Cerams ziedosi nelielu laiciņu, lai izlasītu mazu aprakstu par mani.
Sveiki visi cien kick lietotāji. Nedaudz vairāk par manu ikdienu, ne tikai forumā, bet arī reālajā dzīvē.
Tātad iepazīstināšu sevi, mani sauc Tomass. Man ir 19 gadi, dzīvoju es Latvijā. Esmu uzņēmies izveidot arī savu uzņēmumu - Internetveikalu - http://zozoshop.lv
Esmu jautrs puika, patīk uzspēlēt florbolu, tajā arī trenējos vairāk kā 6 gadus. Ir arī lieli sasniegumi bijuši, kā piemēram: u12 - 3. vieta LČ, u14 - 1. vieta LČ, u16 - 1. vieta LČ. Esmu spēlētājs ar pieredzi, esmu spēlējis vīriešu 1. līgā, vīriešu nu jau sauktajā ''Elvi līgā'' (augstākā līga Latvijā). Esmu bijis ar komandu uz pasaules lielāko turnīru ''Czech open''
Man ir arī savs sponsors ''Zone''.
Patīk arī uzspēlēt futbolu, tur arī trenējos kad bija kādi 10-11 gadi, bet apnika, jo krievalodīgais treneris bija un es to valodu nesapratu uz doto brīdi. Tad vēl basītī trenējos, tas ļoti ātri apnika.
Patīk ar draugiem izklaidēties, iziet ar meiteni ārā pačilot u.t.t. Neesmu jau nekāds dzērājs, bet patīk iedzert tik daudz lai ir jautri, nevis vemšana un tā.
Es jau sevi uzskatu par baigāko veiksminieku, ņemot vērā to, ka parasti par ar zilumiem neparādījos mājās.
Pa CS.
Kad man nebija neta, tas bīja 2008 gads, ja nemaldos... es gāju uz internetkafeinīsu un tusēju tur...
Tad kad man pieslēdza netu, tad nokačāju cs, ielīdu gignā un sāku tur rukāt, tad... man apnika cs un tad atkal atsāku spēlēt, bet, man šķiet kad atsāku ngc spēlēt, jo tur bija draugs, kas mani uz turieni pasauca. Vispār biju tāds bots (kā tagad) " src="http://www.forffun.lv/f/public/style_emoticons/default/24.gif" />. Nu labi, tagad nav tik liela botošanās, bet tad galīgi nemācēju, atceros kādu nedēļu no vietas rukāju, tad jau sāka parādīties maziņš skillz. Tad pretendēju uz klana kandātu, bet man šķiet kad netiku. Esmu duplet tusējis, stn, bzk, to šķiet visi zin, no tiem kas tur ir tusējuši " src="http://www.forffun.lv/f/public/style_emoticons/default/25.gif" /> Tad kādu laiku cs nepēlēju 2-3 gadi un tagad atkal esmu atsācis, jo esmu atradis foršu vietu kur to darīt. Un tagad esmu te kick.lv, jo visapkār ir pamiris 1.6, bet tikai ne šeit!
Jā, par manu nick, to izdomāju randomā... bijuši arī citi nick, bet šis šķiet ir labāks, pār maniem iepriekšējiem.
Tas takā būtu viss, paldies, tie kuri izlasīja.
Jauku dienu.
mmm beidzot uzrakstiji, redzets serveri un foruma, sveicinats.
pirmais iespaids par tevi nebija tas labākais. liecies zinkārīgs un nedaudz uzbāzīgs.
ar šo vajadzēja sākt.
čau, mani sauc datse. :>
Hey SK ;)
Datsīt
Es painteresējos un viss izvērtās tā, ka Tu visu pārprati, paldies par uzmanību!
Pārpratums, neesmu uzbāzīgs!
ļoti daudz ko jau zināju, sveiks.
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Malacis, turpini sportot
Čau, bieži vien sastopu tevi, iekš @JailBreak servera.
Normāls pacans.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Sveicināts.
Vakar izlasiju visu, cerēju, ka sadrukāsi kaut ko daudz vairāk un interesantāku, bet nekā, krč tu esi sliņķis, NEČAU
Es vienkārši vairāk nevēlos par sevi paust informāciju!
Neesmu jau slinķis, es uzskatīju ka ar šo pietiks!
Nemelo, visi zin, ka esi sliņķis un tev ir 11 kāju pirksti un 3 krūtsgali
nu zdarova
Un kā vēl esi uzbāzīgs
Čau
sveiks! domāju, ka sen jau biji uzrakstījis sasveicināšanās topiku
Sveicināts.
Welcome
Jan4a, 32x6JLsuPy, Gloks, lemony, ⛔lolwut?, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Obijs, FANTOMS, Wafelle, Jackass3D, Fally, MAVERIK, krime, Enemijs, Pirdlampina, juliet, Pizhikz, SkyBreakLV, Cliffsedge, Cool Dude, nisker, SharpKnifes, Klaus, ysl, sсhoKKur-, Chemijs, Snuff, Evija^, SlumBoy, Latvians, Tvinks , EvE, Mhm, sneiks, pelciņš, skaļums, Laauriinaa, Mandarīns, Pilsonis., Azumi, ZnT, ChanelParty, kaLpaks, RP, Jamroks, 9904, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Gadžo, Dalī