bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
3
0
topic
Apelācija.
space cadet
Jauniņais
65 atbildes forumā
Online: 6d 10h 45m
Redzēts 2023. gada 02. jūnijā, 15:08
Pievienots, 2021. gada 12. februārī, 23:28


[CBAN] You are banned from this server 
[CBAN] You can complain at : 
[CBAN] Banned nick : space cadet ( space cadet ) 
[CBAN] Time remaining : 3 days , 20 hours , 27 minutes and 43 seconds 
[CBAN] Reason : Runā-gaglaikā-caur-webu. ( tika brīdināts ) ( de_dust2_snow ) 
[CBAN] Ban IP : 185.176.221.183 ( 213.232.87.110 ) 
[CBAN] Ban Steamid : STEAM_0 : 1 : 80825674 ( STEAM_0 : 1 : 80825674 ) 
[CBAN] Admin : Nesaule. 
******************************************** 

https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=51381

Darba un sadzīves apstākļu dēļ apelāciju rakstu tikai tagad. 

Demo mistisku iemeslu dēļ nav cstrike mapē, šeit skrīns kā pierādījums https://ibb.co/Ptrq2tS
Demo sadaļa liek manīt, ka tieši demo, kur notika šis atgadījums vairs nav pieejams.

           Īsumā par situāciju, kas atgadījās serverī pirms bana nopelnīšanas.

Pēc garas darba dienas, gatavojoties ieiet ikdienas un sadzīves gaitās izdomāju, ka varētu ieskriet pašaut uz mirkli, tā nu arī izdarīju. 

Ar ko nebiju rēķinājies bija tas, ka serverī atradīsies indivīdi, kas šo pieredzi spēs sagriezt kājām gaisā. Kā ierasts, serverī gāju iekšā ar voice_enable 0, bet atstāju ieslēgtu čatu ar domu sasveicināties ar daudz maz zināmiem ļautiņiem, ko arī izdarīju. Tieši tajā momentā čatā parādas ieraksts no Swex, pilnīgi bez tēmas un absolūti nepiedienīgs un nepiederošs situācijai, kaut kas par seksu, principā kas tāds, ko tiešām nevēlējos lasīt šajā mirklī, un attiecīgi arī to noignorēju. Baigi sagrieza garīgo uz nepatīkamo pusi, tāpēc turpināju čunčināt caur serveri savā nodabā, kamēr tur fonā tas kaut ko ļerkstēja. Viss būtu bijis labi, bet tas viss pārnesās uz čatu, ko dabuju lasīt, jo bija tēmēts tieši man, un ap šo mirkli serverī ienāca arī indivīds ar niku hsssss. Jau sen biju manījis, ka šim pirksti vairāk ir tēmēti kick.lv publikas nolikšanai, vairāk tieši spēles stila(laikam aizmirsis, kur atrodās), par ko man parasti ir vienaldzība, bet šis indivīds ir īpašs tādā ziņā, ka dzīvo absolūtā delīrijā. Viņam saka, ka man tie fragi ir pie vienas vietas un ienāku pašaut tīri lai nosistu tās 15 minūtes, pirms eju ikdienas gaitā, bet šis dod tik tālāk. Ja es aizeju, tad viņš tēmē uz nākamo spēlētāju. Bet nu sūds par to, ja admini to neredz, nav vairs mana problēma.

Tā nu tur spēlējot tenisu ar aizvainojumiem, pa kluso serverī ierodas Nesaule. un sāk čilot specos. Pilnībā tam nepievērsu uzmanību, jo grasījos doties ārā no servera. Atminos, ka ieminējos tieši hsss virzienā, ka viņu neviens nemīl, tajā skaitā arī māte, kas, manuprāt, bija vietā, redzot kā viņš izturas pret vairumu kick.lv apmeklētāju. Neuzskatu to par apvainojamu, vairāk kā meistarību dedukcijā. 

Tas, lūk, rezultējās ar gagu uz 20 minūtēm, kas bija tāds ļoti interesants mirklis, bet zinot Nesaule., pat nebrīnījos, bet tāpat nevarēju to tā atstāt, un tā mirkļa vadīts caursoļojot kick.lv somu, izdomāju, ka kaut kas jāpasaka caur webierakstiem, to arī izdarīju. Viņš, kā nekompotents admins, uzrakstīja, ka lai pat nerunāju. Labi? Kamēr tie var sviest apvainojumus pa labi, pa kreisi, man tas ir jāizcieš un jāsēž klusu? Nē, Saulīt. Attiecīgi arī izteicos, un Nesaule., visticamāk personisku iemeslu dēļ vadīts, beidzot tika pie tā saldā mirkļa mani nobanot. Pilnībā apzinos savu nekompotenci runājot čerņu čatā un šādi reaģējot, bet absolūti neredzu iemeslu man likt banu uz nedēļu. Dienu? Saprotu. Atpūstos, uzelpotu un aiziet citas emocijas un noskaņojus, bet šajā gadienā vairāk radās tieši negācijas, nevis kāda atklāsme. 
 

Nonācu pie secinājuma, ka Nesaule. pats ir nekompotents un savā vecumā(kas, pārsteidzoši ir vairāk nekā biju domājis) nespēj izmantot dedukciju un novērtēt attiecīgās situācijas. Nav pirmā, un ļoti skaidri zinu, ka nebūs pēdējā. Cilvēks pazole, kas visu ņem personīgi un nespēj skatīties uz situāciju no neitrālā viedokļa. Atpazīt čītus ir viens, bet šādas sabiedriskas situācijas izvērtēt - cits. 

Take care. Par unban pat īsti neceru, tīri izklāstu savu rakurus šajai situācijai. Pārtraukums no šī servera nenāks par ļaunu, jo citreiz ir jāpacieš vēl lielāks murgs tur atrodoties, un neviens par to īsti neliekas ne zinis. :) Šerifs Nesaule. jūs nenosargās, drīzāk noraks - tikai mans skatījums. 
 

KrievuJakudza
Jauniņais
𝕲𝖍𝖔𝖘𝖙
1119 atbildes forumā
Online: 25d 0h 57m
Redzēts 2023. gada 04. aprīlī, 00:12
Pievienots, 2021. gada 12. februārī, 23:42
2
post

Zinu, ka par šo post saņemšu warn, bet sods ir pārāk bargs. Bargākais sods par čatošanu caru web gag/ban laikā ir 2 dienas nejau nedēļa.

11. Ja tu esi saņēmis gag/ban, tev ir kategoriski aizliegts rakstīt caur forumu servera čatos. Sods - Smagākos gadījumos bans līdz 2 dienām gan no servera, gan weba. Ja lietotājs nezina ka tas ir aizliegts un netaisa serverī problēmas, tad viņu vispirms ir jābrīdina

 

Brīdināts. (c) akasi

Pēdējo reizi rediģēja akasi, 2021. gada 12. februārī, 23:43.
concijs
Jauniņais
Meitene zeltene
304 atbildes forumā
Online: 46d 18h 52m
Redzēts 5. martā, 12:03
Pievienots, 2021. gada 13. februārī, 00:00
0
post

ejat <cenzēts> visi

 

Brīdināta. (c) akasi

Pēdējo reizi rediģēja akasi, 2021. gada 13. februārī, 00:03.
Hybrid Minds
Lasa tēmu
Biedrs
lelelelelekeke
11259 atbildes forumā
Online: 267d 17h 17m
Redzēts pirms 10 minūtēm
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 13. februārī, 01:05
0
post

Bans samazināts uz 2 stundām!

Slēgts.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0