bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
1
1
topic
Anglija atvadās ar neizšķirtu, Kostarika uzvar grupā
𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 24. jūnijā, 22:01

Anglija vs Kamerūna

 

 

Pasaules kausa D grupas trešās kārtas mačā Kostarikas un Anglijas mačs noslēdzās ar 0:0. Kostarika līdz ar to nodrošināja sev pirmo vietu grupā neatkarīgi no otra grupas mača iznākuma, savukārt angļi, kuri, jo īpaši otrajā puslaikā, kontrolēja bumbu vairāk un arī biežāk tika pie vārtu gūšanas iespējām, mājās tukšā tomēr nedevās - viens punkts trīs spēlēs.

Pirms spēles

 

Kostarika pirmajos divos mačos pamanījās pieveikt gan Urugvaju (3:1), gan Itāliju (1:0), jau nodrošinot sev vietu 1/8 finālā. Kostarikāņi šodien varēja atļauties pat zaudēt, bet saglabāt labas izredzes uz 1. vietu grupā – lai to iegūtu, Itālijai vai Urugvajai vajadzēja uzvarēt savstarpējā mačā ar pēc iespējas lielāku pārsvaru, lai iegūtu labāku vārtu attiecību nekā Kostarikai. Savukārt Anglija bija zaudējusi cerības uz 1/8 finālu, un Rojs Hodžsons šodien izdarīja deviņas izmaiņas pamatsastāvā, dodot iespēju uzspēlēt gandrīz pavisam citādam vienpadsmitniekam.

 

Daži momenti abām, loģisks 0:0

 

Kostarika nebija tālu no vārtu guvuma jau otrajā minūtē, kad pēc Kempbela sitiena no soda laukuma stūra bumba skāra vienu no angļu aizsargiem un lidoja tikai nedaudz garām tālajam vārtu augšējam stūrim. Anglija mača sākumā izskatījās visai nevarīgi – vienreiz labā situācijā nonāca Staridžs, taču bumba lidoja pamatīgi garām vārtiem. Ar laiku angļi sakārtoja savu spēli, taču puslaika vidū gandrīz ielaida – pēc Borhesa teicama soda sitiena Fosters ar grūtībām aizskāra bumbu, kas trāpīja pa pārliktni un atstāja laukumu.

Neilgi pēc tam Staridžs pēc centrējumu saņēma bumbu vārtu priekšā, centās tikt garām Dvartem, taču cīņā ar Kostarikas aizsargu krita. Lai arī izskatījās, ka Staridžs tika pagrūsts, tiesnesis 11 metru soda sitienu nepiešķīra. Puslaika beigās aktīvajam "Liverpool" uzbrucējam bija vēl viena iespēja izcelties – Staridžs no labas pozīcijas vārtu priekšā sita ar galvu, taču bumba lidoja pāri. 0:0 pēc puslaika.

 

 

Anglijai pārsvars, taču vārti netiek gūti

 

Anglija ļoti apņēmīgi uzsāka otro puslaiku un drīz varēja izvirzīties vadībā, kad bumba soda laukumā atlēca pie Staridža, taču Kostarikas vārtsargs Navass paspēja izskriet uz priekšu un bloķēt bumbu. Neilgi pirms savas nomaiņas aktivizējās Lalana, bieži esot ar bumbu kreisajā malā un vienā no pretuzbrukumiem arī cenšoties piespēlēt Staridžam vārtu priekšā, kur uzbrucējs neviena netraucēts būtu atklājis rezultātu. Navasam izdevās piespēli pārķert.65. minūtē angļi izspēlēja labu uzbrukumu, kas izvirzīja Staridžu lieliskā pozīcijā, taču viņam neizdevās trāpīt tālajā, apakšējā stūrī. Kostarika uzbruka reti un Fosteram, ja neskaita vienu sitienu distances, darba gandrīz nebija. Mača beigās laukumā devās arī Džerards un Rūnijs, otrajam no abiem bija arī viena neslikta iespēja, tomēr Anglijas otrā puslaika spiediens rezultātu nedeva – mačs noslēdzās ar 0:0. Angļi dodas mājās ar tikai vienu izcīnītu punktu, toties Kostarikai uzvara grupā.

 

 

Kostarika – Anglija [0:0]

______________________________________

Brīdinājumi: Gonsaless – Bārklijs, Lalana
Kostarika: Navass, Dvarte, Diass, Millers, Gamboa, Gonsaless, Teheda, Bolanjoss, Borhess (Rohass 78'), Kempbels (Urenja 65'), Breness (Bolanjoss 59')
Anglija: Fosters, Šo, Džounss, Keihils, Smolings, Milners (Rūnijs 76'), Vilšīrs (Džerards 73'), Bārklijs, Lampards, Lalana (Sterlings 62'), Staridžs
Galvenais tiesnesis: Žamels Haimudi (Alžīrija)

 

 

P.s izsakat savu vērtējumu par aprakstu :)

Pēdējo reizi rediģēja 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 2014. gada 24. jūnijā, 22:02.
 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
Berzerk.
Jauniņais
Badass.
372 atbildes forumā
Online: 2d 1h 56m
Redzēts 2015. gada 01. februārī, 21:54
Pievienots, 2014. gada 24. jūnijā, 22:07
0
post
Bija jauki palasīt, neizlasīju visu, jo redzēju maču, beidzot arī ar gramatiku viss ok.

Piegriezz šnabīīīt. ;)

v

PULSE
Jauniņais
PULSE
521 atbildes forumā
Online: 2d 11h 27m
Redzēts 2019. gada 28. februārī, 21:03
Pievienots, 2014. gada 25. jūnijā, 19:44
0
post

Berzerk. tak viņš joprojām rakstīt nemāk,jo viss ja nemaldos nokopēts no šejienes -http://sportacentrs.com/futbols…tu_kostarika_u">http://sportacentrs.com/futbols…tu_kostarika_u 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 4 ( 663 skatījumi )
Tessa&Hardin, juliet, Tvinks , sсhoKKur-