bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
1
2
topic
Neizprotama rīcība
Huds
Jauniņais
2 atbildes forumā
Online: 5h 0m 49s
Redzēts 2017. gada 11. februārī, 16:04
Pievienots, 2016. gada 22. oktobrī, 22:37

Sveiki!

Informācija: spēlēju Jailbreak serverī un dabūju CT aizliegumu uz 12h. Par aizliegumu esmu daļējā neizpratnē, jo, lai arī tas ir uzlikts, nav nekāds paskaidrojums, kas, kāpēc, kas ir izdarīts nepareizi. 

Saprotu, ka noteikumu nezināšanas, neatbrīvo no atbildības, bet lūgums vismaz pēc aizlieguma iegūšanas, administrātoram, kas uzliek šo aizliegumu, paskaidrot, kāpēc tas ir uzlikts, lai nākamreiz tas neatkartotos.

Izlasot noteikumus, aizvien nesapratu, kāpēc tas tika iegūts.

Drīkst arī izdomāt kādu spēli, bet, pirms tās spēles vadīšanas, ir obligāti jāizskaidro ieslodzītajiem noteikumi, lai viņi saprastu kā to spēli spēlēt! Noteikumiem ir jābūt saprotamiem un loģiskiem visiem spēlētājiem.

Mans viedoklis - aizliegums ir nepamatots, jo visiem spēlētājiem tika izskaidroti noteikumi, un kā redzams demo, visi, kas iesaistījušies spēlē, pilda un seko norādījumiem, tātad var secināt, ka visiem ir saprotami dienas mani izvirzītie noteikumi. Sākoties spēlei, pēc pirmās slepkavības no administrātora nesaņemu nevienu brīdinājumu (slay), nekādu mājienu, ka esmu izdarījis kaut ko nepareizi. Spēle protams turpinās. Pēc otrās nošaušanas atkal administrācija nereaģē, tikai, kad diena ir beigusies, pēkņši saņemu aizliegumu un nekādu paskaidrojumu.

Drīzāk kaut kādus gļēvus apvainojumus un smīņāšanu:"ha ha, tas mudaks jau nesaprot, ko ir izdarijis!" no citiem spēlētājiem. Un pats labākais, ka pats administrātors arī par to uzjautrinās.

Uzskatu, ka administrātors (Dont hurt me I suck at HNS) nav pildijis savu pienākumus, un dēļ tā sekām, arī es daļēji maldināts, esmu saņēmis no viņa paša aizliegumu. 

  2.1.1.      1 – slay

  2.1.2.      2 – transfer pie teroriem līdz mapes beigām

Vēlētos lūgt administrāciju mazliet vairāk būt pretīm nākošiem, nevis smīņājot gaidīt, kad varēs uzmaukt kādu banu. Galu galā - jūs, mēs paši, esam tie, kas veido šo komunikāciju, komūnu, un spēlētāju loku. Ja kāds kaut ko izdara nepareizi, brīdini, iesaisties, paskaidro, ko izdari nepareizi, nevis gaidi, kad varēsi uzmest lielo banu, un lepni nepaskaidrot, kas tad īsti ir noticis. Saprotu, ka katrs gadījums ir citādāks, bet nu šeit jau bija pietiekami ilgs laiks, lai rīkotos, un pietam pats administrātos piedalījās spēlē!

Paldies, ceru, ka no manas puses doma ir saprasta, un ja arī es izrādos vainīgs, tomēr sniegt mazu komentāru, kas un kā, lai tomēr es neatkartotu tādus muļķīgus gadījumus! :)

Demo fails (konkrētā diena sākas aptuveno no 15:00 minūtes): https://failiem.lv/u/kytxxuk9">https://failiem.lv/u/kytxxuk9

Pēdējo reizi rediģēja Huds, 2016. gada 22. oktobrī, 22:43.
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5375 atbildes forumā
Online: 261d 5h 26m
Redzēts Vakar, 10:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 22. oktobrī, 22:55
1
post

1.Tā spēle saucās par krāsu spēli un Tu neteici,ka viņa ir sākusies.

2.Dont hurt me I suck at HNS var nepildīt savus adminu pienākumus,jo viņš ir SMS admins.

3.Tevi tavā dēmo nedzird.

4.Sūdzība ir nepatiesa.

5.Iesaku pārlasīt noteikumus.

EDIT:Tad atrodi to HLTV dēmo.Atrodi īstos momentus un laiku un iemet iekšā.Lai adminam vai banteam nebūtu jāsķirsta visa garā demka.Ja Tu spēlē spēli,tad viņai ir jāsākās,ja spēle nav sākusies tos visus var skaitīt kā freekills.

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2016. gada 22. oktobrī, 23:18.


Huds
Jauniņais
2 atbildes forumā
Online: 5h 0m 49s
Redzēts 2017. gada 11. februārī, 16:04
Pievienots, 2016. gada 22. oktobrī, 23:02
1
post

Ja demo mani nedzirdz, noteikti ir pieejams HLTV.

Noteikumi visiem tika izskaidroti, krāsu spēle vai nekrāsu spēle, bet noteikumu sadaļas tāda diena nav ievietota, tāpēc uzskatu, ka tas attiecas uz manis paskaidrotiem noteikumiem, ko tajā brīdī devu spēlētājiem ---> http://www.kick.lv/forums/topic…-jb-noteikumi/

Tu neteici,ka viņa ir sākusies.

- mutiski devu norādījumus, laika atskaiti, tas viss ir redzams demo.

Knave., iesaki pārlasīt noteikumus par attiecīgo pārkāpumu ar konkrētu linku lūdzu, jo esošajos noteikumos aizvien nesaskatu, ka esmu tos pārkāpis. Izdarot visus tavus ieteikumus, tas nekādīgi nav palīdzējis.

EDIT: demo esmu pievienojis, un laiku esmu norādijis. Jau otro reizi lūdzu, iemet linku (Tu spēlē spēli,tad viņai ir jāsākās,ja spēle nav sākusies tos visus var skaitīt kā freekills.), lai es varu to izlasīt, jo izlasot noteikumu sadaļu, tur nevienā vietā nav nekā rakstīts, par to, ko tu man centies ieskaidrot. Tā jau man var visu sastāstīt.

EDIT2: cik parunājos mājaslapas čatā, saprotu, ka ir kaut kādi nerakstītie noteikumi! Lūgšu tomēr censties noteikumus atjaunot, lai nenonāktu vēlreiz šādā situācijā. Vainu protams neatdzīstu, bet tās 12h var jau pagaidīt, paldies! :)

Pēdējo reizi rediģēja Huds, 2016. gada 23. oktobrī, 00:23.
ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4794 atbildes forumā
Online: 121d 6h 29m
Redzēts pirms 12 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 23. oktobrī, 01:33
0
post
Spēle nebija sākusies, esi vainīgs. Paldies
sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 23. oktobrī, 13:33
0
post

Noskatījos HLTV demo, tur viss skaidri dzirdams.

Tev bija jāpasaka ka tāda un tāda diena ir sākusies. Speciāli priekš Tevis, no noteikumiem, parādu tādu lietu -

Visām spēlēm un dienām ir obligāti jāsākas. Izņēmums ir GunToss, Spray Contest. (Apsargam ir jāsaka, ka konkrētā spēle vai diena ir sākusies) Šis noteikums attiecas uz tām  dienām un spēlēm, kuras nav /adays menu! Ja apsargs nepasaka, ka konkrētā spēle vai diena ir sākusies un apsargs kādu nošauj, tad tas tiek skaitīts kā FreeKill!

 

Sods pamatots.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0