bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Reklāma
5
0
topic
Uzmini cik maksā
boomix
Jauniņais
4 atbildes forumā
Online: 10h 29m 12s
Redzēts 14. februārī, 21:51
Pievienots, 28. janvārī, 19:31

Sveiki, draugi!

Gribu jums pastāstīt par savu hobij/side projektu – https://minicenu.lv – spēli, kurā iespējams jautri pavadīt savu brīvo laiku, vienlaikus minot dažādu Latvijas sludinājumu cenas.

Kā viss sākās?

Ideja radās pavisam vienkārši – sēdēju kopā ar draudzeni un čekojot ss.lv sludinājus, sapņoju par mašīnām, kuras nevaram atļauties. Lai padarītu procesu interesantāku, liku viņai vēl minēt cenas visiem sludinājumiem, ko skatījāmies. Tā radās doma – kāpēc gan nepārvērst šo par spēli? Īstenoju šo ideju dažu dienu laikā demo versijā, un atsaucība bija nereāla! Projekts ātri ieguva popularitāti – tas nonāca divu radio raidījumu uzmanības lokā, un par to vēl rakstīja kursors.lv, un kopsummā spēli izmēģināja vairāk nekā 10 000 spēlētāji. 

Kas šobrīd jauns?

Šobrīd esmu izlaidis jaunu minicenu.lv versiju! Šeit ir daudz vairāk sludinājumu, jauns un kvalitatīvi izstrādāts dizains, kā arī pieejams nedēļas tops, kurā vari sacensties ar citiem spēlētājiem. Spēle ir kļuvusi daudz ērtāka un aizraujošāka!

Kā spēlēt?

Spēlēt ir pavisam vienkārši:

1) Ienāc vietnē https://minicenu.lv – spēle ir pilnīgi bez maksas.

2) Spied pogu "Spēlēt" un izvēlies kategoriju, kurā vēlies minēt cenas.

3) Spēlē kopā ar draugiem! Lai to izdarītu, ielogojies, nosūti draugiem unikālo saiti, un varēsiet sacensties par visprecīzākajiem minējumiem.

Tie, kas reģistrējas, automātiski piedalās arī nedēļas topā – izaicinājums, kas piešķir spēlei papildu azartu!

Tavs viedoklis man ir ļoti svarīgs – esmu pateicīgs par jebkādiem komentāriem un atsauksmēm. Varbūt tev ir ierosinājumi, kā padarīt spēli vēl interesantāku, vai kādu jaunu kategoriju pievienot? Droši dalies ar savām idejām, būšu tiešām pateicīgs.

Pēdējo reizi rediģēja boomix, 29. janvārī, 09:53.
Bread Pitt 😎
Jauniņais
maiziite
716 atbildes forumā
Online: 12d 23h 41m
Redzēts Vakar, 19:55
4 Brīdinājumi
Pievienots, 29. janvārī, 06:48
0
Ja godīgi jāsaka ,ļoti interesanta spēle! :) Uzzini kaut ko jaunu. Good job! :)

Smejies vesels! Klīstošais latgalietis "Nameiz" - Video - nra.lv                   

Ibetāa
Meitene zeltene
Lietotājs
Lēdija
641 atbildes forumā
Online: 30d 9h 15m
Redzēts 14. februārī, 15:17
Pievienots, 29. janvārī, 07:57
0
iepriekšējā versija bija daudz spēlēta (diezgan ilgu laiku bija pazudusi) , šo arii pamēģinās

malacis

boomix
Jauniņais
4 atbildes forumā
Pievienots, 29. janvārī, 11:45
0
Bija kāds brīdis, kad iepriekšējā versija bija offline. Tur bija būtībā iemesls, gan dārgs hosts bija, gan arī projektam nebija nekādi ienākumi, pats sevi nevarēja segt. 

Bet prieks dzirdēt, ka ir jau kāds iepriekš spēlējis :) 

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9717 atbildes forumā
Online: 356d 18h 12m
Redzēts Vakar, 23:18
1 Brīdinājumi
Pievienots, 29. janvārī, 13:33
0
Es arī iepriekš jau esmu daudz spēlējis draugu lokā un dažreiz arī solo. Tāpat ik pa laikam cenšos jaunus cilvēkus piesaistīt, jo pašam patīk un kompānijā ir jautrāk. Koncepts interesants, prieks redzēt, ka spēle nav nekur pazudusi jau krietnu laiciņu. :)

Es pat īsti nezinu, ko varētu ieteikt spēles pilnveidošanā. Pats pamats ir labs un interesants. Vienmēr jau var izveidot kaut kādu sistēmu, kas piesaistītu spēlētājus katru dienu atvērt minicenu, bet tā kā tur pat nav profilu sistēma, tad īsti nav laikam kā to apvienot. Laikam jau atliek vienkārši strādāt pie reklamēšanas (cik nu tas ir iespējams un finansiāli atļauj).

P.s. Tev tur kāda slēptā sadarbība ar alfa romeo? Kad cenšās aiziet uz sludinājumu pēc minējuma, ir kāda 1/4 iespēja, ka aizmetīsies uz vienu konkrētu vecu alfa romeo grabažu. xD Tas sīkums, protams. Mums tas kā meme jau izveidojies, kad gribam apskatīties kādu sludinājumu un tur alfa romeo priekšā. :D

boomix
Jauniņais
4 atbildes forumā
Pievienots, 29. janvārī, 13:55
0
Vecajā versijā nebija profilu sistēma, tagad ir :) Saglabājas kopējais rezultāts, radās visas iepriekš spēlētās spēles, un var piedalīties kopējā topā. Protams, var arī spēlēt bez profilā.

Par to ikdienas ienākšanu, bija doma arī izveidot kādu dienas sludinājumu vai trīs ar topu, bet nu man šķiet tur baigi varētu čakarēt topu, draugi pasakot pareizās atbildes :D

Vispār jau plāni lieli, daudz vairāk jaunas kategorijas, kā piemēram, sexystyle preces, Latvijas valsts iepirkumi, airbnb, eskorta pakalpojumi (par šo gan nezinu, šķiet par traku :D) Būtu forši, ja jums būtu kāda ideja, par labu kategoriju. Vēl plāns izveidot daudz dažādas valstis, ka var minēt arī Amerikā Ņujorkas dzīvokļu cenas.

Es jau gribētu sadarbību ar alfa romeo, bet šobrīd rakstot sēžu maķī un gaidu, kad manu mercedes servisā salabos :D Tas noteikti tāpēc, ka šobrīd pievienotas tikai pāris markas auto, bet noteikti pievienošu vēl. 

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9717 atbildes forumā
Online: 356d 18h 12m
Redzēts Vakar, 23:18
1 Brīdinājumi
Pievienots, 29. janvārī, 14:14
0
Šaubos, ka tas alfa romeo metās tāpēc. Jo tad jau būtu kaut kāds randoms, bet tur metās tieši viens konkrēts alfa romeo sludinājums. Viņš var arī izmesties pēc tā, kad atmini, piemēram, dzīvoklim cenu. :D Bet nu tas štrunts.

Ja pareizi atceros, tad pēdējā reizē mēs aizgājām uz veco versiju atpakaļ, jo mums sāka mestiem zem visiem sludinājumiem arī leišu sludinājumi ar aprakstiem leišu valoda. Likās mazliet pārāk ekstrēmi. :D

Bet nu prieks redzēt, ka tiek strādāts pie spēles un lai izdodas sasniegt augstas virsotnes popularitātes ziņā, kā arī  nepadoties pie spēles pilnveidošanas. :)

boomix
Jauniņais
4 atbildes forumā
Pievienots, 29. janvārī, 14:40
0
Interesanti, iespējams tad tā ir kāda kļūda par to alfa romeo. Kā arī, viesu profilos nesaglabājas minētie sludinājumi. Ieteiktu reģistrēties, jo tad vienmēr būs unikālie sludinājumi. Kā arī, būtu rekomendēts vienmēr tikai vienam specifiskam cilvēkam veidot istabu, tas nodrošinātu, ka sludinājumi neatkārtojas. 

Bija dienas atpakaļ šāda kļūda par lietuviešu sludinājumiem, pats ar draugiem spēlējot pamainīju, tagad tā ir novērsta. Būtu priecīgs, ja visas šādas atrastās kļūdas varētu reportēt :)

Liels paldies, par labiem vārdiem un foršu atsauksmi, piešķiršu VIP vakarā, atsūti tik man PM savu e-pastu, ar ko reģistrējies. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0