Kick Pushup challenge #6
Atsāku agrāk iemīļotos atpiešanās challenge.
Apmēram reizi 2 nedēļās es izveidošu topiku, kura laikā būs kas vēlēsies jāatpiežas cik daudz reižu var un rezultātu jāieposto, un jāsalīdzina ar pagājušas nedēļas.
Par šo challenge nav nekādas balvas, tas ir tīri priekš sevis un manuprāt būtu interesanti redzēt kā kāds progresētu nedēļu laikā.
Par rezultātu lūgums nemelot vai arī tas izbojās pilnīgi vissu, ja rezultāts ir tiešām liels, lūgums pastāstīt no kurienes un cik ilgi esi tā ietrenējies lai mēs citi nesāktu strīdus par to ka tas nav īsts
Atbildes kuri nesaturēs rezultātu vai nebūs sakarā ar šo challenge tiks dzēstas un lietotājs saņems brīdinājumu
Kā pareizi atspiesties:
Rokām obligāti jābūt augšējā pozīcijā pilnībā iztaisnotām, un mugurai ir arī visu laiku jābūt taisnai, pretējā gadījumā neskaitas.
Drīkst atpiesties uz kulaciņiem ja to vēlas.
Paraugs (un arī mans rezultāts)
Rezultāts: Atspiedos 35 reizes
Pagājušo reizi bija: 38 reizes
INFO: Paliek sliktāk un sliktāk, GOGOGO atrofēšanās kill mepls
P.S.
Par rezultātu pilnībā aizliegts smieties, pat ja kāds atspiedīsies ļoti maz. Vai arī daudzi nepiedalīsies vispār.
have fun
Šis ir challenge, kas nozīmē ka nedrīkst postot rezultātu ko piemēram atspiedās vakar vai aizvakar, vai arī labāko rezultātu. Tieši šo topiku lasot ir jāiziet atspiesties un jāuzraksta ciparu cik daudz sanāca
1 reize , rīt mēģināšu 2
41 reizi, pēdējas 5 reizes likās, ka iet mūžību
uhh sen neesmu neko darijis bet savu reizi pievelkos un piepumpējos un rezultats šodienas 26reizes es zinu ka varu vairāk
hei i know you don't smoke a weed i know this but i will get you high today because it's friday you ain't got no job, and ain't got shit to do
56
Katru rītu
Rezultāts - 60. (2x - 30 x 2)
Pagaišo reizi bija ~50 (2x)
39
60
Iepriekšējā reizē bija vairāk noteikti. Šoreiz mazāk, jo iegādājos push-up bars, kas piedod papildus slodzi un padara to lietu grūtāku.
https://instagram.com/rolandsviksna/ CHECK AUT MAI INSTAGRAM BLJAET
Melone, priekš izaicinājumu jāveic max skaits vienā piegājienā.
60
27
Tiko 51x
Nesen... 49x
Neteiksim ka ar roku spēku nodarbojos. Labāk vajag uzreiz sprintu, vai tāllekšanu. Tā jau būs cita lieta.
Ar pirmo mēģinajumu 45 .
Progresu neredzu jo parasti atspiežos
http://
Man ir poha, man ir grūti.. 1 izspiedu!
Rīt redzēsim progresu, varbūt
67 reizes.
Katru 6dienu apmekleeju svaru zaali.
Kas netic, varu skype ar kameru pieradit ;)
Zipster, ieliec youtube, novertēsim tavus atspiedienus, gan jau ka knapi tik elkoņus ieliec... es tā saku jo es vnk esmu atrofējies un heitoju visus kuri var piepumpēties vairāk par 40
47
Chyyy, alska, Jan4a, cruelcin, Tadzhx, Kiwi :], Zane, Hazard, Volesa, pigmi , radžiņš, BANZAI, KOB, cyruss, MateYz, bnation-, Yousef, HaRZz, kriks, ZombikOzy, EvE, Dzokelz, Lakrica, def., Fuk`dantE., ANormalStick, tHEBEAST, Fally, Noodels, iluuzy, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, AMQ., sсhoKKur-, TheLegend, SupremeL, icescale, Champion, Synxronize, 32456yhytbg, Gigna, CHEWBACCA, Priest, kottshow, MTM123, knejvs, MAVERIK, exdent, tuis, Šmoņka, Semkaaa, (:laimonpuika:), pelciņš, Enemijs, aidzis, LatvietisNU, Chemijs, OneShot, Cool Dude, Klaus, Oreo, Mhm, concijs, ActualySuns, ZnT, Pirdlampina, pankuksh, ⛔lolwut?, Kokaīns, Pizhikz, KORIJS, Paldies., Mamba, 66, Laauriinaa, Bomaars, Obijs, Metrinsh, Tas tak es:D, ⚒️Stoick the Vast⚒️, _FireStorM_, Jake123, Unicorn, Žuļiks, nolodžik, 32x6JLsuPy, Mandarīns, CharmZ, esirSTFU, Vortex, blonda, viltu profils, Latvians, skaļums, Alus, narkovavere, kraims, Foxxy`s Poxxy`s, lil_kumaars, MiXiEEE, Ralfinko, Kapracis, KurpniekS, Martinshhh, FANTOMS, snoW, Mazulis, blūpiņš, Gloks, bdmkuu, Brooklyn_Official, Duksitis, maardzha, hehegeeva, RuleMkaZ, lettonian, LaQ, Jackass3D, Madness, TheDann, El West., 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, BENIS, sneiks, krisis2545, Dalī, SharpKnifes, Rubax, SINCAS_MONSTRS, Serjoga, Snuff, ysl, stn, Bomariks., Čakijs, Raven*, LvJoker, SoulshakerLV, Venta, casual., Trey*, Tvinks , EAZY., Jogijs, MA1M, Ebyrn, 9904, Xeexs, kpucmepc, Noravajumtu, gaz1kkk., Melone, the Captain., SPEEDLINKK 337, NeLLa, Snuffeklis, zaf, Daņiks, lucifers, MercuriaL*