bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
7
1
topic
Obijs izmisumā!!! :(
Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 11h 28m
Redzēts 29. aprīlī, 20:59
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 09. augustā, 21:48

Labdien dirsu deldētāji un visi pārējie... Šito topiku veidoju tikai priekš izpalīdzības man... Esmu nonācis nelielā izmisumā, proti, sen, godīgi sakot, pat nekad, nav sanācis uztaisīt tripu tikai kopā ar vecākiem, respektīvi, ģimeni.. Varbūt šeit ir kāds kas ir baigi ceļojis pa kurzemi, iespējams nedaudz iekš Lietuvas, un var ieteikt pieklājīgu 2 dienu tripu.. Apskates objekti, vietas naktsmājām/telts vietas.. Tākā tiek plānots pieticīgs brauciens pa kurzemi uz dažām dienām, vajadzētu kādus ieteikumus kur braukt, ko apskatīt, kur palikt utt... Esmu apbraukājis visas malas bet nekas tāds nav kur varētu normāli aizbraukt ar vecākiem... Ja ir kāds kas var ko ieteikt, būtu baigi labi... Pļūtītājus lūgšu iet ratā un pat nerakstīt šeit... Paldies.

 

Hazard
Biedrs
twenty one hazards
7007 atbildes forumā
Online: 252d 22h 40m
Redzēts 1. aprīlī, 00:03
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 09. augustā, 23:21
0
post

gar Jūrkalni ir forši pabraukāt, varbūt varat pacopēt pie dabas krūts , HE . Āā un ja sagribās uzēst, iebrauc Rīvas Krogā, normāli lētas cenas.  =]

vari arī palikt pie Zvirgzdu ezera, forša atpūtas vieta, ir laivas n shit. volejbola laukumi, nu viss , kas pienakās pie atputas vietām. lētas cenas arī

Pēdējo reizi rediģēja Hazard, 2020. gada 10. augustā, 00:16.

 i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪


 

Kikii.
Jauniņais
Meitene zeltene
755 atbildes forumā
Online: 92d 16h 56m
Redzēts 2023. gada 28. oktobrī, 22:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. augustā, 00:14
0
post

Nu teiksim tā,daudz ir vietas kur aizbraukt, bet ja gimenē ir vīna cienītāji tad iesaku aizbraukt uz Sabiles vīniem, pastaigat mazā ekskursijā arī pašā Sabilē ir vietas ko apskatīt. (Nebaidaties no čigāniem,tur daudz viņu) 

Abavas rumbā var šo to apskatīt.

Jūrkalnes stāvkrasts arī nav slikta ideja,skaista vieta ,taču tālu jābrauc.  

Ventspilī ir skaisti,ļoti smuka pilsēta un tur var meklēt tās "govis". Krasainās un puķainās utt. :D pat manuprāt karte ir izveidota ar viņām.

Ja par palikšanu tad pie Usmas ezera ir kempings "Usmas Meķi" superīga vietiņa ar skaistu skatu. Tur ir pirts,kura ir nedaudz ezerā ,uz laipas. Vakaros super forši sēdet pirtī un skatīties saulrietu. :D Var līdzi makšķeres ņemt un uz vietas laivas noīrēt. Vai arī ja besis tad barčikā aliņu ieraut. 

 

Diez vai muzeju tēma bus aktuāla.

Protams ,domāju, ka vari arī ieguuglet daudzus apskates objektus pa ceļam. 👍

Jauku atpūtu. ;)


 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0