bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
8
4
topic
Sūdzība par knejvu a.k.a mamkas delinu
denzens
Jauniņais
daņiks
37 atbildes forumā
Online: 6d 22h 56m
Redzēts 2021. gada 09. decembrī, 20:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 20:43

1. Nepatiess gags, kam sekoja bans.
2. https://failiem.lv/f/f33ub6kxf
3. Demo pēdējās 5 minūtes, bet pastāv iespēja, ka admin chatu neredz demo -atbildi uz šo es nezinu.
4. mamka
5. Es, būdams ar smsņika acc gluži tāpat kā godātais mamka, sāku šāubīties par viena spēlētāja godīgo spēli. Vēlējos iet skatīties specos, bet redzu, ka tur sēž godātais mamka, SMS admins, es paprasu šim, ko šamējais kungs skatās - uz ko saņemu atbildi, lai nerakstu viņam un ko es "piepišos". Es paprasu vēlreiz, uz ko saņemu atkal nelaipnu atbildi no godātā mamka, SMS admina, tāpēc sāku vieglā formā agresēt arī šim ar vāŗdiņu "apmīzies". Šis frukts izdomā, ka viņš var ar tādiem pašiem SMSņikiem runā kā ar sūdiem, bet ar viņu, godāto mamku, kas kickā jau ir kādu laiku, runāt tāpat nedrīkst. Džeks ieplēš man gag, mani tas fascinē, pavērš šokā, jo cilvēks iedod gag, kamēr konversācija notiek admin chatā a.k.a amx_chat, bet uzliek vēl tādā nagļakā, jo viņa mīkstā puiša jūtas ir aizskartas pēc "apmīzies".Turpinu ar viņu skaidroties, šis piedraud ar banu, jo runāju gag laikā joprojām šai admin čatā, atkāŗtojos, mamka, SMS admins, uzliek gag par admin čatu, kurā viņš ir kūdītājs, es viņam vēlreiz saku, lai šis apmīžas, jo tādiem fruktiem citas funkcijas nav šai pasaulē diemžēl. Tam seko bans ar runāšanu gag laikā.

Neredzu nekādu loģiku šī pipara darbībās un pamatojumu uztaisīt šitādu cirku, kad viņam pajautā adekvātu jautājumu, tāpat man šķiet, ka džeks ir sadomājies galvā, ka viņš ir Main vai vnk admins DD2 (nevis smsņiks apmīzts tāpat kā es) savas ilgās būšanas šēit, tāpēc viņa atraktīvā maniere runāt ar cilvēkiem, kas šeit ir jauni, ir traģiska, ko esmu manījis to ne tikai ar sevi, bet arī citiem spelētājiem. Cik es esmu redzējis, tad šis frukts mīl konfliktēt ar daudziem, tāpēc vēlētos, lai viņa perdaka svilšanas aparāts tiktu apslāpēts, jo nav labi, ka gados jauns cilvēks ir tik negatīvs un nejauks, papildus visam arī jūtīgs pret sev sāpīgām urīna lietām.
6. DD2

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5375 atbildes forumā
Online: 261d 5h 28m
Redzēts pirms 3 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 20:47
5
post

Nav pirmā diena kad tu man kaut ko piekasies vai pārmet. Šoreiz saņēmi gagu jo izprovocēji, pēc vairākiem brīdinājumiem saņēmi banu, jo izmantoji acc pieeju, lai turpināt diskusiju esot zem gaga. Pēc ka tu iegaji no foruma un saki rakstīt bana laikā. Pēc ka sekoja nākamais Bans uz 6h.

P. S 1.2 - aizvainošana - atkarībā no rupjuma un vai tas notiek atkārtoti ( skaitās arī ja aizvainoja webā vai teamspeakā un tagad to dara serverī, jo ja cilvēkiem ir sliktas attiecības tad viņus var aizvainot arī kāds nesvarīgs vārds - piemēram: dēlis/čigāns/vista un tamlīdzīgi ) standartā gags 10 minūtes bez brīdinājuma, katru reizi sods paliek bargāks ja tas atkārtojas - līdz 30 min gag / 1h ban / 4h ban 

Mani aizvainoja, saņēmi sodu. Sēdi un neraudi. Un beidz tēlot ka iepriekš neesi man piekasījies un pārmetis par kaut ko, to pašu Kuz9 sūdzība.

Attieksme rada attieksmi 

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2021. gada 12. novembrī, 21:01.


Weksijs
Lietotājs
undercover prodigy
1417 atbildes forumā
Online: 54d 23h 54m
Redzēts 2023. gada 04. novembrī, 11:00
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 20:48
1
post

Tajā laikā biju serverī, domāju jūs tur prikolējās kaut ko admin čatā. Pievienojos vaibam. Pēctam tik sapratu, ka laikam jau kaut ko nevarējāt sadalīt :D Bet, ja nē ,tad mamka tizls. Par neko pa lielam iedeva gagu. Bans itkā patiess par to ,ka zem gaga turpināji diskutēt un vēl pēctam no foruma rakstīji.

Pēdējo reizi rediģēja Weksijs, 2021. gada 12. novembrī, 20:50.

denzens
Jauniņais
daņiks
37 atbildes forumā
Online: 6d 22h 56m
Redzēts 2021. gada 09. decembrī, 20:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 20:51
1
post

Runājot par to, ka esmu piekasījies mamkai iepriekš, tad es to nemaz neatminos, jo parasti ir citi dd2 admini, kuriem es uzdodu jautājumus sakarā ar adminēšānu, tāpēc šis teikums ir tīrs "вброс" no tevis. Gagu izprovocēja tava uzvedība un nepieskaramība, jo saruna gan sākās, gan turpinājās, gan beidzās admin čatā. Pēc bana es iegāju, protams, forumā, lai izteiktu, ka tava darbība bija unikāla un sūdzība noteikti būs. ;)

P.S.

Tikpat labi sanāk, ka es arī varēju ieplēst tev gagu, jo tu mani aizvainoji ar savu attieksmi, džēkiņ. Noteikumus es zinu, tāpēc varēji nemaz nekopēt iekšā, bet, izsakot, cik tev sāpīgi bija, neaizmirsti, ka pats sāki uzvesties slikti. Tas, ka es tev esmu ieminējies par sūdzību pret Kuz9, ir tāpēc, ka situācija ir, manuprāt, tikpat smieklīga kā šī, jo tava nepatīka pret cilvēkiem uzreiz tev iziet mīnusā. Ar Kuz9 sūdzību tev nesanāca, tagad tev sanāca, tāpēc spēlēt uz to, ka pārmetu par sūdzību tādā formā, kurā nekas konkrēts nemaz netiek minēts, drīzāk vienkārši pieminēšana, ka tāda sūdzība eksistē, tevi nevar aizvainot, jo tādā gadījumā ar tevi, cilvēciņ, nevienam nedrīkst runāt. Nevar zināt, kas tev liek justies aizvainotam, pārmestam, sliktam.

Pēdējo reizi rediģēja denzens, 2021. gada 12. novembrī, 21:05.
cruelcin
V.I.P.
Papucītis
my na kike, kstati
7872 atbildes forumā
Online: 589d 10h 54m
Redzēts pirms 4 stundām
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 21:34
0
post

Nja , 

@denzens it kā adekvāti uzdeva jautājumu otram Sms adminan , vai nevēlas , vai arī jau speco spēlētāju par kuru ir aizdomas , 

atbildē saņēma , protams cenzēšu "atšujies no manis, nerakti, utt" , pēc kā sekoja vēl vārdu apmaiņa un tad arī gag's .

Vai varēja iztikt bez gag? daļēji , bet katrs mēs jau uztveram aizavinojumus dažādi.  Šeit tiešām @knejv , attieksme rada attieksmi , nebūsim tik augstasinīgi , it īpaši ja cilvēks tev uzdod elementāras , adekvātas lietas.

Admin čatus arī neaizmantosim kā vietu , kur kādu izsmiet vai aizvainot .

 

Otrs bans? Šeit īsti nav ko skaidrot , noteikumus tu minēji ka pārzini , vienīgais izskaidrojums priekš manis ir , ka emocijām pārņemts turpināji diskutēt caur web'u servera čatā.

 

Slēgts.

 


Lietotāji skatās šo tēmu: 0