bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
0
topic
[KHL] SKA hokejisti pēcspēles metienos pārtrauc Rīgas Dinamo četru uzvaru sēriju
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 13. maijā, 23:49
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 15. janvārī, 22:35

Rīgas Dinamo Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionāta mačā ceturtdien savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Rietumu konferences un visas līgas vicelīderei Sanktpēterburgas SKA, pārtraucot savu četru uzvaru sēriju.

Pirmā trešdaļa

Jau pašā mača sākumā SKA hokejistiem pretuzbrukumā bija laba iespēja atklāt rezultātu, taču Panarins nespēja trāpīt par ripu. Mačs turpinājās augstā tempā, bet vairākkārt Rīgas Dinamo vārtsarga Jakuba Sedlāčeka modrību pārbaudīja viena no līgas lielākajām zvaigznēm Iļja Kovaļčuks. Pirmās trešdaļas viducī iniciatīvu pārņēma mājinieki no Rīgas, veicot vairākus nesekmīgus metienus pa Igora Šestjorkina cietoksni. Lai gan nedaudz lielāks pārsvars pirmajā periodā piederēja Sanktpēterburgas kluba hokejistiem, cīņa starp abām vienībām bija līdzvērtīga, rīdziniekiem atbildot ar pāris bīstamiem pretuzbrukumiem.

Otrā trešdaļa

Otrās trešdaļas sākumā Rīgas Dinamo izdevās atklāt dueļa rezultātu, kad pretuzbrukumā aizskrēja Dārziņš, kurš, apspēlējot viesu aizsargu, raidīja ripu viesu tālajā vārtu stūrī. Pēc vārtu guvuma spēle aktivizējās, un rīdzinieku vārtos vairākkārt lieliski spēlēja Sedlāčeks, glābjot komandu no vārtu zaudējuma. Lai gan iespējas gūt vārtus Latvijas vienībai netrūka, 33.minūtē SKA panāca izlīdzinājumu, kad vārtus guva Dadonovs. Pēcāk laba iespēja gūt vārtus bija Čārlzam Genovejam, taču viņam ripu vārtos iestumt neizdevās. Trešdaļas izskaņā lielāks pārsvars piederēja Sanktpēterburgas kluba hokejistiem, taču rezultāts nemainījās.

Trešā trešdaļa

Noslēdzošās trešdaļas sākumā iniciatīva piederēja SKA hokejistiem, turklāt sestajā minūtē tas vainagojās panākumiem, kad pēc lieliskas saspēles viesus vadībā izvirzīja Dadonovs. Dažas minūtes vēlāk pirmo noraidījumu šajā cīņā izpelnījās Broks Troters, kurš tika sodīts ar divām minūtēm par pretinieka klupināšanu. Tiesa, SKA hokejisti tajā neko nopietnu izveidot nepaguva, jo divas soda minūtes par bīstamu spēli ar augsti paceltu nūju nopelnīja Antons Belovs. Līdz ar to rīdziniekiem īsu brīdi bija iespēja spēlēt vairākumā, taču – par spīti Mika Indraša izdarītiem diviem metieniem – panākt izlīdzinājumu mājiniekiem neizdevās.

 

 

Tomēr tas izdevās dažas minūtes vēlāk, kad pēc cīņas vārtu priekšā 59.minūtē otros vārtus Rīgas kluba labā guva M.Rēdlihs. Pamatlaika pēdējā minūtē gan SKA klubam piederēja liels pārsvars, taču vārtu guvumā viņi to nepārvērta, tāpēc duelis turpinājās papildlaikā.

Pagarinājums un pēcspēles metieni

Pagarinājumā starp abām komandām aizritēja aktīva spēle, turklāt Rīgas Dinamo rindās bīstami uzbruka Andris Džeriņš un Dārziņš. Pēdējā papildlaika minūtē lieliska iespēja izraut uzvaru bija Genovejam, taču viņa metiens pēc Indraša piespēles bija neveiksmīgs.

 

 

Vēlāk sekojošajos pēcspēles metienos kā pirmais savu bullīti izpildīja slavenais Kovaļčuks, kurš bija nesekmīgs savā mēģinājumā. Pēc tam savu izdevību nerealizēja Roberts Bukarts, to atsitot pretinieku vārtsargam. Turpinājumā savu bullīti neizmantoja arī Panarins, kamēr Dārziņš izgājienā paklupa. Kā trešais pēcspēles metienu izpildīt devās Romāns Červenka, bet teicami nospēlēja Sedlāčeks, bet pēc tam Līnuss Videls arī savu iespēju nerealizēja.

 

 

Ceturto sēriju pirmie sāka rīdzinieki, to neveiksmīgi sākot Indrašim, kamēr Panarins pārspēja Sedlāčeku un nodrošināja uzvaru SKA komandai.

 

 

Cool Dude
Skatās sākumlapu
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 16h 13m
Redzēts pirms 20 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 16. janvārī, 16:34
0
post

ehhh tik tuvu bija, nu mbe nakoš reiz paveiksies vairāk

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 16. janvārī, 19:07
0
post

Noteikti paveiksies. Cerēsim.

Rihs*
Jauniņais
1707 atbildes forumā
Online: 14d 16h 49m
Redzēts 2022. gada 05. oktobrī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 16. janvārī, 21:52
0
post

žēl tik labi iesākām.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 9 ( 606 skatījumi )
Tessa&Hardin, Chemijs, Rihs*, MercuriaL*, Cool Dude, SkyBitch, sсhoKKur-, the Captain., LatvietisNU