bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
blogs
+0.10 ieiro

Vai elektriskās cigaretes ir veselīgākas par parastajām?!

Blogu izveidoja (:laimonpuika:) • 2016. gada 08. oktobrī, 12:10

Tu mēģini atmest smēķēšanu un cigarešu vietā izvēlies elektriskās cigaretes, nevis parastās. Bet vai tās ir veselīgākas Tavam organismam?

Smēķēšanas aizliegumi publiskās vietās kļūst arvien striktāki, cigarešu cenas kļūst arvien augstākas, tāpēc cilvēki, domājot par savu veselību un naudas maka biezumu, ar vien biežāk sāk izmantot elektriskās cigaretes.

 

Stimulē savu prātu

Lietojot e-cigareti, tu ieelpo garaiņus nevis tabakas dūmus. Tev ir nepieciešams pats ieelpošanas process un tavs prāts kļūst mierīgāks veicot šo darbību. Smēķētājam lielu lomu spēlē arī pats process, nevis saņemtā nikotīna deva. Tomēr nikotīnu arī nevar atstāt novārtā.

Sajūtu atšķirība

E-cigaretes tiek lietotas tā pat kā parastās cigaretes, tikai izpaliek aizdedzināšanas process. Tāpēc, piemēram, košļenes un plāksteri nedarbojas tik labi, smēķēšanas atmešanai, jo tiek izņemts ieelpošanas un izelpošanas posms, pie kura smadzenes ir pieradušas.

 

Toksiskais šoks

Ieelpojot nikotīna garaiņus, tu nodari mazāku ļaunumu savam ķermenim, nekā dedzinot tabaku un elpojot tās dūmus. Tomēr, arī e-cigarete satur toksiskas vielas, kuras nav labvēlīgas tavam organismam- svins, formaldehīda un tās tabakas, kuras ir ar “garšām”, mākslīgiem aromātiem- visvairāk satur kancerogēnas vielas.

E- cigaretes var būt labs un veselīgāks palīgs tiem, kuri cenšas atmest smēķēšanu. Tomēr ir jāatceras, ka arī tajās ir ķīmiskas vielas, kuras nav nepieciešamas tavām plaušām. Ir vieglāk zaudēt mēra izjūtu, jo tu nesaproti, cik cigaretes tu esi nopīpējis, kad tu stāvi stundu un velc dūmu no savas e-cigaretes, tāpēc beigās var sanākt tā, ka tu smēķē vairāk un biežāk, nekā parastās cigaretes.


2016. gada 16. decembrī, 23:31
Esu pīpējis,nekā traka nau,e-cigaretes nau kaitīgas!
2016. gada 16. decembrī, 19:04
Mam pasham ir e-cigarete un pofig dumoju :D
Nekas traks nav (tikai zemenes skidrums beidzas) japerk jaunu :(
2016. gada 16. decembrī, 19:00
Es kaut kur manīju video, ka nemaz tik labākas nav šīs cigaretes. Apmēram, ja grib lielāku efektu, izjust garšu vai ko tur, tad palielina cigaretes strāvu vai ko tur, un cigarete darbojas vairāk un tādējādi sakarstot, un šīs sakaršanas dēļ kaut kādu efektu dēļ nedaudz tiek sākts pat elpots dzelzs. Tas dzelzs no kā sastāv cigarete un tas esot ļoti kaitīgs. njā. vispār nevajag smēķēt ... atmetat.
2016. gada 16. decembrī, 18:42
es jau 2gadus smekeju vape un negrasos atmest:D
2016. gada 14. oktobrī, 21:33
Tema baigi laba, man daudzi draugi speja atmest cigaretes tikai parejot uz elektroniskajam. Bet blogs nepilnigs, ja piemeram, reali kadam interestu si tema vinu interestu ka tiesi atskiras cenas, kadas vielas ir tvaikos kuras nav dumos, un tamlidzigi
2016. gada 08. oktobrī, 16:00
zinu
2016. gada 08. oktobrī, 14:27
E-cigaretes vispār nav kaitīgas veselībai. E-cigaretes šķidrumi ir kaitīgi. :huehue:
2016. gada 08. oktobrī, 14:24
#VapeNation