[CBAN] Tev ir bans no si servera
[CBAN] Vari sudzeties : w.kick.lv
[CBAN] Nobanotais nicks : Xtcent ( Xtcent )
[CBAN] Laiks palicis : 1 hour , 58 minutes and 18 seconds
[CBAN] Iemesls : Iemācies spēlēt bez suicide. ( de_dust2 )
[CBAN] Bana IP : 212.142.69.136 ( 212.142.69.136 )
[CBAN] Bana Steamid : STEAM_0 : 1 : 81702079 ( STEAM_0 : 1 : 81702079 )
[CBAN] Admins : Heracleum
https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=54584
https://failiem.lv/u/59zm3jtzdg
Neatdekvāts daunis izdomā random savus noteikumus, izdupsēt šādu indivīdu.
Izdomā savus noteikumus, un vēl pagarina banu jo aiz vaiga nav dabūjis.
https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=54585

Jā, nenoliegšu, ka "Nepamatoti" izbanoju Tevi laukā no servera, jo izbesīji. Kā tāds memļaks lieto "kill" bindu, lai nebojātu sev ranku, ja Tev nav skila, tad neesi pelnījis būt top3.
Bet, pēc bana Tu turpināji rakstīt no web čata UN aizvainot mani:
Uzliku banu un pēc tam turpināja rakstīt:
Viņam kā war3 adminam vajadzētu zināt noteikumos šo punktu:
5. Aizliegts gag vai ban laikā rakstīt caur webu, sods 12h bans webā, ar screenshot kā pierādījumu griezties pie weba administrācijas.
Administrāciju rokā dabūt nav iespējams, diemžēl, tāpēc arī pagarināts tika bans.
Es saprotu, ka cilvēkam ir problēmas ar galvu un noderētu ārstēties, bet tas nenozīmē, ka viņam ir dota zaļā gaisma, lai lamātos ar tādu statusu, kur tad ir manieres? Adminiem ir jārāda piemērs!
Uzskatu, ka garīgi slimiem cilvēkiem nevajag dot tādas pieejas, izdomās vēl sabojāt kaut ko serverī!
Sāc uzvesties savam vecumam atbilstoši nevis ārdīties, aizsvilties kā mazs bērns, tikai tāpēc, ka tiki izbanots no servera. Grow Up.
Vari neatbildet, Man nekrata ne tavs viedoklis, ne tas, kas tev ir sakāms, neesi mana laika vērts. Kad pieaugsi, izaudzēsi pārīti ar olām, tad droši varam veikt diskusiju kā divi pieauguši cilvēki, bet meanwhile, kamēr turpināsi raudāt un pīkstēt par visu, vari sēdēt kaktā un sūkāt īkšķi, neaizmirsti tik jaunajam main'am whatsappa pačīkstēt, probably to jau šajā momentā dari, heh.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Kā war3 adminam tev vajadētu zināt ka suicide nav aizliegts, un banu nevajadzēja nemaz likt virsū, ja tev psihika neatļauj spelēt spēles un nevārīties par nieka suicide un deļ tā sākt mētāt banus pa labi, pa kreisi tev vispār vajadzētu noņemt visas pieejas.
"Uzliku banu un pēc tam turpināja rakstīt:"
Banam vispār kā tādam nevajadzēja būt, lai aizliegtu čatu izmantot.
P.S vārds daunis tevi aizvainoja? gudrs jau nu noteikti neesi.
Kad pieaugsi, izaudzēsi pārīti ar olām, tad droši varam veikt diskusiju kā divi pieauguši cilvēki, bet meanwhile, kamēr turpināsi raudāt un pīkstēt par visu, vari sēdēt kaktā un sūkāt īkšķi
Ja tu būtu tik ļoti nobriedis kā apgalvo, ko šādu nemaz nebūtu rakstījis. (Interneta varonis)

vnk Xtcent par lamāšanos un neaudzinātību (jā teorētiski daunis nav lamuvārds, bet slimības diagnoze, bet tas ir vēl sliktāk, jo ir cilvēki kam rados ir kāds ar šo slimību un tas ir ļoti aizskaroši ka slimību izmanto kā lamuvārdu) atņemt adminu jo tā admins nedrīkst uzvesties un ir jārāda piemērs pārējiem un Latvians par nepamatotu banošanu atņemt adminu, ja nezin noteikumus un banus dala tāpēc, ka ir kāda personīga nepatika tad tāds cilvēks nevar būt admins un abiem bonusā bans no servera uz kādu nedēļu lai abi atpūšas šādu indivīdu dēļ arī daudzi negrib vairs spēlēt kopā, pašam besī ka ir tādi toksiski cilvēki un atceros, ka agrāk jb šitādas drāmas notika gandrīz katru dienu tas bija viens no lielākajiem iemesliem kāpēc pārtraucu vispār spēlēt. Nekas nav mainījies.
P.S. Nav personīga nepatika ne pret vienu no viņiem bet šitā nevar. Šo situāciju var izmantot kā piemēru citiem kā nedarīt. (tāpēc uzskatu ka sodam ir jābūt abiem un bargam)
Brīdināts. (c) cruelcin

Lai cik smiekligi tas nebutu Latvians pats ir izmantojis šo bindu. Protams nav demo pierādījumi bet vienmer kad biju tuvu killam vins uztaisija suicide un es tik chata bliezu: pussy uz ko atbilde bija: Ja tu mani nošautu es papistu daudz punktus vai kkas tamlīdzīgs. Aktīvākie spēlētāji noteikti to atcerēsies.
Brīdināts. (c) luīze

Šeit banam nebija jābūt par suicide. jo nav tāda punkta, kad to nedrīkst darīt ,bet pats personīgi ļoti gribētu lai tādu punktu ievieš.
Bans ir beidzies , Xtcent valdi valodu , tomēr esi war3 admins un jārāda labu priekš zīmi citiem , nevis sliktu.
Labots: No šodienas noteikumi ir mainīti:
13. Aizliegts izmantot kill komandu, lai izvairītos no nāves - brīdinājums, pēctam bans līdz 12h.
Slēgts.
akasi, gary, Just_lt, Latvians, unesco, ZeltaBlack, 🌿🌿🌿, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, why so serious?, Yinx, Exc, Krisiittz, -=^Elik^=-, Hybrid Minds, dedushka, *DIY*, **Nezināmā**, Vecteevs, chubbynalwayshorny, Bread Pitt 😎, Maruzha, pTb|SPYDER, BANZAI, Chemijs, ix de, Deu, Kalvix, `Barbija`, Spridzeklis, cruelcin, 32x6JLsuPy, ThePatronusCharm, knejvs, KickMan Kick, luīze, Jan4a, Wolfyy, Ibetāa, Moxley, WickedLady, Rubax, SHIT, inar4xx, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, HSkill, C0ppy, Pickle Laura, Bridzaa, PaksPorgand, tenblunt, Kiwi :], Pīle, pankuksh, maar4a, 575, Witch, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, ZnT, MAIZE., 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, siirups, eKs., Kamiks, Enemijs, arthurqee, alska, wishuamerryc, Venta, beijbe_, pigmi