* Tev jābūt pabeigušam pamatskolu ( 9. klasi ) - vidējā.
* Tev jābūt reģistrētam forumā vismaz mēnesi - Ir.
* Tev jābūt vismaz 100 postiem - Ir.
* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti) - Nav.
* Kādam no moderātora/administrātoriem vai mainiem par tevi ir jāgalvo - Ir (Chemijs).
* Ir jābūt vajadzībai pēc moderātora ( ka šobrīdējie netiktu galā ) - Ir.
* Tev jāmāk gramatiski pareizi rakstīt - Māku.
* Tev jābūt atbildības sajūtai un savaldīgumam - Domāju, ka ir.
* Nekādu lamuvārdu vai citu lietotāju aizvainošanas, nekad - Reizēm gadās.
Pieteikums
* Tavs vecums - 18 (tulīt 19).
* Links uz sasveicināšanās topiku - http://www.kick.lv/forums/topic…-llz-aka-ilze/">http://www.kick.lv/forums/topic…-llz-aka-ilze/
* CIk dienas esi reģistrēts - kopš 12.09.2014.
* Postu skaits - 195.
* moderātora/administrātora vai maina nicks kurš par tevi galvo - Chemijs.
* Kāpēc domā ka šobrīd ir ļoti vajadzīgs moderātors? - Jo pašlaik nav neviena moderātora.
* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi? - Jo pārsvarā esmu aktīvs vakaros/naktīs, kad nav neviens onlainā, kas varētu kontrolēt forumā notiekošo. Kā arī esmu spējīgs pa dienu palīdzēt uzturēt kārtību forumā.
REC Jo tā vajag.
nuuu Rec
anti
Jajajajajajā, savādāk kk kā vergam katru dienu jāstrādā kā vienīgajam aktīvajam moderātoram
llz ir vislabākais kandidāts
Rec ,ja apsoli uz maniem pārkāpumiem pievērt acis
Bet ja nopietni ,tad rekomendēju ,ļoti aktīvs esi un cik esmu ievērojis arī stingrs.
Just REC
anti
Dodu rec, mums laikam tik viens ir, un tam pašam vajag palīdzību :/ Bet pats par sevi kandidāts labs, attieksme normāla, pačatot var, galva arī ganjau ir uz pleciem and jā vispār viss oki.
tak rec.
man jau dažreiz žēl paliek Arņa, ka visi moderātora pienākumi ir jādara viņam vienam pašam. derētu arī tiem, kas vairs nav aktīvi, moderātora statusus noņemt, lai vēl kāds sakarīgs, aktīvs lietotājs var uzrakstīt pieteikumu.
čalis Tu esi sakarīgs un, manuprāt, sūdus nevarīsi.
lai Tev veicas.
Anti,. tu man nepatīc
REC, lai veicas kāpēc? jo Tu esi ļoti aktīvs, vienmēr kad esmu on Tu arī esi un domāju, ka tiksi galā un forumu uzturēsi kārtībā.
Gribi kontrolēt notiekošo, kamēr neviena nav online?
Rec
llz = 3 burti
rec = 3 burti
nu tad rec
rec
tax pox to pieteikumu, atteikts, anti, nekad mūžā. vēl gribu teikt, ka arnis tiek galā viens, vēl moderātorus un <aizvainojums>, nē pls, pilns šeit insektu.
llz - 3 burti
anti - 4 burti
nu tad anti
Kaut kā negribās neko daudz rakstīt, baigais slinkums šodien. Viss ko es gribēju no Tevis, es dabūju. Tu apsolīji ka mainīsi attieksmi pret spēlētājiem. Tas ir galvenais. Un vēl uzlabo aktivitāti. ))
Rekomendēju
anti, bet tas te neko tāpat nemainīs. gg
pēc Reiņa pieprasijuma, pamatojums: es lieku šim kadram anti, jo viņš tiešām ir kadrs.
1) Viņš nav aktīvs. llz nav aktīvs webā. viņš nemēģina labot šo bardaku, kas notiek ar tiem spamiem. Būtu labi, ja tiktu izveidots vismaz viens topiks ar problēmu, pamatojumu un tās risināšanas veidu.
2) Viņš ir ''aizvainojums''. llz nav adekvāts, viņš vairāk balstās un emocijām, tātad uz patīk/nepatīk principa. Es esmu jau ar to saskāries, kad izbanoju llz no servera par admin abuse, un viņš to bija pelnijis un tas bija pilnīgi pamatots bans. Tad webā uzreiz sekoja frāze ''pajobals, es atriebšos'' un nākamajā dienā, kad bans jau viņam bija beidzies, es ienākot serverī uzreiz norāvu banu uz 2dienām, kas bija pilnīgs absurds. Bet nu tikpat ātri cik biju banots, arī dabuju unbanu, jo visi saprata, ka llz nav no gudrākajiem.
3) Man viņš nepatīk. Manuprāt, adminam/moderātoram, da jebkādam statusa ieņemošai personai, jābūt saprotošai un pretī nākošai. Bet šis tik dara, kā vada tizlos konkursus, kuros ir viens un tas pats 100x, kas jau pierāda, ka viņam nav labi attīstījusies fantāzija, respektīvi viņš nav daudzpusīgs, bet moderātoram tādam ir jābūt lai labāk izprastu problēmu. Un viņš daudziem nepatīk un tas arī jau par kko liecina, protams no normāliem cilvēkiem, nejau maziem bērniem kas akli šauj jb.
Ļoti lūdzu visus pamatot savus rec vai anti vai arī tie netiks gandrīz galā ņemti vērā, tas ir vajadzīgs lai saprastu vai tas tiek ielikts tikai dēļ tā ka llz ir draugs vai ienadnieks, vai arī tāpēc ka reāli tiek izvērtēts vai viņš būtu labs moderātors.
Jan4a, knejvs, Hazard, Kubi, pankuksh, Fally, Unicorn, sneiks, Fuk`dantE., Rubax, Vortex, Kokaīns, Jogijs, JankezO, Pizhikz, artistic, Mandarīns, Obijs, GoLatvian, charming, 9904, Twisted, Snuffeklis, _SurfSand_, Sajma, LOLYOU, Madness, SemKa, lucifers, Sexigais_Morgans, Mars_sd, FeLvGoT, f0q, MAVERIK, LatvietisNU, kpucmepc, Lana Del Spray, Ebzy, Dievins, Andritis!!, JustBlaze237, KranlauzisOlsitejs, Apocalypse, SPEEDLINKK 337, bdmkuu, MiXiEEE, napFFy, Chemijs, Amors, FreshhH, skaļums, Tvinks , zangis, anony, DaFey, Cilveks, tupiks, zaf, Nighterance, EAZY., MercuriaL*, siirups, rincis, MA1M, the Captain., ?, S!n, sсhoKKur-, ⛔lolwut?, FIN., viskijs, Strelnieks., Burkāns, Dibenu_piraats, juliet, Cool Dude, ǝᴉʞooƆ, reklāma, wavy.g, suP.?, Evija^, Swaggy P., 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, tepej, Dalī, Noravajumtu, whateverusay.*, Enemijs, Rihs*, Daņiks, blonda