Norise: 10.11 - 17.11 ttt.kick.lv Katru dienu no tām laika posmā no 20:00-21:30!
Kā viss notiksies : Norādītajos datumos un laikos mēs visi ierodamies un pavadam laiku forši kopā ttt serverī un kādā momentā no tiem 20:00-21:30 katru dienu tiks uzņemts ekrāna šāviņš ar tiem kas ieradušies un tad svarīgi ir tas cik dienas par to nedēļu būsi ieradies ar mums uzspēlēt!
Balvas:
1) Tie kas ieradīsies vissmaz 3x dienas un būs redzami ekrāna šāviņā tie katrs saņems 2 ieuro!
2) Tie kas ieradīsies vissmaz 5x dienas un būs redzami ekrāna šaviņā tiem dzīve skaistāka , tie katrs saņems 4 ieuro + Bonuss no Latvians,maar4a un 🌿🌿🌿, ja rodas jautājums kāds tad tie būs 4x cs2 skini ap 7.5e, 10e un 11e vērtībā kuri tiks izlozēti pēc spinthewheel principa, respektīvi visi tie kas ieradīsies tās 5x reizes tiks pievienoti laimes ratā un tiks izlozēti 4x veiksmīgie , lai viss norisinātos godīgi un neteiktu ka rigged pasākums izlozēšu Es veidojot Live discord kanālā , nāks tuvāks laiks padošu info kur to varēs redzēt un cikos. Pievienošu skinu bildes vizuālam skatam! Laiks pierādīt ka varam nolasīties normāls bariņš un forši izklaidēties kopā!
Pasākuma galvenais vadītājs : maar4a
TTT noteikumi
TTT princips, kā spēlēt
Labs nedēļas vadītājs. Lai visiem veicas.
#loyalty
Labs topiks,bet es netikšu nevienā dienā .
Good luck pārējiem.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Tiekamies nakamnedēļ katru vakaru ā un šo svētdien jau
Ceeeeeee jjjaaaaaaaa 🫡
Zbis. Skatīšos pec situācijas varbut kadam nelaimigajam kko nosponsoresu izlozes veida. Man tikai sakumaa jāredz screeni.
Cik noprotu screeni bus katru vakaru shai topika?
Respektīvi nospēlējot visu laiku, pastāv iespēja neko nelaimēt. Neredzu iemeslu bezjēdzīgi pavadīt laiku "konkursā" kurā teorētiski var ar neko neuzvarēt, šajā gadījumā vairāk kā giveaway nekā konkurs.
Respektīvi, acīmredzams mantkārīgs, egoistisks precedents.
Pēdējā teikumā autors atklāti piebilda; «Laiks pierādīt ka varam nolasīties normāls bariņš un forši izklaidēties kopā!»
nu nez var paspelet
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 8.7 bistamiba: 30 [ 1.1 1.0 1.0 = 7.9 ]
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 20.0 bistamiba: 30 [ 1.0 1.0 1.0 = 20.0 ] |
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 78.8 bistamiba: 30 [ 1.0 0.6 1.0 = 105.5 ]
Izklausas ļoti interesanti, pateikšu arī draugiem par šo!!!!
Opa.
Mēmākais izpildījums grasās notikties.
Ceram ka bus ko pajat bisk , sen neesmu spelejis 1.6 , bet cs2 puikas saka Жалоба Жалоба наx.
Жизнь — это вопрос времени.
Nu ko 1 no 7 Vakariem noslēdzies , paldies visiem kuri ieradās , atsaucība bija patiešām liela un nolasījāmies veseli 19 cilvēki.
Ja šāda aktivitāte ar turēsies citos vakaros , tad tiks pielikts klāt arī 4 skins izlozē , taka tiekamies atkal visi rīt 20:00!!
Labvakar , veiksmīgi esam ar noslēguši 2 no 7 ttt nedēļas vakariem Šodien atsaucība bija vēl lielāka un gandrīz nolasījāmies full serveris
Šodien skrīnu uzņēmu ap 21:05 , brīdi kad spēlētāju skaits bija 27 spēlētāji , tā stabili 26 visslaik bijām serverī , par ko es šokēts ka spējām tā saliedēties , turpinam nākt ar nākamajās dienās un sitam vēl lielāku rekorda skaitu.
Tuvākajos vakaros man pašam dēļ darba sanāks nokavēt startu un ieradīšos ap 20:30 , bet man ir sarunāti palīgi kas var izdomāt uzņemt skrīnu jebkurā brīdī un viņiem ar būs acc lai pakontrolētu tur visu.
Šeit skrīns , pēc rītdienas skrīna ar centīšos jau savilkt galus un pierakstīt klāt cik reizes katrs jau bijis lai ir info par to kas un kā!!!
ooo šovakar jamauc ja?
Labvakar , veiksmīgi noslēdzām 3 no 7 ttt nedēļas vakariem , šodien skrīna patrāpījas 21 spēlētājs , prieks ka katru vakaru ir tāda atsauksme
Labā ziņa : Pateicoties jūsu aktivitātei ir pievienots 4 skins izlozei
Rīt es pats uz vietas nebūšu , jo diemžēl darbā būšu līdz 21:30 , bet sarunāšu cilvēku kas manā vietā uzņems skrīnu , taka nākam un spēlējam kā pēc grafika viss norādīts.
Pēc 3 dienām kāds izskatās saraksts :
Kikii (2x)
Hvz (3x)
KickMan Kick (2x)
Rujkins (2x)
maar4a (3x)
Crack (2x)
Oz1ris (2x)
traitors (2x)
BAARDA (3x)
Maize (2x)
Bam Bam (2x)
Prosta Goms.(3x)
Pro Man (3x)
Ibetaa (2x)
sin-Kiwi (2x)
Rubax (2x)
Omega (3x)
Skubs777 (2x)
pankuksh (2x)
Ventspilnieks (3x)
Unicorn
Heracleum (2x)
rulX
Hskill (3x)
Ardzeik
SintijaL (3x)
Deqwatian
k7 (2x)
es nezinu-Capture
Hrenovijs
santiz
Labvakar, esam veiksmīgi noslēguši 4 no 7(8) ttt nedēļas vakariem , šodienas skrīnā varam redzēt jaunu rekorda skaitu ar spēlētājiem, mēs sasniedzām veselu 28 spēlētāju skaitu
Žēl ka pašam nebija iespējas dēļ darba ierasties kaut uz minūti serverī , taču esmu priecīgs ka neskatoties uz to redzēju ka tāpat cilvēki sauc viens otru spēlēt un salasījās tāds zolīds bariņš , nu jau atliek tik mums nolasīt pilnu serveri
Iečekojam ar sākuma lapā ir izlikta aptauja par šo ttt nedēļu , jo es sākumā sačakarējos ar datumiem , sanāk ja taisam arī 17.11 datumā vakaru tad tie būs bijuši 8 vakari kopā kas ir vairāk kā nedēļa , bet nu jo vairāk jo labāk taču Tur vienkārši nobalsojam vai gribam finišēt 16.11 datumā ar ko sanāktu 7 vakari kopā vai 17.11 datumā ar ko sanāktu 8 vakari kopā. Ja turpināsim ar šādu aktivitāti ko zina varbūt sanāks man piesaistīt vēl kādu investoru 5 skinam uz izlozi. Sākām ar 2 skiniem un jau esam tikuši līdz 4. #KopāDaramLabasLietas.
qppykt, Krisiittz, Falcon, pTb|SPYDER, Kriksons, Jan4a, Ha3E, traitors, chubbynalwayshorny, **Nezināmā**, WickedLady, Zelts*, MAIZE., maar4a, Pickle Laura, One Tunnel, Deu, luīze, cruelcin, ihavelocity, KickMan Kick, Capture, HSkill, gary, h1x_immortals, `Barbija`, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Crack, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, Em4a, Rubax, Vecteevs, , 🌿🌿🌿, ZnT, beijbe_, pankuksh, 575, Kiwi :], Hybrid Minds, Pīle, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Ibetāa, Bam Bam, Venta, malbaro, duck, SintijaL, alska, ZeltaBlack, Spridzeklis, skubs777, PiGGy, inar4xx, Nurmachimaevmakachev, Oz1ris, Piziks, Matriks, Laurz, exit999, Fruzenty, Peak, Omega, Sandis., knejvs, C0ppy, NinjaC5, akasi, Bridzaa, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, Cirulitis, PaksPorgand, wishuamerryc, Krista, Unicorn, Amors, Mežpils, arthurqee, meister90, Wunderschlange, Kaprīzā, santiz, Latvians, 32x6JLsuPy, Wolfyy, pigmi , Siguldietis, 90_degrees, Ardzeik, asdfa