Uzdevums:
Iedod padomu ko darīt iepriekšējam postotājam lai viņš sasniegtu savu sapni, un pastāsti vienu no saviem šobrīdējiem sapņiem ( tam nav jābūt tavam dzīves mērķim, tikai vienam no sapņiem )
Norādes:
* Sapnis nedrīkst atkārtoties vai arī būt ļoti līdzīgi ( piemēram katru dienu citu mašīnu ), ja vēlies postot vēlreiz, tad tev ir jāizdomā kaut ko oriģinālu, bet nu atsevišķos gadījumos drīkt pašpikot mazliet no citiem.
* Sapņi nedrīkst būt pavisam bezjēdzīgi, nu piemēram "gribu paēst kaut ko garīšu" nav sapnis, tā ir vnk vēlme - sapnim būtu jābūt kaut kam ko grib ilgākā laikā un ko novērtētu kad tas tiktu iegūts vēl ilgu laiku.
Paraugs:
Lietotāja X sapnis: Nopirkt savu māju
Mans posts:
1. Lai nopirktu savu māju, tev vajag jau laicīgi sākt atlikt naudu malā katru mēnesi, kā arī ja vēlies ņemt kredītu, tad tev vajag lai būtu stabili ienākumi gadu no vietas, jo tas noteiks to cik lielu kredītu tu varēsi saņemt.
2. Viens no maniem sapņiem šobrīd ir - padzīvot kādu laiku kādā citā valstī, izbraukāt tur visus ceļus ar riteni.
Šī spēle ir daļa no Foruma spēļu reformas, kuras mērķis ir novērst postus bez interesanta satura!
ES gribu neiet uz skolu un pelnīt 4k katru dienu
es vēlos būt csdm atdmins
Es vēlos būt bagāts, ar spējam
I just need freedom
Es vēlos būt par Latvijas prezidentu
Es vēlos sev vipu uz mūžu.
Es vēlos ļoti lielu Arbūzu.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
es vēlos loti daudz naudas
Es vēlos, Lai Latvijā beidzot būtu normāli deputāti.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Es vēlos, lai visi latvieši atgriežas no ārzemēm.
Es gribētu, lai Latvijā būtu pieklājīgi cilvēku
Es gribu nomainīt telefonam bateriju.
Es vēlos, lai Latvija kļūtu par bagatāko valsti Latvijā un deputātie būtu uz pusi mazākas algas kā citiem cilvēkiem
Es vēlos, lai Latvijā būtu normāla nodokļu sistēma.
Es vēlos, lai Latvijā būtu lielākas algas.
es vēlos lai cilvēki būtu labi
Es vēlos, lai Latvijā cilvēki runātu tikai latviski.
Es vēlos lai Latvijā vienīgais gada laiks ir vasara
Es vēlos, lai telefoniem baterijas turētu vismaz 5dienas.
milo humble, luīze, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, alska, Jan4a, Boris, RushFuck, Kiwi :], SintijaL, ⚒️Stoick the Vast⚒️, enrico, Bubis, cruelcin, Latvians, fxqcxq, mrs. doubtfire, ReactivE., Hazard, KKK, din1ja, MENDIJA, Gussi` ^^, HSkill, BARBARIAN, kon4, bstky1337, Fruzenty, Nurmachimaevmakachev, JērsA, akasi, MaxFly, Mežpils, Yakuza, Lacz, Сhrееру©, Fūdiņš, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, WickedLady, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Capture, ScoRp1oN^^, SiGoNs, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, 575, Cietvīrs , CepumCepuminshhh, sсhoKKur-, Rolković, antimatērija, 123456789, toxicated, _Mazaiss_, Smaiča, milkhouse`, ⛔lolwut?, -Bembij$-AR-Lielgabalu-, ALLAHS, Foxculated, MAIZE., duum, Kipchoge, cyruss, Alty, MateYz, Dzonis, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, Faacha, Amphetamine, Flak3, Peak, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Uksors, eena, Džamals, daryl, Remember-ME, santiz, SycyS, Ruffiks, Легенда, M*Z*, aimbatten (;, tuis, Strelnieks., Wunderschlange, StaFFорд, naziits, freezy, kepsis, Violexy, agaa, ZombikOzy, Mohit, Flabijs, Marshmello, TwaisonS, NewBoy, kaimiņšš, Laauriinaa, Lauku puika a.k.a hnc. , AviX1337, ZeltaBlack, FreakyyPrime., HaRZz, Xtcent, Exc, DESA, efka, FIN., Puzisss, LaQ, ForettiFAMILY , shaize_, KrievuJakudza, aaaaaaalise, wBc* | Tapke, `MEXX`, Kopas, Rastaman, Sin4a, Daavis_, Em4a, Enemijs, dzēsts profils, Мишка, kaifotajs!!! :D, Pilsonis., PANDAROO, Rose, Mazais Gacha, Atty, asdf, propkins, Incorrigible qwz, stn, EXIT.-, Rubax, ketamine, Lachubliezejs, Lops99, Prometajs, король мажор, Wolfyy, ANaRHiST, konstance, Duksitis, rasii, PooKa, magisterial , no-legal, Unicorn, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, EvE, Otricala, MadrYy, Šķidrais Ēriks, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, cookies, Muiza, 32x6JLsuPy, cheburashka, djonja, blackbear2407, 2+2=4 fikss maten, Apocalypse, Falcon, QueenPiper, SINCAS_MONSTRS, 0blivionx, Vaaveriite*_^, Ruf, 1llu510n1st, nisker, gucci, 4eS'';, KickMan Kick, bullets aim far, Grizzlijs, Litriņš, Pizhikz, Chemp1k, SweeTie, lajT, Just_lt, wavy.g, SyRiizZzY., Klaus, ANormalStick, Haiduk, Vecteevs, AndisKoks, Martinshhh, Katie., Chemijs, unn4m3d, lenusicka, Ralfuuzis, GANJADUST, Beyondz, pekkan, Dj pecis, ZīLe, _FireStorM_, 47th, knejvs, Almighty., Mcmz, Who cares, xvid, Pigijs, migla, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, [TM] genijs, Daviitiis, MarcPrime, vhlamiwwu, Latgales Čalis, Pacans, EddieLV, unknown-, Gustins, andrisptrs, Snicker, Kanazews, Venta, FlowState, MKs'Powa, Baltais, Go0dFather, SkuLLy, , blonda, muwa, Kubi, STAKLA, not hns, Famouse, klubuJuris, $ KRISTA $, Жить в кайф, NikeFIT, emaymyska., Radjuka, StonerKumar420, crewified, tHEBEAST, Kalvix, Omega, def., ainars123, Sajma, Pirdlampina, Dweller, tenblunt, richyy, pankuksh, Sencha, Lakrica, NoBodijs, OldSchool, Goddest, skyya, Ābols, bigfatball, Salah, Королева, slēpts, nasty_x, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Daņiks, nolodžik, mimiC, lemony, Komisarchiks, L1nked, sneiks, Mhm, Fally, Bacardi, bnation-, Abeliitee, RaimY_s, Mihuils.....tepat , exdent, esportinsh, Saldenieks