bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Citi apskati
1
0
topic
Twitch - KNGUSS[Apaskats]
OBESE
Jauniņais
Džī
126 atbildes forumā
Online: 1d 0h 54m
Redzēts 2020. gada 02. jūnijā, 03:26
Pievienots, 2016. gada 13. martā, 12:05

 

Sveicināti!

Nolēmu izveidot aprakstu, kas nedaudz atšķirtos no ierastajām lietām un tā, ko varat atrast zem apskatu sadaļas. Tātad, kā jau redzat, tad šis apskats būs par Twitch streameri ar segvārdu KNGUSS. Apskatu sadalīšu vairākās daļās pēc kā arī katru daļu aprakstīšu pēc saviem ieskatiem un galu rezultātā došu kopējo vērtējumu 5 baļļu sistēmā. Aiziet!

Īsumā

KNGUSS ir ļoti jauns strīmeris un kanāls ir tikai pāris nedēļas vecs un uz apskata rakstīšanas momentu tam ir 13 followeri un kopējais strīma skatījumu skaits ir 245. Pēc pieejamās informācijas varam redzēt, ka strīma īpašnieks ir latvietis, taču kā jau daudzi dzīvo Apvienotajā Karalistē. Vecums ir 24, ir studējis mūziku un mākslu. Ļoti patīk geimings. Ir pieejams "darba laiks" un strīmo katru dienu. Strīma valoda - Angļu.

Vizuālais noformējums

Uzmetot aci strīma aprakstam es varu teikt, ka cilvēks ir labi pastrādājis pie vizuālā noformējuma kā arī pie informācijas. Pašā strīmā gan nav nekādi layouti spēlēm, kā arī nav offline bilde. Kanāla plakāts ir ļoti labi uztaisīts un parāda kvalitāti grafiskajā noformējumā. Ņemot vēra pašreizējā noformējuma un kanāla apraksta kvalitāti, manuprāt, arī iztrūkstošie elementi ir tikai laika jautājums.

Vērtējums: 4/5

Strīma kvalitāte

Ar strīma kvalitāti var saprast daudz ko un jāatzīst, ka iekš Twitch tas arī ietver daudzas lietas, ne tikai video vai audio kvalitāti, bet sāksim tieši ar to. Video kvalitāte ir apmierinoša un nebūt nav tā sliktākā. Vienā no strīmiem jautājot kādēļ nav augstāki settingi un labāka strīma rezolūcija saņēmu ļoti apmierinošu atbildi, respektīvi tiek domāts par tiem, kuriem nav īpaši labs internets vai izmanto telefonu, lai nebūtu jāsaskaras ar mūžīgo lādēšano dēļ augstās rezolūcijas kvalitātes. Audio ir ļoti labs un augstas kvalitātes. Ir redzams, ka tiek izmantots augstas klases mikrafons, kas ir statīvā un ar skaņu filtru. Atsaucība un komunikācijas kvalitāte ar skatītājiem ir ļoti augsta un komunikācija notiek ļoti aktīvi visa strīma garumā. Pretīmnākošs gan palīdzēt ar padomiem, gan uzklausīt pats kritiku vai padomus kā labāk. Tiek arī spēlēts ar skatītājiem, ja ir tāda vēlme un nav nekāda veida diskriminācija šajā jautājumā.

Vērtējums: 5/5

Strīma kontents

Šis ir tīri geiminga strīms un līdž šim nav spēlētas pārāk daudz spēles, bet tas ir saprotams, ņemot vērā, ka strīms ir tik tiešām jauns. Līdz šim ir spēlētas 3 spēles no kurām visvairāk ir nospēlēta nesen iznākusī Minecraft tipa spēle "Portal Knights" un vēl viena nesen iznākusi spēle "The Culling". Populāras spēles kā CSGO, Minecraft, League of Legends vai Dota 2 nav bijušas, bet tas varbūt varētu parādīties nākotnē, jo kā pats strīmeris izsakās, tad ir atvērts uz ieteikumiem un ir gatavs spēlēt, ko publika vēlas redzēt. Strīmam ir pieejami arī Past Broadcasti. Fonā vienmēr var dzirdēt arī mūziku no Monstercat Podcastiem, kas arī ir plus kontentam un atmosfērai.

Vertējums: 5/5

Kopsavilkums

Strīms tik tiešām ir labs un es personīgi ieteiktu sekot un izbaudīt to, kamēr strīmeris ir jauns un nav ieguvis lielo Twitch slavu, jo paskatoties tās pāris reizes var just, ka viss ir attīstības stadijā un notiks izaugsme, kas aizvedīs līdz populāram Twitch kanālam ar laiku. Tiek piedāvāta dažāda rakstura kontents, gan no jaunajiem un populārajiem spēles hītiem, gan arī no ne tik populārām spēlēm ar šauru interešu loku, bet katra gaumei. Atsaucība ir laba un ir iespēja tik tiešām izveidot ciešu saikni ar strīmeri. Pats personīgi jau esmu sekotājs un iesaku arī Jums.

Galējais vērtējums: 4.5/5

Links uz kanālu: twitch.tv/knguss
Links uz iepriekšējiem strīmiem: strīmi

Apskatu sagatavoja OBESE.

Pēdējo reizi rediģēja OBESE, 2016. gada 13. martā, 12:06.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts 26. aprīlī, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 13. martā, 14:34
0
post

Tāds samērā orģināls apraksts, vairāk atgādina vnk reklāmu :D

Tas neesi tu vai tavs brālis?

OBESE
Jauniņais
Džī
126 atbildes forumā
Online: 1d 0h 54m
Redzēts 2020. gada 02. jūnijā, 03:26
Pievienots, 2016. gada 13. martā, 18:08
0
post

Neesmu ne es, ne mans brālis :D. Un kush, par reklāmu...negribu, lai Īpašnieks zin, ka reklamēju :).

Čamzijs
Lietotājs
★★★★★★
328 atbildes forumā
Online: 23d 2h 26m
Redzēts 2021. gada 16. aprīlī, 17:54
7 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 29. martā, 20:07
0
post

Labs apraksts.

+rep

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 16 ( 557 skatījumi )
Tessa&Hardin, Kiwi :], tuis, Brooklyn_Official, sсhoKKur-, Čamzijs, ysl, Pilsonis., Chemijs, Mandarīns, ZnT, Enemijs, ~Evils~, OBESE, sneiks, Obijs