1701578885
![]() | @ Nurmachima :: | Latvijas nafta | |
![]() | @ Fruzenty :: | ![]() | |
![]() | @ tenblunt :: | ![]() | |
![]() | @ RahX :: | Iepisu vitamīnu, nenak miegs | |
![]() | @ ~Evils~ :: | Traks puiks, traks, ka tev saka, traks. | |
![]() | @ tenblunt :: | Ema galig darit nav ko skatos xd | |
![]() | @ RahX :: | 3/5 | |
![]() | @ kick.lv :: | ihavelocity no kombinācijas Rubīnu lietus dabūja Dārgumu Lāde ![]() | |
![]() | @ Spridzekli :: | ![]() | |
![]() | @ kick.lv :: | ihavelocity no kombinācijas Hercoga Lāde dabūja 2x Dimants ![]() | |
![]() | @ CBANS : | Admins Kick.lv nobanoja msm serveri gg.kick.lv Iemesls: aimbot detected Ilgums: permanently | |
![]() | @ Latvians :: | Jenots | |
![]() | @ Latvians :: | Tas taču ir jenotx | |
![]() | @ kick.lv :: | Kiwi :] no kombinācijas Kodoldimants dabūja 2x Dārgumu fragments ![]() | |
![]() | @ Spridzekli :: | nu visi jau nevar būt tik forši kā mēs ![]() | |
![]() | @ Hybrid Min :: | Diemžēl ![]() | |
![]() | @ Spridzekli :: | metams katlā ar visiem sextape utt ![]() | |
![]() | @ Hybrid Min :: | Ja tik zemu krīt | |
![]() | @ Hybrid Min :: | OFFLINE @Spridzeklis tieši tāpec | |
![]() | @ Spridzekli :: | donžuāns ![]() | |
![]() | @ Spridzekli :: | @Hybrid Minds nu bet iespamoja visām ![]() | |
![]() | @ Hybrid Min :: | Tam 10iq vecenes pat tuvumā negrib lîst probably :] | |
![]() | @ RahX :: | 1/5 | |
![]() | @ RahX :: | @emaymyska. Nesanāca vai ne? | |
![]() | @ CALLADMIN : | Lattelecom sauc adminu uz Jailbreak serveri! Parkapejs: luīze. Iemesls: CT nezin noteikumus | |
![]() | @ Exc :: | 0/5 TY | |
![]() | @ emaymyska. :: | yea | |
![]() | @ emaymyska. :: | es reiz meiĝināju nokolit @skyya | |
![]() | @ emaymyska. :: | yo | |
![]() | @ RahX :: | OFFLINE @Spridzeklis iemet pm adresi |
10126

LVL 6
36.00%
72/200


RagnaR>
Karma: 179
Paraugautors

Reģistrējies 05 novembris 2017
Pēdējā aktivitāte 2022. gada 12. decembrī, 14:16
Informācija
Grupas
Jauniņais
waffen ss
waffen ss
Brīdinājumi
1 brīdinājumi!
Iesauka
Fīrers
Karma
179
iEiro
0.15 

Laiks online
23d 9h 14m ( vidēji dienā 15m 10s )
Aktīvie Ieraksti
357 ( vidēji dienā 0.16 )
Profila Skatījumi
7,123 ( vidēji dienā 3.21 )
Novērtējis citus
210 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Komentējis galerijas
2 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Komentējis profilus
7 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Vecums
32 gadus jauns
Dzimšanas Diena
Septembris 30, 1991 ( pēc 301 dienām )
Counter-Strike niks
RagnaR
Dzimums
Vīrietis
Dzīvesvieta
Edinburgh
Intereses
nav norādīts
Kontaktinformācija
Pēdējās aktivitātes
Pēdējās RagnaR aktivitātes
Nav neko darījis.Pēdējie apciemojuši profilu
Neviens lietotajs nav apciemojis.Par mani
Profila komentāri
Galerijas

Apsveicu!
Sveicu, RagnaR!
1. Iesala gatavošana
Alus brūvēšanā izmanto miežu iesalu, kuru iegūst mērcējot, diedzējot un kaltējot alus miežu graudus.
2. Iesala drupināšana
Iesala drupināšanas laikā iesala graudus sasmalcina un atdala no graudu apvalkiem.
3. Iejava gatavošana
Sadrupinātos graudus sajauc ar ūdeni un iegūst iejavu, kuru uzsilda līdz noteiktai temperatūrai un notur tik ilgi līdz iesalā esošais ekstrakts pārvēršas dzirā, ko sauc par misu.
4. Iejava filtrēšana
Iejavu filtrē, lai atdalītu pārcukurotā iesala ekstrakta dziru jeb misu no sadrupinātajiem iesala graudiem un to apvalkiem jeb drabiņām.
5. Misas vārīšana
Iegūto misu vāra, tai pievienojot apiņus. Vārīšanas laikā apiņu rūgtums nonāk misā, kas piešķir alum raksturīgo rūgtumu un nodrošina atbilstošu putu kvalitāti.
6. Misas dzidrināšana
Misu dzidrina speciālā katlā, kurā atdala olbaltumvielas, kas radušās vārīšanas laikā.
7. Misas dzesēšana
Alus misu atdzesē līdz noteiktai raudzēšanas temperatūrai,kas katrai alus šķirnei ir atšķirīga.
8. Misas raudzēšana
Raudzēšanas laikā alus raugs pārraudzē saldās misas cukuru alkoholā un ogļskābē. Tad alus iegūst tam raksturīgo aromātu un garšu. Pēc raudzēšanas alu zemā temperatūrā nogatavina.
9. Alus nogatavināšana
Kad aktīvais rūgšanas process ir beidzies, alu vēl zemā temperatūrā nogatavina, lai tas pilnībā iegūtu sev raksturīgās garšas īpašības.
10. Alus filtrēšana
Filtrēšanas laikā no alus atdala atlikušās olbaltumvielas un raugu, un pēc tam alus kļūst dzidrs. Filtrēšanai izmanto dabisku,no jūras dzīlēm iegūtu vielu – kizilguru. Nefiltrētajām alus šķirnēm filtrēšana nenotiek.
11. Pildīšana
Miestiņu iepilda alus cienītājiem ērtā iepakojumā, kas ļauj saglabāt alus kvalitāti un īpašo garšu.