bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
1
0
topic
Porzinģim agrā spēle!
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts pirms 8 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 06. novembrī, 13:54

Kristaps Porziņģis un Ņujorkas „Knicks” šovakar laukumā dosies jau 19:00 pēc Latvijas laika, uzņemot Jūtas „Jazz” vienību.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Porzingis vs Jazz”

„Knicks” šosezon paredzētas desmit spēles, kas sāksies pirms pusnakts pēc Latvijas laika, taču neviena nesāksies tik agri kā šodien, radot līdzjutējiem Latvijā parocīgāko laiku, kad pieslēgties Kristapa Porziņģaspēlei. Šis būs viņa sestais mačs šosezon, turklāt Porziņģis tajā ieradīsies pēc veiksmīgā izbraukuma Čikāgā, kad izdevās „Bulls” grozā samest veselus 27 punktus. Tā bija Porziņģa piektā rezultatīvākā spēle viņa NBA karjerā.

Porziņģis šosezon vidēji spēlē pagaidām guvis 17 punktus un savācis 6.2 atlēkušās bumbas, kā arī trāpījis 43.5% tālmetienus. Savukārt viņa komanda pagaidām izcīnījusi divas uzvaras un nevienā spēlē vēl nav pratusi noturēt pretiniekus zem 100 gūto punktu robežas. „Knicks” ir trešā sliktākā aizsardzības statistika līgā, bet Porziņģis sarunā ar ASV medijiem norādījis, ka iepriekšējā mačā pret „Bulls” tika sperts solis uz priekšu.

 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 15 ( 937 skatījumi )
Tessa&Hardin, Tadzhx, Kiwi :], EddieLV, REDFOO, Fally, muwa, Daņiks, icescale, ~Evils~, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Pirdlampina, Mamba, Obijs, LatvietisNU