1714083280
@ Pīle :: | Faceit nodropo 30kills uzpis kill record <3 | ||
@ Amors :: | |||
@ Sandis. :: | @Amors | ||
@ Amors :: | |||
@ kick.lv :: | Kiwi :] no kombinācijas Artefaktu magnēts dabūja Mistiskais fragments | ||
@ kick.lv :: | luīze no kombinācijas Leģendārā lāde dabūja Virsnieka zobens | ||
@ kick.lv :: | luīze no kombinācijas Rubīnu lietus dabūja Leģendārā Lāde | ||
@ kick.lv :: | Nurmachimaevmakachev no kombinācijas Pirātu lāde dabūja 10x Plutonijs | ||
@ Meth :: | Žēl ka nefilmēju - Sanāca gandrīz double head shoot ar awp viens ar galvu uzlēca uz lodes… | ||
@ kick.lv :: | luīze no kombinācijas Kodoldimants dabūja 2x Dārgumu fragments | ||
@ kick.lv :: | luīze no kombinācijas Kodoldimants dabūja 2x Leģendārais fragments | ||
@ kick.lv :: | PiGGy no kombinācijas Artefaktu magnēts dabūja Dārgumu fragments | ||
@ kick.lv :: | PiGGy no kombinācijas Artefaktu magnēts dabūja Dārgumu fragments | ||
@ kick.lv :: | luīze no kombinācijas Artefaktu magnēts dabūja Mistiskais fragments | ||
@ edgars rin :: | qebal | ||
@ kick.lv :: | Meth sasniedza 6 līmeni #swag ( esot war3 serverī ) ( un iegūst bonusu Pirmais rāmis ) | ||
@ emaymyska. :: | @prote1ns | ||
@ prote1ns :: | Pardodu dd2 taktikas kuras neviens nezin | ||
@ Pīle :: | Kaaa tur isti ir? | ||
@ emaymyska. :: | es off bye | ||
@ emaymyska. :: | ? | ||
@ emaymyska. :: | Bende @akasi | ||
@ emaymyska. :: | @BRUTAL_Janka labakais serveris Latvījā, iesaku iegadaties VIP priekš dazadiem bonusiem. | ||
@ emaymyska. :: | luīzes ? | ||
@ emaymyska. :: | @prote1ns var te dabut pssy? | ||
@ BRUTAL_Jan :: | paldies | ||
@ kick.lv :: | Deu no kombinācijas Melnais caurums dabūja Sliņķa kažoks | ||
@ emaymyska. :: | @BRUTAL_Janka gg.kick.lv | ||
@ BRUTAL_Jan :: | ienācu šeit jo gribēju pajautāt vienu lietu. sen nebiju 1.6 spēlējis un beidzot sanāca laiciņš. kas noticis ar gg serveri? | ||
@ BRUTAL_Jan :: | es te jau hz kad biju reģistrējies, bet paroli neatceros. tagad atkal mēģināju atjaunot, bet nekā. beigās ienākošajā mapē atradu kaut kādu vecu e-pastu no kick.lv kur jau pirms vairākiem gadiem mēģināju atjaunot paroli. ar to veco linku tas beidzot izdevās |
9671
LVL 4
0.00%
0/140
Itemu lietus
Metamais kauliņšUzlāde 1/10
è’lei>
Karma: 146
Malacis ar lielu +
Reģistrējusies 23 augusts 2017
Pēdējā aktivitāte 2022. gada 19. martā, 01:29
Informācija
Grupas
Jauniņais
Meitene zeltene
Zvirbulēns
Meitene zeltene
Zvirbulēns
Brīdinājumi
1 brīdinājumi!
Karma
146
iEiro
0.01
Laiks online
5d 1h 38m ( vidēji dienā 2m 59s )
Aktīvie Ieraksti
280 ( vidēji dienā 0.11 )
Profila Skatījumi
4,897 ( vidēji dienā 2.01 )
Novērtējusi citus
116 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Komentējusi galerijas
0 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Komentējusi profilus
2 reizes ( 24h laikā: 0 reizes )
Vecums
23 gadus jauna
Dzimšanas Diena
Jūnijs 30, 2000 ( pēc 65 dienām )
Counter-Strike niks
è’lei
Dzimums
Sieviete
Dzīvesvieta
Jūrmala
Intereses
nav norādīts
Kontaktinformācija
Pēdējās aktivitātes
Pēdējās è’lei aktivitātes
Nav neko darījis.Pēdējie apciemojuši profilu
Neviens lietotajs nav apciemojis.Profila komentāri
Galerijas
1. Iesala gatavošana
Alus brūvēšanā izmanto miežu iesalu, kuru iegūst mērcējot, diedzējot un kaltējot alus miežu graudus.
2. Iesala drupināšana
Iesala drupināšanas laikā iesala graudus sasmalcina un atdala no graudu apvalkiem.
3. Iejava gatavošana
Sadrupinātos graudus sajauc ar ūdeni un iegūst iejavu, kuru uzsilda līdz noteiktai temperatūrai un notur tik ilgi līdz iesalā esošais ekstrakts pārvēršas dzirā, ko sauc par misu.
4. Iejava filtrēšana
Iejavu filtrē, lai atdalītu pārcukurotā iesala ekstrakta dziru jeb misu no sadrupinātajiem iesala graudiem un to apvalkiem jeb drabiņām.
5. Misas vārīšana
Iegūto misu vāra, tai pievienojot apiņus. Vārīšanas laikā apiņu rūgtums nonāk misā, kas piešķir alum raksturīgo rūgtumu un nodrošina atbilstošu putu kvalitāti.
6. Misas dzidrināšana
Misu dzidrina speciālā katlā, kurā atdala olbaltumvielas, kas radušās vārīšanas laikā.
7. Misas dzesēšana
Alus misu atdzesē līdz noteiktai raudzēšanas temperatūrai,kas katrai alus šķirnei ir atšķirīga.
8. Misas raudzēšana
Raudzēšanas laikā alus raugs pārraudzē saldās misas cukuru alkoholā un ogļskābē. Tad alus iegūst tam raksturīgo aromātu un garšu. Pēc raudzēšanas alu zemā temperatūrā nogatavina.
9. Alus nogatavināšana
Kad aktīvais rūgšanas process ir beidzies, alu vēl zemā temperatūrā nogatavina, lai tas pilnībā iegūtu sev raksturīgās garšas īpašības.
10. Alus filtrēšana
Filtrēšanas laikā no alus atdala atlikušās olbaltumvielas un raugu, un pēc tam alus kļūst dzidrs. Filtrēšanai izmanto dabisku,no jūras dzīlēm iegūtu vielu – kizilguru. Nefiltrētajām alus šķirnēm filtrēšana nenotiek.
11. Pildīšana
Miestiņu iepilda alus cienītājiem ērtā iepakojumā, kas ļauj saglabāt alus kvalitāti un īpašo garšu.
Ietaukotā cepešveidnē iegriež kabaču šķēles, pārslaka ar olīveļļu un 15 minūtes cep 225*C.
Sēnes kopā ar sakapātu sīpolu, nepārtraukti maisot ~ 20 minūtes cep sviestā. Rūpīgi iemaisa miltus un pielej krējumu. Iemaisa garšvielas. Vāra bez vāka, kamēr sēņu mērce sabiezē.
Mērci uzlej ceptajiem kabačiem. Pārkaisa ar rīvētu sieru un veidni uz 10-15 minūtēm liek atpakaļ krāsnī. Pasniedz karstu.
Rīsi nu ir izvārījušies, tos pievieno pannas saturam un nedaudz pacepina, tad pār visu masu pārelej divas sakultas olas un cep visu līdz pilnai gatavībai!
Beigās pārkaisa ar saļumiem un nedaudz pievieno majonēzi
Sātīgs un gards paēdiens! Puišiem ļoti garšo