskaidrojumus no mūsu pacienta.
Diemžēl.
Cik atceros, šāda poga tika izveidota induviduāli priekš @Cool Dude
Nedomāju, ka to vajadzētu šērot kādam default userim, neatkarīgi no tā, cik aktīvi viņš uzturas web'ā.
Tam domāti servera admini, kā piemērs, topika autors.
Analizēsim, noteikti meklēsim risinājumu.
@ZeltaBlack no saviem taustiņiem vistuvākajā laikā noteikti šķirsies.
Slēgts.
akasi, , yostu, Unicorn, Pickle Laura, cruelcin, luīze, Capture, Xtcent, Maruzha, Enemijs, HSkill, pankuksh, Rubax, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Nurmachimaevmakachev, medalus, Latvians, duum, Oskars.R, Draugs , Omega, inar4xx, Ibetāa, 575, Hybrid Minds, Jan4a, WickedLady, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Kamiks, KickMan Kick, ZeltaBlack, Pīle, ZnT, Pizhikz