Mani sauc Janis , bilde nelikshju nav vajadziba
Man ir 16 gadu , dzivoju Auce , mani hobiji ir spelet cs , lasit kick.lv , sedet draugos , maskeret , peldet .
Itka ar sportu seviski nenodarbojos , mans moto ir <Nedari to , ko negribi lai dara tev>Brivaja laika es parasti , sezju pie datora , vai izeeju lauka , svaiga gaisa.
Esmu celojis , esmu pabijis Vacija , UK , Spanija un Igaunija , var ari pieskaitit Lietuva , bet ta ir te pat Uzzinaju par kick.lv no sava drauga , iespaids sakuma bija labs , vissvairak nepatik iedomigie admini... no comments,bet ta parsvara viss ok , visi draudzigi utt.
Nekas traks man galva nenak , gribu gullet ;d Es sevi raksturotu ka -izpalidzigu un draudzigu cilveku , izdomaju uzrakstit sasveicinasanos , lai citi varbut iepazitu mani tuvak Novelejums viiisiem - Nesaciet Drotot
Par spelem , mans niks ir Mte3endub<3 Nav bijushji citi niki , Esmu spelejis dr, jb , un cs pub , pirms tam esmu spelejis , Left For Dead 2 , Kiling Floor , Far Cry 3 , Dead Island , Rust , Among The Sleep . Vel neasmu piedalijies neviena turnira. Pa vidu , kad gribas fragot iespejams pat augshja ;d negribu but iedomigs .... Mani vissvairak redzesiet Foruma un IG jb.kick.
Uzredzi ar cienju Mte3endub<3.
caw pok3
nav bijuši citi niki? seriously?
bet nu sveiks. noformēts nesmuki :/
ja godīgi es nelasiju..
Sveicināts.
Pretīgs noformējums. ČAU
hello !!
stulbs noformejums, kas pokemonu zali sapipejies, kad noformēji?
Sveiks..-.-
Izlasiju, lidz pateici kad tev 16 gadi, un sapratu ka nav, jo neviens normals cilveks tava vecuma nerakstitu ar tadu gramatiku + tada noformejuma.
svx
KICK.LV FOREVER.
Sveiks
Izlasiju 1 teikumu! Talak noslinkoju ;d
Sveiks ;) :P
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
Sveicināts kickā,bet citreiz ieteiktu nedaudz ne tik krāsainu
Sveiks.
Sākumu izlasīju, bet tā arī apnikās....
Čau Kick'ā!
watafāk, kur es esmu?!?!?! murgs.
un par tiem nikiem.. čist zini, ka Tev nebija citi niki iepriekš?
čau..
Noformejums pedejais mesls! ;P Sveiks!
sveiks! Noformējums nepatika tāpēc arī nelasiju...
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Dodu tev 10 gadus,pokemons.