bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Video
1
3
topic
KORONAVĪRUSA EPIDĒMIJA | NEIDAM ATKAL DRAUD CIETUMSODS
Ruf
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 8d 6h 35m
Redzēts 2021. gada 03. janvārī, 13:45
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 14:30

Sen jau bija skaidrs ka šis vīruss ir cilvēku radīts

forum sig image

★ToughEnough★
Lietotājs
★AMARANTHE★
184 atbildes forumā
Online: 92d 23h 20m
Redzēts 2022. gada 20. oktobrī, 19:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 14:38
0
post

Čaw Enziņ

𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 14:45
2
post

Topik gavno avtor <aizvainojums>

 

 

Brīdināts (c) schoKKur-

Pēdējo reizi rediģēja sсhoKKur-, 2020. gada 26. februārī, 12:34.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts Vakar, 10:34
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 14:52
0
post

Ruf: "Sen jau bija skaidrs ka šis vīruss ir cilvēku radīts"

Tu vispār video pats skatījies? :D

Nu ko var teikt, Itālijā tiek slēgtas izglītības iestādes, visur var dzirdēt par piesargāšanās pasākumiem - elementārām higiēnas prasībām. It kā tie skaitļi nav vēl tik biedējoši, bet nav joka lieta. Video minēja to, ka vīruss ārpus cilvēka uzglabājas 3 dienas, bet neminēja to, ka cilvēks, kas ar to saslimst, pirmos simptomus izjūt ātrākais tikai pēc nedēļas. Tas ļoti apgrūtina vīrusa apkarošanas procesu.

Gan jau tiksim cauri sveikā.

peh
Lietotājs
pehs*
293 atbildes forumā
Online: 27d 19h 36m
Redzēts 2022. gada 31. jūlijā, 16:34
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 14:58
0
post

crazy

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 15:01
0
post

Nē nu pēc šādiem jaunumiem būs jāēd vairāk salāti

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 15:15
1
post

man gribās salauzt un nocirst, tad apēst šī idiota rokas.

 

a vīruss ir figņa. Tie kas mirst no viņa ir 90% visādi vecie, kuriem jau ir veselības problēmas

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 18:34
0
post

Tiem, kam interesē vairāk informācija par šo visu:

"Live" map - https://www.arcgis.com/apps/ops…23467b48e9ecf6">https://www.arcgis.com/apps/ops…23467b48e9ecf6

Statistika - https://www.worldometers.info/coronavirus/">https://www.worldometers.info/coronavirus/

Par vīrusu - https://www.cdc.gov/coronavirus…nsmission.html">https://www.cdc.gov/coronavirus…nsmission.html

Protams, patiesā situācija ir vismaz 2x sliktāka. Piemēram, EU ir tikai dažas valstis, kur cilvēki tiek pārbaudīti, viena no tām ir Itālija, tur arī var redzēt kāda ir statistika, kamēr citur cilvēki pārvietojas un dzīvo savu dzīvi. 

Pāragri būtu teikt, ka šis "pasākums" ir uzpūsts, bet esmu gandrīz pārliecināts, ka tas tā ir. Normāli ekonomisko situāciju satricinās, šobrīd jau ir redzams akciju kritums, valūtu svārstības, deficīts dažādās preču kategorijās utml. Nerunājot par to, ka pašā Ķīnā padaudz rūpnīcas ir slēgtas uz nezināmu laiku. Mēs to izjutīsim mazāk, bet lielās industrijas to jutīs, ja vienīgais komponenšu piegādātājs, līdz šim, bija Ķīna.
Ai, labi,  pietiek. Tāpat neviens nelasīs. :)

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 18:49
0
post

Mēs to izjutīsim mazāk, bet lielās industrijas to jutīs, ja vienīgais komponenšu piegādātājs, līdz šim, bija Ķīna.

Perfekti! Nost ar kapitālismu, lai virzās sociālisms! 

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. februārī, 19:05
0
post

Nu, es nezinu cik Tu globāli šim visam seko līdzi un arī tam, cik daudz tas viss var ietekmēt - kādas no tā var būt (un būs) sekas. Cilvēki mirst no visa kā, parastas gripas sekas neviens neatspoguļo globāli, bet arī tur statistika ir neiedomājama. 
Elementārs piemērs:
https://www.cdc.gov/flu/about/b…-estimates.htm">https://www.cdc.gov/flu/about/b…-estimates.htm

Cipari tā neko. Bet, kuru gan tas uztrauc (arī to mirušo skaits). Pie tam, tas ir par periodu no oktobra līdz tagad. 

Vilciena sastāvā ir X Xvagoni, kas notiek, ja kādu no tiem izņem, pārējie (aiz izņemtā) apstājas. Tagad naudiņa tiek iesaldēta un pārvietota uz "citu" kontiem. Kaut kādas izmaiņas jau vajag :) 

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. martā, 21:55
0
post

Internetā klejo "raksts", kur jau diezgan detalizētāk sāk atklāt kārtis, protams, priekš manis tas nav nekas jauns. Ja nu kāds interesējas ārpus savām "četrām sienām" vai vēlas paskaidrot mammai, tētim, dullai draudzenei/draugam, kura grib atcelt ceļojumu utt. un līdz šim neko tik detalizētu nebija manījis, tad nu, lūdzu:

Kādus globālos uzdevumus risina covid-19 vīruss?

Globālais trends šobrīd nosaka, ka katrai valstij pieklājas atzīmēties vismaz ar kādu inficēto – tam arī visi seko un pie mums gandrīz arī tas izdevās, taču izrādījās, ka vīruss pēc otrreizējas pārbaudes esot pazudis. Gaidīsim ar nepacietību, kurš tad būs tas pirmais, īstais un pareizais slimnieks. Vai nu tiešām Latvijā nevar izdzīvot pat vīruss😶?

Kamēr pasaule nodarbojas ar panikas celšanu, aplūkosim to, kādus tad uzdevumus risina šis vīruss dotās histērijas aizsegā. Šeit tie ir vairāki, gan globāli, gan attiecībā uz pašu Ķīnu.

Krietnu laiku jau notiek visas pasaules formatizēšana ar uzdevumu izveidot divus jaunus pasaules pārvaldes centrus, viens no tiem ir Ķīna, otrs būs Irāna – ASV un Lielbritānijas vietā, kur tie atradās pēdējo gadsimtu. Tieši šī uzdevuma realizācijai tika organizēts gan Brexit, gan Suleimani slepkavība, gan ASV kapitulācija talibiem, gan kurdu uzmešana Sīrijā, kā arī daudzi citi ģeopolitiski svarīgi notikumi, kurus jāprot sasaistīt loģiskā ķēdītē. Tas viss noved pie ASV izvākšanās no Tuvajiem Austrumiem un vispār no pasaules žandarma statusa. Ar Ķīnu process notiek daudzmaz saskaņā ar plānu. Irānas nespēja kontrolēt reģionu ir cits stāsts, tur viss ļoti atpaliek, bet šoreiz ne par to.

Nesen tika paziņots par to, ka pasaules bagātākie ļaudis ir pazaudējuši simtus miljardu dolāru vīrusa dēļ. Bet tie ir tikai bagātākie- ir taču vēl ne tik bagātie spēlētāji ekonomikā. Tas viss kopā rada milzīgu pazudušās naudas kopsummu- lielākos zaudējumus cieš tādi afēristi kā Elons Masks ar saviem projektiem, kas ir tukša gaisa kulšana, kuros tika ieguldīta milzu nauda, bet viens aiz otra tie tiek aizmirsti un norakstīti, kā hyperloop un citi.
https://www.nzherald.co.nz/busi…gA-oPdb49ecHBU">https://www.nzherald.co.nz/busi…gA-oPdb49ecHBU

Tas viss kalpo liekās naudas novākšanai un pasaules inflācijas burbuļa samazināšanai. 2012. gadā pasauli šokēja notikums, kas sākas ar Deutsche Bank un beidzās ar to, ka atklājās pasaules lielāko banku derivatīvu uzkrājums, kas pārsniedz visas pasaules ekonomiku – tie ir visa veida vērtspapīri, kas izlaisti viens uz otra un nav segti ne ar ko – šādu vērtspapīru summa pasaulē ir vairāki simti triljonu dolāru vērtībā.

Tas viss ir radījis milzīgu inflācijas burbuli, kurš ik pa laikam ir jāpabaksta un jānolaiž tvaiks. Lai to izdarītu, regulāri tiek izdomātas dažādas ‘finanšu krīzes’, kas patiesībā ir plānoti mehānismi. Šoreiz ir jauna ideja – vīruss. Un burbulis saplok, kompānijas cieš zaudējumus, aktīvu vērtība sarūk, tiek zaudēti triljoni dolāru- nosacīti, protams, jo reālas vērtības tiem nekādas nav.

Bet neviens nav vainīgs- kas tad prasīs tādam Maskam atbildību par iztērētiem miljardiem, par to, ka netiek izmaksātas solītas dividendes? Kas prasīs atbildību no Trampa par to, ka nav izdevies sakārtot ASV ekonomiku atbilstoši solītajam? Nu ko viņi, ja iejaucās vīruss? Zem tā lieliski tiks pabāzta arī ekonomikas stagnācija, algu pieauguma bremzēšana un citas ekonomikas ķibeles, par to taču jau raksta mūsu pašu mediji.

Pasaules kapitalizētai ekonomikai šādas krīzes vai lieli kari ir svētība un absolūti nepieciešami, lai nesabruktu visa sistēma.
Tāpēc visi šie zaudējumi ir ieplānoti. Globālās ekonomikas, banku sistēmas un naudas mašīnas turētāji, protams, neko necieš –tas viss attiecas uz reālajiem uzņēmējiem. Mazie likvidējas, lielajiem nolaiž asinis- var sabrukt arī kādas nestabilas valsts ekonomika, bet tas uz globālā fona ir sīkums.

Attiecībā uz pašu Ķīnu šis vīruss ilgtermiņā radīs ļoti pozitīvu efektu. Tā kā Ķīnā tiek plānots veidot pasaules pārvaldes centru, ir jāveic daudz un dažādi priekšdarbi. Visiem zināms, ka tur ir ļoti piesārņota ekoloģija.

Bet tagad pēkšņi izrādās, ka epidēmijas laikā tā ievērojami uzlabojusies – apstādinātās rūpniecības dēļ ir izklīdis smogs. Drīzumā ekonomika atkal sāks darboties, bet jautājums ir – uz kādiem tad noteikumiem? Lai sakārtotu Ķīnas ekonomiku šim jaunajam uzdevumam, ir nepieciešams tikt galā ar visādiem mazajiem privātajiem uzņēmumiem.

Un tur nav runa par tūrisma biznesu vai pat Ali Express. Tas viss ir zāle, kas ataugs no jauna Runa ir par tādiem mazajiem uzņēmumiem kā Toyota, Honda un tml. Mazi tie ir, salīdzinot ar transnacionālajām globālajām kompānijām, kuras nosaka pasaules ekonomiku.

Ķīnā ir iegājušas daudzas šādas kompānijas un ir radies jautājums par to attiecībām ar valsts pārvaldi- par cik tās ir privātās ārvalstu kompānijas. Ja lielie globālisti var izturēt jebkādus zaudējumus, tad šīm kompānijām viss ir atkarīgs no ražošanas –tās apturēšana ir katastrofāla. Un tad valdība saka –nu tad runāsim, zem kādiem noteikumiem turpmāk strādāt.

Respektīvi, notiek Ķīnas ražošanas sektora koncentrācija zem valdības autoritātes un viņu noteikumiem. Kaut kur tā nopērk bankrotējušo uzņēmumu akcijas, kaut kur pārķer pārvaldi, ar kādu sarunā turpmāko darbību zem jauniem noteikumiem un kontroles.

Tas ir milzīgs un komplekss pasākums, kura mērķis ir panākt visas Ķīnas ražošanas un ekonomikas sektora pilnīgu kontroli. Ja Ķīna kļūst par globālās pārvaldes instrumentu, tad tur nav pieļaujams nekāds vietējo vai ārvalstu kompāniju lobijs pārvaldes līmeņos. Īpaši jau ASV kompāniju, kur tiek šauts vēl otrs zaķis – Trampa uzdevums ir savākt tās mājās un atjaunot ražošanu tur. Kā citādi to izdarīt? Pasvilpt un visi saskries atpakaļ? Nu nē taču. Tātad tās ir jāpiespiež un jārada attiecīgi apstākļi.

Un vīruss ir lieliska iespēja šo plānu realizēt- šīm kompānijām jācieš tādi zaudējumi, ka tās vienkārši ir spiestas izvākties no Ķīnas, jo tur apstājusies to ražošana – panika un vīruss taču.

Vēl Ķīnā vīrusa aizsegā tiek nomainīta nauda – pamatojoties ar dezinfekcijas nepieciešamību, tiek izņemtas vecās banknotes un apgrozībā laistas jaunas ar citu sērijas numuru- tāda pavisam nemanāma darbība, bet arī tā tiek panākta kontrole pār naudas apriti.

https://edition.cnn.com/2020/02…4ZiCtd9OYEUgRo">https://edition.cnn.com/2020/02…4ZiCtd9OYEUgRo

Tāpat tiek aprobēta sociālo kredītu sistēma, kas paredzēta visas sabiedrības pārstrukturizācijai jeb rupji sakot, izdresēšanai Ķīnas jaunā statusa vajadzībām. Tajā pilsoņi tiks vērtēti atbilstoši to sociālai un ekonomiskai uzvedībai un to stāvoklis sabiedrībā tiks noteikts saskaņā ar šiem piešķirtiem punktiem – bonusiem vai soda punktiem. Tas jau ir totālas jaunās pasaules kārtības modelis darbībā. Un to tika plānots ieviest tieši šogad.

https://www.businessinsider.com…4EYMGeE6ZJ4DnU">https://www.businessinsider.com…4EYMGeE6ZJ4DnU

Ķīnā jau krietnu laiku kā ir sabūvētas veselas pilsētas, kurās faktiski neviens nedzīvo. Diezgan daudzi nez kapēc uzskata, ka tas ir tāpat vien, lai uzturētu ekonomisko izaugsmi- tik muļķīgi skaidrojumi pragmatisko ķīniešu sakarā ir patiešām dīvaini. Tas viss ir paredzēts šim pašam projektam - ārvalstu speciālistu masveida ieplūšanai, tā kā visas globālās organizācijas un pārvaldes sistēmas pamazām tiek pārnestas uz Ķīnu- ir tikai neliela atpalicība no grafika.

Lai par to pārliecinātos, pietiek ievērot nelielu, bet ļoti būtisku SVF vadītājas Lagardas paziņojumu, kurā skaidri tiek paziņots vienas no lielākajām globālistu mafijas organizācijas plāns - pārvākšanās uz Ķīnu.
https://www.reuters.com/article…L97Vf_NrP8XVtU">https://www.reuters.com/article…L97Vf_NrP8XVtU
Tas bija jau 2017. gadā.

Globālisti taču neko neslēpj -viss vienmēr ir pieejams atklātos avotos. Taču vai cilvēki ir spējīgi to ieraudzīt un salikt kopā visus tādus notikumus un paziņojumus ilgstošā laika periodā? Parasti ne, jo pūļa atmiņa ir aptuveni 2 nedēļas. Tad viss ir aizmirsts un jāliek jauna plate.

Nu lūk, šādi milzīgi un kompleksi pasākumi tiek realizēti pasaulē un Ķīnā, kamēr masu mediji ķersta un skaita inficētos. Bet par to jums neviens nestāstīs. Jums premjers stāstīts par to, kā vīruss ietekmēs pasaules ekonomiku, kā jāatrod miljoni karošanai ar to un kā atkal visiem jāsavelk jostas jo taču…vīruss.😞. Ne jau valdības mahinācijas.

Realitātē vīruss ekonomiku ietekmē tikpat daudz, cik lietusgāze Bolīvijā ietekmē cūku svaru Latvijā. To dara pavisam citi mehānismi.

Galvenais, kas šeit jāsaprot – protams, ka ne jau globālie spēlētāji gaidīja kaut kādas epidēmijas parādīšanos, lai visus šos procesus īstenotu. Viņi to izveidoja paši un uzturēs tik ilgi, kamēr šie uzdevumi tiks atrisināti – pāris tūkstoši dzīvību uz tā fona ir spļāviens jūrā. Kad ekonomikas finanšu asinis būs pietiekoši nolaistas un ekonomika sāks restartu, tad vīruss arī pazudīs, vai kļūs ārstējams, vai uzradīsies vakcīna -mediji pārtrauks par to visu bazūnēt un pūli sāks tracināt ar nākošo tēmu.

Kā tas viss izdosies, ir atkarīgs no tā, cik ilgi cilvēki turpinās gulēt un mierīgi ļauties šādiem procesiem, kuros viņus dresē, pārveido un manipulē pēc savas patikas Jaunās pasaules kārtības ieviesēji.

Viņi spēlē tik lielos laika nogriežņos, ka cilvēkiem visi šie notikumi šķiet dabiski vai nejauši, taču vajadzīgās pārmaiņas tiek ieviestas lēnītēm, bieži pat paaudzēs. Te var atcerēties Bībeles nostāstu par Mozu, kurš vadāja tautu no Ēģiptes pa tuksnesi 40 gadus. Tuksnesi karavāna var pāriet divās nedēļās. Bet 40 gadus vajadzēja, lai nomainās paaudze un aizmirstas visi iepriekšējie tikumi un likumi. To vietā tika ieviesta pavisam cita reliģija un morāle. Atcerieties to stāstu un sapratīsiet, ka tieši to pašu metodi nemitīgi pielieto arī mūsdienās.

Pēdējo reizi rediģēja Lacz, 2020. gada 07. martā, 22:00.
Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12829 atbildes forumā
Online: 264d 22h 35m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. martā, 23:23
0
post

Lacz, kaut kādu bullshitu sarakstīji vai nokopēji. :D Es tā arī īsti neatradu konkrētus faktus par korona vīrusu, ups atvainojos Covid-19 jeb parastā gripa.

Karoča jā, tas ''corona'' jeb Covid-19 ir vnk parastā gripa. Vnk šogad viņa ir izcēlusies plašāk kā tas bija pirms 8 gadiem, kad bija SARS, MERS. Arī cilvēki mira, tikai šeit mirstība ir 2% nevis 8% kā tas bija pirms 8 gadiem. 

Lai izvairītos no šīs gripas:

* bieži mazgājiet rokas vai izmantojiet citus roku dezinfekcijas līdzekļus;

* sekojiet līdzi savam veselības stāvoklim, aizdomu gadījumā varat zvanīt ģimenes ārstam vai mediķiem.

* ja nepieciešamas individuālas konsultācijas saistībā ar koronavīrusu, tad darba dienās, laikā no 08:30 līdz 17:00 aicinu sazināties ar SPKC pārstāvjiem pa tālr. 67387661;

* rūpīgi izvērtējiet ceļojumu nepieciešamību uz vīrusa skartajām teritorijām;

visplašākā un oficiālā informācija par COVID-19 pieejama - https://spkc.gov.lv/lv/aktualitates/get/nid/757" target="_blank">https://spkc.gov.lv/lv/aktualitates/get/nid/757


https://www.facebook.com/DjOzzy…xNjE5MTUyNDcx/

 

Pa lielam to gripu var dabūt no tās inficētās personas, dodot roku, aiztiekot ar acīm, pieskaroties sejai, degunam, mutei 1 m rādiusā.

 

 

who`s who
Lietotājs
659 atbildes forumā
Online: 58d 0h 12m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2020. gada 08. martā, 00:48
0
post

Lacz... par tavu ierakstu būtu daudz ko, bet no komentāriem laikam atturēšos... TLDR variants - līdz galam lietas neizproti

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 6h 26m
Redzēts pirms 38 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 08. martā, 01:00
0
post

Aj, tak galīgi pie dirsas, mirs veci cilvēki un cilvēki ar kaut kādām veselības problēmām, man viss būs safe, neesmu ne slims, ne vecs, yolo bļe, ko var ņemties, aids tāpat traģiskāks. :sir:

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 28. martā, 10:11
0
post

Covid-19 un who's who.

1. es jau komentāra sākumā minēju "internetā "klejo" raksts". Līdz ar to tas nav manis veidots. :D 

2. Varbūt pastāsties sīkāk par to, ko es neizprotu, jo:

Tūrisms ir pilnībā apstādināts šobrīd - lai cilvēki beigtu vazāties un uz mirkli apstātos. Tas gan atstās ievērojamas sekas ne tikai tūrisma nozarē (aviokompānijas, viesnīcas, hosteļi, short rent (auto, naktsmītnes, velosipēdi utt.), lidostu darbinieki, sabiedriskā transporta kursēšanas samazināšana, jebkāds iekšzemes tūrisms, tūrisma kompānijas, bāri, kafejnīcas, restorāni, koncerti, teātri utt.) un šeit visur cilvēki strādāja, lai kaut ko nopelnītu, lai dzīvotu labā, tātad samazinās pieprasījums pēc būvstrādniekiem, auto iegādes, mantu iegādes utt.
Imports strauji sarūk (un exportu ir krietni grūtāk realizēt) - jo robežas ir slēgtas (principā sava plāns kā motivēt valstis pašām kaut ko ražot). Šo var lasīt arī kā - mazāka atkarība no Ķīnas. Jā, es strādāju firmā, kur exports/imports ir pats pamats un tas ir ļoti jūtams, jo īpaši komponenšu iegādē. Tiesa, pēc pirmajām sankcijām pret Ķīnu daļa ražošana tika pārnesta uz EU.
Valstis, kur nu jau ir 10000+ bezdarbnieku varbūt uztaisīs kādus grautiņus pastāvošajai iekārtai, ja valsts vairs nespēs sliktāk situētos pietiekami atbalstīt.
Akciju cenu svārstības ir neiedomājas šobrīd, valūtu kursiem gan tik ļoti nesekoju līdzi.

Un lietu ietekmi/atkarību sarakstu vēl varētu turpināt un turpināt.

 

Padalaties ar savu redzējumu nevis pasakat tieši neko :)

 

Ķīna savus inficēto datus jau kādu laiku nenodod, jo šobrīd, pēc pieejamajām statistikām Itālijā ir nesalīdzināmi sliktāk kā Ķīnā. Tajā galā vairs mediji tik ļoti nepaniko, taču nekas nav apstājies un tik drīz arī neapstāsies. Atkopšanās periods vēl kādu laiku prasīs.

 

Manuprāt, viss vēl ir tikai priekšā. Es būtu ļoti pārsteigts, ka 14. aprīlī atvērs robežas un cilvēki dzīvos tā, it kā nekas nebūtu bijis.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts 26. aprīlī, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 28. martā, 11:24
1
post

parstajiet ticet tam sazverestibu teorijam, shis viruss ir dabigi radies siksparnu ala, ta izcelsme  ir zinatniski pieradita un parbaudama un nepastav tehnalogijas lai to radiru sintrtiski. ja kads joprojam doma ka virusu radija kads laborotorija, tad lai iet sava flat earth associacija muldet talak nevis par kkadam bankam, vai pasaules lideriem kas to rikoja.

Tagad joprojam lv ir kadi 20% cilveku kuri isti korona "netic" un vel lielas ka vinjiem vienalga. tiesi delj vinjiem mums aizliegts vispar iet ara bez officiala iemesla un karantinas ievilksies meneshus - jaa, rahhs un Latvians, jusu delj shis viss ievelkas, tikai tadi ka jus citus aplipinat nevis sez majas un ietur distances. fakts - ja nebutu karantinas, no koronas lv butu jau mirushi tukstoshi cilveki un miljoni pasaule, to nemu am nevares salidzinat ar gripu neviena veida. korona ir 10 reizes lipigaka un daudz reizes nvejosaka par gripu. un jaa, ja tu aplipinas kadu citu jaunieti vinsh nenomirs, bet tu tada veida nogalinasi vinja vecvecakus ar kuriem vinsh nonak kontrakta ikdiena. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0