bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
0
0
topic
Vienmēr aizej uz tualeti, pirms kaut kur ej!
Snuffeklis
V.I.P.
lalala
lalala
994 atbildes forumā
Online: 47d 16h 15m
Redzēts 2023. gada 08. februārī, 14:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 12. februārī, 10:28

"Mūsu grupā mācās meitene Anna. Viņai ir lielas zilas acis, vina ir blondine ar skaistu figūru. Kantejas klāt visi, bet pagaidam vina visus atšuj. Nu vot pagajušajā piektdienā man sagribejas vinai uzrakstit SMS. Negaiditi vina man atbildeja. Vards varda, sarunajam tikties kafejnicā pēc stundas. Kafejnica ir pie vinas majas, bet man jabrauc cauri visai pilsetai. 

Es ātri gerbjos, tiri piri, pēkšņi jutu, ka gribas di*st. Ne tik specigi, druscin tikai... Bet gribas. Laika padirst vairs nav. Nu domaju, rupjiiba, atgriezīšos mā'jās un padi*sišu. Ķeru taxi un braucu uz kafejnicu, pasutu kafiju. Anniņa atnaca, vinai Martini, man alu... Juutu ka jau gribu arii mīzt un di*st, bet ne tik specigi... 

Bet te Annina saka-A braucam pie mani, man ome mājās baigos gardumus uztaisijusi..Vot šajā vietaa man vajadzeja vinu pasutit di*st, bet es tak nezinaju kas kā viss beigsies! Nu saku-davai, braucam. Bet mīzt gribās, dirst ari, bet neērti teikt, tipa, pagaidi es uz tualeti. Atbraucam pie gvinas, ome tik jauka, krauj man kotletītes, kāpostinus... 

BĻ*D ES DI*ST GRIBU, NEVARU VAIRS!!!Mīzt ari tgd gribas vairak.. Nu vot tgd sākās. Sēžui es ar sķību purnu un riju, blakus Anna ar savu rociņu masē man kāju.. Tagad es gribu mīzt, di*st, pietam man vel riks stav.. Ome te pēkšni atcohnijas, ka vinai serialu jaskatas. A jūs bērni sēdiet. Es vairs nevaru izturet, uzvelku smaidu uz sejas, un saku Anniņais, ka vajag uz tualeti. Viņa-jā, jā protams. 

Aizskrienu uz tualeti, bet tur..Di*st, mīzt un stāv!!! ar ko lai sak!!?? 

1. Nu es pieliecos, cenšos iebazt savu stieni tualetes podā lai pamiztu. Atslābinu muskuļus un juutu ka sudi nak ara no pakaļas. 

2. STOP!! Labāk apsedisos , izdirsisos, censoties neapmizties. Apsedos, saspiedu locekli, cenšos di*st un vienlaicigi saku miizt. 

3. STOP! Gandriz zaudeju samaņu no dilemmas DI*ST-MĪZT-STIENIS. Sēzot tualetē centos nolaist riku starp kājām tualetee, bet stienis...gandriz salauzu vinu. Pa to laiku uz gridas jau bija neliela peļķe. Es pieliecos lai riks butu podā, bet pakaļa perpendekulāri tam, domaju ka trāpīšu. Nekā, nedaudz apdirsu tualeti, jau smird. 

4. Apāc 

.5. UN TE PĀR MANI NĀCA APSKAIDRIBA! Padi*st un pamiizt vienlaicigi var vanna, bet pec tam noskalot! 

6. Sēžos vannā un...padirsu, pamiizu, bet rīks tā arii stav...nu labi, lai stav, vairs netrauce. 

7. Ņemu dušu un saku skalot sūdus. Bet vini netek cauri, tur BĻ*D ir reste. Ar rokam izgrust ari nevaru. Smird nežēlīgi, vanna piepildās, sudi peld. 

8. ATKAL PANIKA. Un te pēkšņi klauvejieni pie durvim. Anniņas balss-kapec tu iesledzi dušu?-Nu es nolemu ieiet dušā!-tu galigi traks esi?-Doamju ar sex nodarboties.-KO??? Es eju iekša.-Lūdzu tevi, neej!! 

Smirdoņai laikam vajadzeja nokļūt lidz durvim un ..... tur vnk tada bilde. Stavu bez apakšbiksem vannā ar stavosu riku, ar fekāliju atlikumiem pa visu kermeni, vanna pilna ar brunu udeni, kurā peld sūdi, grīda apmiizta un apdi*sta. 

Anniņas kliedzienu es neaizmirsīšu nekad. Es savacu savas mantas, izskreju koridora un rāvos uz izejas durviim.Pedejais ko atceros bija tās aptrakušās omes acis, kas reaģēja uz mazmeitas kliedziena skaņu un puskailu mani sūdos ar stāvošu riiku, pingvīna pozā skrienot pa koridoru uz izejas pusi. Ātri noslaucijos ar turpat atrastajā, aviizēm un braucu uz mājām. Universitātē nebiju jau 3 dienas un diez vai kādreiz tur raaadisos. 

Pamaciba-vienmer padi*siet pirms kaut kur ejat. :D

Rihs*
Jauniņais
1707 atbildes forumā
Online: 14d 16h 49m
Redzēts 2022. gada 05. oktobrī, 13:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 12. februārī, 10:43
0
post
Shis. Ir bijis ielikts
sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 12. februārī, 11:53
0
post

Īpaši smieklīgi nebija, bet pasmaidīt var. :D

LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 12. februārī, 11:57
0
post

Šitais jau bija ....
 

 

 

Snuffeklis
V.I.P.
lalala
lalala
994 atbildes forumā
Online: 47d 16h 15m
Redzēts 2023. gada 08. februārī, 14:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 12. februārī, 13:39
0
post
SniperLV, es šo sapratu kad peteica pirmi reiz!+1warn!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 12 ( 766 skatījumi )
Snuffeklis, Enemijs, esportinsh, ~Evils~, Sajma, Chemijs, sсhoKKur-, LatvietisNU, Strelnieks., GalvenaisKrapalis, Swaggy P., Rihs*