bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības
4
2
topic
Gazika sūdzība
Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2020. gada 22. aprīlī, 02:00

Gaziks palūdza ievietot teamspeak3 sūdzību:

 

Sveiki, kicka “krutais” teamspeak3 serveris kārtējo reizi izceļas ar burvīgo administrāciju. Tātad man teamspeakā ir bijusi vienmēr oldschool grupa un diezgan ilgu laiku, ar atgriešanos pēkšņi šī burvīgā adminu grupa ir izdomājusi, ka man vajadzētu ņemt nost oldschool, bet uz kāda pamata? Līdz ko es atsāku uzturēties ts3.kick.lv serverī, bez nekāda pamatojuma man sāka ņemt nost oldschool, šī ir kāda trešā vai ceturtā reize, kad man jau noņem to grupu, bet pastāstiet, uz kāda pamata? Jo serverī kad visu laiku jautāju, kāpēc, neviens nekādu iemeslu man devis, šodien krutais administrators Arnis aka kk dod man šādu atbildi.


Kāds pamatojums ir šis “mums nevajag lai taisi sūdus šeit ejot visur”, “kas to lai zina kas ienāks tev prātā, nodrošinām sevi un tevi.” + jūs tur savu adminu/moderatoru aka gazika heiteru banda savākusies, tjipa izdomājat ar tādu iemeslu man noņemt oldschool, tad moš vēl izdzēšat kādam istabu ar tādu pašu principu vai arī iedodat banu maybe?
Cik es atceros no saviem adminēšanas laikiem un vispārīgi uzturoties kick teamspeakā, tādi NEKAD nav bijuši pamatojumi, lai vienkārši noņemtu cilvēkam vienalga ko, grupu, statusu, whatever kas tas ir. Jums nekāda cita pamatojuma vienkārši nav, ko var ākstīties, tas, ka es riebjos un neesmu tik labs dirsas laizītājs kā unikorns un citi iedomīgie, kuri dabū easy statusu, iedomība un e-penis paaugas par 60% bez maz vai. Nu davaj ģēnij kk, izstāsti man, kādus sūdus es tev varu sadarīt ar oldschool grupu, ieiet citā rūmā bez atļaujas un viss?

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts Vakar, 10:34
Pievienots, 2020. gada 22. aprīlī, 11:53
0
post

Pieduries, kaut kādam klaunam oldskūlu.

Lai ienāk forumā un pats uzraksta. Nevar? Pats vainīgs.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. aprīlī, 15:22
0
post

Pie manis atnāca Unicorn, ar konkrētu problēmu par oldschool grupas privilēģiju problēmu, kas saistīta ar FiveM servera istabu.

Mums bija varianti:

1. nerfot oldschool grupu, padarot viņu pilnībā bezjēdzīgu,
2. taisīt papildus olschool+ grupu, kura būtu tikai izredzētajiem, kur atkal sāktos kas un kāpēc,
3. aprobežot sevi no potenciāliem draudiem, šajā gadījumā tevis, no konkrēto lietotāju puses,

 

TS administrācijas mini-sēdē tā tika izlemts, ka trešais punkts būtu visoptimālākais priekš mums, un pārējiem lietotājiem, jo cieš tikai viens cilvēks, nevis vairāki. Lodžikam viss vienalga ir, tas ir fakts, bet nu viņš tajā brīdī bija online, tāpēc es piedāvāju viņu pasaukt un uzklausīt arī viņu.

Par iepriekšējām reizēm kāpēc tika ņemts nost, ik pa laikam tiek veikta oldschool tīrīšana, neaktīvajiem lietotājiem to noņem.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0