1751299514
![]() | @ MayKizz :: | A okaay ![]() | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | ![]() | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | nenem galva | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | @MayKizz a tas fignja ![]() | |
![]() | @ MayKizz :: | @ZeltaBlack Man ķip neveiksmes bonus 16% ![]() ![]() | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | @MayKizz vari kaut 10 min | |
![]() | @ MayKizz :: | ķip refreshojas katru dienu ? | |
![]() | @ MayKizz :: | No dice neveiksmes bonus krītās ? ![]() | |
![]() | @ MayKizz :: | vaļakauls | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | bad response from bot site | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | kick life | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | ![]() | |
![]() | @ MayKizz :: | @ZeltaBlack Tas točn ![]() | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | @MayKizz its normal | |
![]() | @ MayKizz :: | pagāja pusstunda lidz tik iekšā ![]() ![]() | |
![]() | @ gary :: | @ZeltaBlack paldies | |
![]() | @ Venta :: | 3/5 | |
![]() | @ Bridzaa :: | TIEK VEIKTI REMONTDARBI, ŠODIEN BŪS TRAUCEJUMI MAJASLAPAI UN SERVERIEM MAINTENANCE TODAY! EXPECT DISRUPTION IN WEBSITE AND SERVERS | |
![]() | @ Bridzaa :: | TIEK VEIKTI REMONTDARBI,ŠODIEN BŪS TRAUCEJUMI MAJASLAPAI UN SERVERIEM MAINTENANCE TODAY! EXPECT DISRUPTION IN WEBSITE AND SERVERS. | |
![]() | @ Bridzaa :: | TIEK VEIKTI REMONTDARBI, ŠODIEN BŪS TRAUCEJUMI MAJASLAPAI UN SERVERIEM MAINTENANCE TODAY! EXPECT DISRUPTION IN WEBSITE AND SERVERS. | |
![]() | @ 🌿🌿🌿 :: | paldies pigmi ![]() | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | @WickedLady ![]() | |
![]() | @ WickedLady :: | bij jau ![]() | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | @WickedLady refresho ![]() | |
![]() | @ WickedLady :: | @ZeltaBlack paldies, bet man nerāda ![]() | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | Veiksmīgi iedevi WickedLady itemu Zaļā puzle | |
![]() | @ ZeltaBlack :: | duzi? | |
![]() | @ 🌿🌿🌿 :: | esps beidzot man būs virtuve, kur viss būs tādā augstumā lai man būtu ērti. Zem 178 auguma tajā virtuvē nebūs ko darīt ![]() | |
![]() | @ MayKizz :: | @🌿🌿🌿 Ideja nav slikta ![]() | |
![]() | @ 🌿🌿🌿 :: | @MayKizz jā varētu sapelnīt dzīvokļa interjeram ![]() |
14492

LVL 4
7.14%
10/140


HUSEINS88>

Karma: 105
Malacis ar lielu +

Reģistrējies 27 marts 2020
Pēdējā aktivitāte 2021. gada 20. martā, 20:02
Informācija
Grupa
Jauniņais
Iesauka
HUSEINS , Alk0g0l1k
Karma
105
iEiro
0.02 

Laiks online
6d 0h 7m ( vidēji dienā 4m 30s )
Aktīvie Ieraksti
225 ( vidēji dienā 0.12 )
Profila Skatījumi
2,202 ( vidēji dienā 1.15 )
Novērtējis citus
29 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Komentējis galerijas
0 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Komentējis profilus
1 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Vecums
36 gadus jauns
Dzimšanas Diena
Decembris 12, 1988 ( pēc 165 dienām )
Counter-Strike niks
HUSEINS88
Dzimums
Vīrietis
Dzīvesvieta
Liepaja
Intereses
nav norādīts
Kontaktinformācija
Pēdējās aktivitātes
Pēdējās HUSEINS88 aktivitātes
Nav neko darījis.Pēdējie apciemojuši profilu
Neviens lietotajs nav apciemojis.Par mani
Profila komentāri
Galerijas


モニタリング / DECO*27 - くろくも (cov... (0 Atbildes)
Autors: ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ
Pievienots: 19. jūnijā, 23:16

ITZY - Locked N Loaded (Audi... (0 Atbildes)
Autors: ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ
Pievienots: 18. jūnijā, 18:34

Raon 라온 | ‘Kitsuneno Mado (Q... (0 Atbildes)
Autors: ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ
Pievienots: 17. jūnijā, 22:02
1. Iesala gatavošana
Alus brūvēšanā izmanto miežu iesalu, kuru iegūst mērcējot, diedzējot un kaltējot alus miežu graudus.
2. Iesala drupināšana
Iesala drupināšanas laikā iesala graudus sasmalcina un atdala no graudu apvalkiem.
3. Iejava gatavošana
Sadrupinātos graudus sajauc ar ūdeni un iegūst iejavu, kuru uzsilda līdz noteiktai temperatūrai un notur tik ilgi līdz iesalā esošais ekstrakts pārvēršas dzirā, ko sauc par misu.
4. Iejava filtrēšana
Iejavu filtrē, lai atdalītu pārcukurotā iesala ekstrakta dziru jeb misu no sadrupinātajiem iesala graudiem un to apvalkiem jeb drabiņām.
5. Misas vārīšana
Iegūto misu vāra, tai pievienojot apiņus. Vārīšanas laikā apiņu rūgtums nonāk misā, kas piešķir alum raksturīgo rūgtumu un nodrošina atbilstošu putu kvalitāti.
6. Misas dzidrināšana
Misu dzidrina speciālā katlā, kurā atdala olbaltumvielas, kas radušās vārīšanas laikā.
7. Misas dzesēšana
Alus misu atdzesē līdz noteiktai raudzēšanas temperatūrai,kas katrai alus šķirnei ir atšķirīga.
8. Misas raudzēšana
Raudzēšanas laikā alus raugs pārraudzē saldās misas cukuru alkoholā un ogļskābē. Tad alus iegūst tam raksturīgo aromātu un garšu. Pēc raudzēšanas alu zemā temperatūrā nogatavina.
9. Alus nogatavināšana
Kad aktīvais rūgšanas process ir beidzies, alu vēl zemā temperatūrā nogatavina, lai tas pilnībā iegūtu sev raksturīgās garšas īpašības.
10. Alus filtrēšana
Filtrēšanas laikā no alus atdala atlikušās olbaltumvielas un raugu, un pēc tam alus kļūst dzidrs. Filtrēšanai izmanto dabisku,no jūras dzīlēm iegūtu vielu – kizilguru. Nefiltrētajām alus šķirnēm filtrēšana nenotiek.
11. Pildīšana
Miestiņu iepilda alus cienītājiem ērtā iepakojumā, kas ļauj saglabāt alus kvalitāti un īpašo garšu.