bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
0
0
topic
NHL NAKTS REZULTĀTI
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 13. maijā, 23:49
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 05. aprīlī, 13:10

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona strauji tuvojas beigām, komandām cīnoties par atlikušajām vietām izslēgšanas spēlēs. Austrumu konferencē uz atlikušajām četrām vietām pretendē piecas vienības, tikmēr Rietumu konferencē teorētiskas izredzes saglabā septiņi klubi (arī uz četrām vietām).

Cīņā par "play-off" šonakt piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Bostonas "Bruins", kas ar 2:1 pēcspēles metienos uzveica Toronto "Maple Leafs". Bostonas vārtsargs Tūka Rasks atvairīja 27 metienus, tikmēr viņa kolēģis Toronto komandā Džeimss Raimers tika galā ar 49 ripām. Trešo panākumu pēc kārtas šonakt izcīnīja devītajā vietā esošie Otavas "Senators", kas ar 4:3 pagarinājumā uzvarēja Vašingtonas "Capitals". Uzvaras vārtus guva Kails Turiss.

Rietumu konferencē svarīgu uzvaru šonakt izcīnīja čempioni Losandželosas "Kings", kas ar 3:1 uzvarēja Kolorādo "Avalanche". Pagājušās sezonas uzvarētāji ļāva līdz saviem vārtiem nonākt tikai 10 pretinieku metieniem, kas ir sliktākais kādas komandas uzbrukuma rādītājs šosezon. "Avalanche" līdz ar šo neveiksmi zaudēja pat teorētiskas izredzes iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

"Play-off" cerības saglabāja Dalasas "Stars", kas ar 4:3 izbraukumā uzveica vienu no Rietumu konferences līdervienībām Nešvilas "Predators". Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Koudijs Īkinss, kurš realizēja soda metienu. Šī bija pirmā spēle šosezon, kad pagarinājumā uzvaras vārti tika gūti ar soda metiena palīdzību. "Stars" vēsturē tas bija pirmais gadījums.

Lielisku sniegumu turpina demonstrēt Kolumbusas "Blue Jackets", kas gan vairāk necīnās par "play-off". Austrumu konferences 11. spēcīgākā komanda svinēja devīto uzvaru pēc kārtas, ar 5:3 pārspējot Pitsburgas "Penguins". Deviņi panākumi deviņās spēlēs ir labākais rādītājs "Blue Jackets" vēsturē.

Zaudējumu šonakt piedzīvoja Teda Nolana un Artūra Irbes trenētais Bufalo "Sabres", kas bez savainotā Zemgus Girgensona ar 0:3 piekāpās Ņujorkas "Islanders". Bufalo rindās debiju piedzīvoja 21 gadu vecais krievu vārtsargs Andrejs Makarovs, kurš tika galā ar 33 "Islanders" metieniem.

 

 

Cool Dude
Skatās sākumlapu
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 328d 15h 46m
Redzēts pirms 11 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 07. aprīlī, 18:00
0
post

nez kuri tiks finālā? kkur būs jāpamekle pēdēja spēle.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 8 ( 774 skatījumi )
LatvietisNU, siirups, Enemijs, Cool Dude, wavy.g, sсhoKKur-, Tvinks , Kiwi :]