bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Filozofēšnas stūrītis
5
0
topic
Ziemassvētki
Fon der Markov
Lietotājs
Zombijs
124 atbildes forumā
Online: 1d 12h 14m
Redzēts 25. martā, 20:14
Pievienots, 2018. gada 23. decembrī, 01:37

Tā tad izlēmu izveidot šo topiku, lai padalītos ar jums ar savu pieredzi, sajūtam Ziemassvētku vakarā, kā arī gribu, lai padalāties ar savu.

Pats sākums ir tam, ka pāris dienas pirms šiem svētkiem kāds dodas uz mežu un atrod skaistāko eglīti mežā, kura pēc tam tiek izrotāta ar bumbiņām un lampiņām, kā arī kādu svecīti. Parasti eglīti dodas kāds no vīriešu dzimuma meklēt toties to pušķošanu uzticam sievietēm, jo viņas ir man liekas daudz mākslinieciskākas. Tad lielākā rosība mājās protams, ka notiekas virtuvē, kur tad tos labumus gatavo. Tie labumi parasti ir mājās cepti speķa pīrādziņi, ceptas karbonādes ar šķovētiem kāpostiem, tad vēl tie noteikti ir dažnedažādi salāti, piemēram, rosols, krabīšu salāti, rupjmaizes salāti un vēl daži kuru nosaukumus jau esmu piemirsis. Ne jau ēdīs visu sausā, protams, ka nē, tāpēc bez sulas, limpenēm un kādā grādīgā svētku noskaņai neiztikt. Kad tas ir izdarīts, tad parasti uzklāj svētku galdu ar baltu galdautu uz kura tad nu liks tos visu labumus. Kad uz galda viss ir salikts pa savām vietiņām, tad parasti tieši ierodas viesi. Viesi atnākuši, tad visus apsēdinām pie galda, ieslēdzam televīzorā kādu Ziemassvētku filmu vai kādu pārraidi kurā dzied attiecīgas dziesmas svētkiem, tad ir laiks piedāvāt katram nu ar ko tad viņš vēlas mieloties. Parasti karbonādes ar kāspostiņiem aiziet pirmās, jo tie, kas ir ēduši sapratīs, ka tā ir ļoti laba manta. Visam tam pa vidu uzspēlējam kādu spēli, lai jautrāks vakars, jo ne jau visu vakaru ēdīs un lūrēs teļuku, protams nē, tāpēc jau tie ir ģimenes svētki, lai kurus pavadītu kopā. Tas arī īsumā viss par to, kā es svinu svētkus. Tikai diemžēl, ka pēdējos gadus šis viss ir mazliet izgaisis, bet šogad atkal ir plānots visiem satikties un nosvinēt pa kārtīgo. Vēlos, lai arī tu apakšā uzraksti dažos vārdos var arī mazliet garāk to, kā tieši tu svini svētkus un bez kā jūsu ģimenē nav iedomājami Ziemassvētki.  Kā arī novēlu visiem priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu jauno 2019.

Мишка
Jauniņais
V.I.P.
Demons
4264 atbildes forumā
Online: 56d 5h 31m
Redzēts 2023. gada 23. martā, 21:28
Pievienots, 2018. gada 24. decembrī, 11:31
0
post

Lai tev arii jauks vakars!

Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2018. gada 24. decembrī, 12:42
0
post

Man šis gads ir daudz savādāks ka jebkurš cits. Katru gadu svinēju, bet nebiju jutis to Ziemassvētku sajūtu. Bet šogad pateicoties savai mīļajai meitenei viss notika pavisam savādāk. 

Dzīvojam Rīgā, bet braucam meklēt eglīti uz Smilteni, jo tur es nekad nebiju bijis, pie reizes apskatīt pilsētas apkārtni un atrast blakus meža eglīti. 

Visa dāvanu rosība, izdoma. Tad prasīja daudz, ļoti daudz laika pa visiem tirdzniecības centriem, bet galu galā viss ir nopirkts. Dāvanu saiņošana un fonā Ziemassvētku dziesmas, karstvīna glāze un pavadīta nakts. Bet viss ir padarīts. Ar prieku esmu piecēlies un gatavs svinēt. 

Personīgi dosimies uz Ogri, jo tur būs mani vecāki un brālis ar ģimeni. Rīt atkal uz Rīgu pie meitenes vecākiem un galu galā 26 uz koncertu Ķīpsalā izbaudīt arī Ziemassvētku dziesmas klātienē  ne tikai caur TV. 

Priecīgus un gaišus svētkus, domāju šī ir piemērota diena ik katram mīļajam ko labu sniegt, kaut vienu labu, mīļu vārdu. Lai izdodas svētki. Un pirmie svētki ar saviem enģelīšiem. Esmu patiesi laimīgs par šiem svētkiem. 

Pēdējo reizi rediģēja Remember-ME, 2018. gada 24. decembrī, 12:43.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0