Norise: Šovakar 07.12.2024 dd2.kick.lv 20:00-21:00!
Mape : 35hp_2
Labdien dārgie lietotāji , ienāca te šodien tāda spontānā ideja kad varētu ieiet pagraizīties serverī un tā nu tagad šis topiks ir radies.Dziļi kautkādos tekstos neizplūdīšu un uzreiz ķeršos pie lietas kā tad tas notiksies! Norādītajā laikā visi ierodamies un spēlējam 35hp_2 mapi un pavadam jautri laiku kopā un tad kādā brīdī (no 20:00-21:00) kurā izdomāšu uzņemšu skrīnu ar cilvēkiem kas ir ieradušies serverī un kuri kvalificēsies ratam uz balvu izlozi.
Balvas :
2x 5 ieuro kick.lv mājaslapā! (Kick.lv Sponsorē)
1x cs2 skins AK-47 | Point Disarray (Field-Tested) 11 euro steam marketā!
Kā tiks noskaidroti kuri būs tie laimīgie kas tiks pie balvām : Ja būsi redzams uzņemtajā skrīnā , tad tavs vārds tiks ievietots spinthewheel ratā un tev būs iespēja tikt uzgrieztam ratā , izlozi veikšu kick discord Publiskajā Voice kanālā pēc vakara beigām uz 21:15! Un lozēšu sekojoši , uzgriezīšu pirmo tas tiks pie 5 ieuro , uzgriezīšu otro tas tiks pie 5 ieuro un tad pēdējais vārds kurš paliks ratā tas tiks pie cs2 skina!!
DD2 servera noteikumi
Vakara vadītājs: maar4a
Būšu, jo topiku iemācījies uztaisīt!
Davaj, STRATBOY's nāks
Caur kartupeli ienākšu, redzes ka saies
Nu tas skins man noderes.
Жизнь — это вопрос времени.
varētu tas hskills nebūt, tad es točna nākšu
cerams ka pizikam internets nebus tad busu
Nav priekš manis , bet gjau būšu
Cerams hskill beidzot kompis nosvils no 1.6, tad es pat draugus pasaukšu uz nažu vakaru
būšu
Šito veco labu karti arī war3 vajadzētu ielikt , šo nevar laist garām
WOW
Riktīgi jautri, ehehe
Ļoti oriģināli, bez modiem etc pliks knife.
Labāk būtu kaut kāds surf_ski2
Piziks, 575, Jogijs, Zelts*, Hvz, Pickle Laura, Graydow, Maruzha, tenblunt, C0ppy, Kiwi :], luīze, maar4a, wishuamerryc, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, HSkill, snoopy, SintijaL, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Chemijs, traitors, ZeltaBlack, Capture, Venta, duck, Almighty., pTb|SPYDER, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Kalvix, 🌿🌿🌿, Ibetāa, Nurmachimaevmakachev, Vecteevs, One Tunnel, cruelcin, Jan4a, alska, **Nezināmā**, Deu, Hybrid Minds, Bridzaa, ZnT, gary, pankuksh, chubbynalwayshorny, knejvs, Dancits, inar4xx, WickedLady, efka, deqwatian357ANW, beijbe_, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, Latvians, MAIZE., pigmi , Rubax, Pīle, BAARDA, akasi, STRATBOY, Nalikens, KickMan Kick, Omega