bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
0
topic
Rīgas Dinamo apspēlē Slovan un izcīna trešo uzvaru pēc kārtas
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts Vakar, 23:49
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 20. novembrī, 22:35

Pie uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionāta cīņā ceturtdien ticis Latvijas klubs Rīgas Dinamo, kas savā laukumā ar 1:0 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākijas komandu Bratislavas Slovan.

Pirmā trešdaļa

au mača sākumā bīstama situācija radās pie rīdzinieku vārtsarga Jakuba Sedlačeka vārtiem, taču Vāclavs Nedorosts no tuvas distances viņu nepārspēja. Pēcāk Rīgas komanda tika pie iespējas spēlēt vairākumā, kad noteikumi tika pārkāpti pret Gintu Meiju, taču tā laikā Slovan pamanījās izveidot bīstamu pretuzbrukumu, bet vārtus gūt viņiem neizdevās. Vairākuma izskaņā teicamu reidu uz Bratislavas kluba vārtiem veica Čārlzs Genovejs, kurš gan tika neatļauti turēts, tāpēc Latvijas klubs dažas sekundes varēja uzspēlēt lielajā vairākumā, taču tas izmantots netika, lai gan bija pāris bīstami metieni.

Pāris minūtes vēlāk Rīgas Dinamo pamanījās neizmantot vēl vienu vairākumu, lai gan teicama iespēja pārspēt pretinieku vārtsargu Jūhanu Baklundu no vārtu priekšas bija Kailam Vilsonam, turklāt lielisku izdevību neizmantoja arī pēdējā laikā rezultatīvi spēlējošais rīdzinieku uzbrucējs Līnuss Videls.

Otrā trešdaļa

Otrās trešdaļas sākumā neliels pārsvars piederēja Slovan hokejistiem, kas noveda pie pirmā mazākuma Latvijas komandai, ko nopelnīja Aleksandrs Jerofejevs. Vairākumu viesiem gan izmantot neizdevās, jo ļoti veiksmīgi aizsardzībā darbojās Rīgas Dinamo. Neilgi pēc mazākuma izturēšanas lieliska iespēja gūt vārtus bija Vilsonam, kurš gan tukšos vārtos nespēja raidīt atlēkušo ripu pēc Marcela Hosa metiena. Pēc nedaudz miegainā cīņas turpinājuma, kurā komandas izpelnījās arī pa abpusējam noraidījumam, pašā otrās trešdaļas izskaņā Roberts Bukarts trāpīja pa “Slovan” vienības vārtu stabu. Tiesa, neilgi pēc tam divu minūšu sodu par pretinieka klupināšanu nopelnīja Gints Meiju, bet piecas sekundes pirms perioda beigām rīdziniekus no vārtu zaudējuma glāba Sedlāčeks.

Trešā trešdaļa

Noslēdzošās trešdaļas sākumā Slovan hokejistiem tā arī neizdevās izmantot vairākumu, bet pēc tam divas minūtes nopelnīja arī Genovejs. Tiesa, vairākumā Bratislavas klubam neizdevās pat lāgā nostāties rīdzinieku aizsardzības zonā, bet pamatlaika turpinājumā abas komandas sāka spēlēt piesardzīgāk. Aptuveni sešas minūtes pirms pamatlaika beigām pie saviem vārtiem kļūdījās Rīgas Dinamo aizsargs Milans Jurčina, kuram atņēma ripu, taču mājiniekus no vārtu zaudējuma glāba Sedlāčeks. Turpmākajās minūtēs neviena no komandām ar bīstamām epizodēm neizcēlās, tāpēc cīņa turpinājās papildlaikā.

Papildlaiks

Jau pagarinājuma pašā sākumā divu minūšu noraidījumu saņēma Jurčina, bet tā laikā abpusēju noraidījumu saņēma Genovejs un Nedorosts, kuri pārāk aktīvi viens ar otru cīnījās vārtu priekšā. Vairākumu Slovan neizmantoja, lai gan sāncenši trāpīja pa Sedlāčeka sargāto vārtu stabu, bet pēc tam čehs rīdziniekus glāba. Pagarinājuma pēdējā minūtē izcila iespēja gūt uzvaras vārtus bija Bukartam, taču viņš, viens atstāts pretī vārtiem, nepārspēja Baklundu un trāpīja pa vārtu stabu. Noslēdzošās 14 papildlaika sekundēs rīdziniekiem bija iespēja spēlēt vairākumā, kas gan netika izmantots, jo Vilsons uzreiz saņēma noraidījumu par bloķēšanu.

Pēcspēles metieni

Savukārt pēcspēles metienu sērijā Štefans Ružička bija neprecīzs, bet nākamajā izgājienā vārtus neguva arī Lauris Dārziņš. Nesekmīga Slovan hokejistiem bija arī otrā sērija, kamēr Līnuss Videls rīdzinieku labā bija precīzs Uzvaru Rīgas Dinamo nodrošināja nākamais izgājiens no Bratislavas komandas puses, kad mājiniekus glāba Sedlāčeks.

 

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 8h 22m
Redzēts Vakar, 22:47
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 20. novembrī, 22:36
1
post

Foršs raksts, nezinu no kurienes kopēji, bet ļoti lasāms ;D

NIKE.
Jauniņais
Es smirdu
736 atbildes forumā
Online: 9d 4h 33m
Redzēts 2018. gada 10. februārī, 18:22
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 20. novembrī, 22:39
0
post
Malaci. Beidzot sakam uzvaram!!!
Cool Dude
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 14h 36m
Redzēts pirms 30 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 22. novembrī, 16:52
0
post

smuks M burts uz borta

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 2 ( 675 skatījumi )
Tessa&Hardin, sсhoKKur-