Par sevi:
Vārds Helvijs
Bilde Atļaušos nepubliskot.
Vecums 18
Dzīvesvieta Latvija,Valmiera
Tavi hobiji Makšķerēšana,Sports,
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi? Futbols,Florbols +- 5gadus.
Kāds ir tavs moto? (sauklis)
Ko tu parasti dari brīvajā laikā? Pavadu laiku kopā ar ģimeni un draudzeni kā arī ar draugiem.
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā? Neesmu ceļojis,bet liekas ka Miami
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids? Kick ir populārs ar war3 serveri, uzkodu server listā, daudz spēlētāju,visi aktīvi,prieks spēlēt.
Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā? Grūti tā izdomāt.
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos? Sportisks.
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos? Lai rastu pirmo iespaidu par mani,kā arī iepazīt citus un lai citi iepazīst mani.
Tavs novēlējums visiem lasītājiem Esat aktīvi, Gūstam labus rezūltātus,
Par spēlēm:
Tavs niks. Chuck* ;D
Bijušie niki Kāds ir tagad tāds vienmēr.
Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros? Action spēles, Kick serveros esmu 1 reizi.
Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam? BFBC2, LFS, CSS. Neesmu iegādājies tik jaudīgu datoru,tapēc arī spēles spēlēju maz.
Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros? Nē,bet ir velme, cerams ar laiku sanāks.
Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu) Parasti esmu 4-6. score- 12:4
Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)? +- abos, protams lielākoties serveros,lai trenētu skillu,bet arī forumā tāpat iegriezīšos izlasīt jaunākos rakstus.
Tas laikam arī īsumā viss.
Ar cieņu, Chuck* ;D
SAME SHIT DIFFERENT TOILET
hey
Čau .
Allo
Paspēji jau man apnikt serverī
Bet nu sveiks iekš Kick ;)
Ko tu neteiksi
čau, valmiera!
Čau cau Kurt
šaut gan nemāki.
čau.
hi
Hiiii
Hey!
Sveicināts.
caww
Sveicināts.
Nu čau čau, žēl ka aizpildīji kā anketu
Čau.
Čau.
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Čau.
Bet tie ir lielakie masteri trikingu.
Jan4a, Eljuks, JankezO, Flack_JK, mmmmmmmmmmmmmmm, Pizhikz, gaz1kkk., Jogijs, VienkarsOskars, pelciņš, jevrika, satanic, SoulshakerLV, Kikis, Ebyrn, oy74, S!n, Puika, MercuriaL*, MA1M, the Captain., 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Chemijs, KaJJKa, Kyren, Chuck, EAZY., Amors, Trey*, sсhoKKur-, Venta, Tvinks , FIN., ayy, MAVERIK, Daņiks, viltu profils, Enemijs, Obijs, Wun, kpucmepc, blonda, 9904, Cool Dude, Kokaīns