Pieteikums:
1. Niks(niki) serverī GDNSS
2. Links uz taviem statiem http://www.kick.lv/cs/stats/hls…sortorder=desc
Prasības:
1. Izvēlētajā serverī nospēlētas 60 stundas (cik ir?) 86
3. Vismaz 16 gadi (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) (cik ir?) 19 (pēc 40.dienām,paliek 20.gadu)
4. Iepriekšēja adminēšanas pieredze (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) cs.boxg/dr.boxg (serveris vairāk nepastāv) nevazājos no servera uz serveri. Kādus 2-3gadus mošk.
5. Vismaz 1 admins no servera, kurš par tevi galvo (kurš/kuri?) Negribēju uzbāzties nevienam,tāpēc nebūs.
6. Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas (cik ilgi?) Reģistrējies 21 decembris 2014
7. Jābūt sasveicināšanās tēmai forumā (links uz topiku) http://www.kick.lv/forums/topic…a-ramelis-mp3/
8. Jābūt labai aktīvitātei forumā Gan/gan. Bet nu jau šeit esmu katru dienu.
9. Nedrīkst būt neviena neattaisnota sūdzība par tevi Esmu godīgs
10. Serverī ir jābūt vajadzībai pēc admina (kāda? vai tavuprāt trūkst adminu?) Misiju nepildīšana,sēdēšana bāzē,spēlētāji kuri lieto papildprogrammas,traucē spēlēt(bloķē komandas biedrus/apžilbina komandas biedrus) un ar mutisku aizrādījumu vien nepietiek. Tāpēc es esmu šeit.
11. Jābūt nodotiem vismaz 3 noteikumu pārkāpējiem konkrētajā serverī, uz kuru raksti pieteikumu (linki uz topikiem) Esmu no tiem, kas izmanto /calladmin un steam`ā saucu Faz(kurš diemžēl ir atstādināts no amata, cik saprotu)
12. Vai tu esi "Ziedotājs" ? (Ziedotājs skaitās kad projektam ir noziedojis vismaz 15 Eiro) Transports dārgs, īre nav no lētākajām, komunālie maksājumi, jāmaksā par internetu lai varētu spēlēt cs`. Tāpēc nebūs.. :/ un jāēd arī. Un man garšo alus.
p.s Saprotu kad neatbilst pēc noteikumiem mans pieteikums,bet liekas kad pub`ā ir vajadzība pēc palīdzības.
p.s.s Dēļ tiem lagiem un mapes maiņām tikai uz dd22x2 negribējās uzturēties serverī pat 10min.
Nav nodotie pārkāpēji, tā iemesla dēļ.. Anti..
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Ļoti ļoti ļoti maziņš rec, tikai ar norunu ka tu uzlabotu savu aktivitāti, jo pēc statiem pavadi serverī vidēji mazāk kā stundu dienā - tas ir mazāk kā minimums lai paliktu par adminu. Ja tā tas turpinātos acc tiktu tāpat noņemts pēc 2 nedēļam
Rec.
Ilgi neesi redzēts bet REC .
Rekomendēju .
rec
hmmm aktivitāte serverī diemžēl nav tā spīdošākā (JA NEUZLABOSI , TAD TĀPAT TEV NOŅEMS ACC) , bet admins domāju varētu būt labs, tāka došu REC
Rec
čiepa, viņš ir sakarīgs cilvēks (kautgan te jau tagad var jautāt kas tādses esmu, jāā esmu neaktīvs diezgan,jo mana dzīve nu ir savādāk iekārtojusies.. , bet par šo cilvēku es varu garantēt. tātad REC.
Labāk siltā miklā aliņā,nekā sausā raupjā dūrītē.
Varbūt, lai pamēģina?
Rec.
REC
Kartupeli beidz piekasities pie cilvekiem, pats neesi labaks!
REC, Es domaju tev izdosies.
Būtu stabils REC, bēēēt - čiteri!? Varēji tos trīs savākt ;). Bet nu adminus vajga pubā, vienkārši vajag!!!
rec
Lamāšanās liela,bet pubaa shausmiigi vajag adminus,tapec ari mazs rec.
9 posti par 13h nosēdēšanu, nopietni ? Ja Acc dabūsi, tad aktivitāte neuzlabosies. Tātad forumā esi 0
Nav galvotāja ,varēji kādam uzprasīt, jo šis punkts ir ļoti svarīgs, saki ka negribu uzbāsties?, vnk slinkums.
Pa 86 h varēji reportēt ļoti mierīgi 3 čiterus, slinkums atkal.
No manis ANTI
Varēji pacensties nostučīt čiterus, būtu pierādijis sevi, un man būtu bijis ko darīt.
Neutral,bet vairāk uz recekli.
Chemijs visu pateica. rec
Galvotāja nav, nodotie cheateri nav, tie man liekas ir visvieglākie izpildāmie punkti. ANTI
lucifers, GDNSS, Lakrica, gaz1kkk., Tvinks , attach, b0t1cH, ZigaaMs, Obijs, Kocinss, MercuriaL*, Bobijs varenais šāvējs, siirups, zaf, 47th, tupiks, SPEEDLINKK 337, Noravajumtu, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 9904, Kokaīns, the Captain., kpucmepc, Minka, dzēsts profils, Ahri senpai, NDancer, Cool Dude, jevrika, viskijs, FIN., ⛔lolwut?, Snuffeklis, whateverusay.*, blonda, FreshhH, Jogijs, DZIVNIEKS, stan, Dalī, Enemijs, sсhoKKur-, as gSGEasDS, LatvietisNU, JankezO, Daņiks, juliet, Azumi, Kartupelis, charming, S!n, MAVERIK, Mars_sd, Chemijs, Strelnieks.